29

Проста алгебра

преди 6 години

"В БГ НАД 60 % ОТ ХОРАТА ИСКАТ ДА СМЕ В ЕС."Съдейки по съотношението на нехаресванията и харесванията на коментара ти (-11, +4) излиза че 75% от българите са против ЕС. Що така бе, Миме?

28

Санкций V

преди 6 години

Хорошенкий майданчик ожидаеться..... Попкорночками беру.

27

Анонимен

преди 6 години

Много ми е интересно,как ЕС се намеси в конфликта в Украйна,като зае позиция в защита на Цялостта на Украйна,беь тази да е членка на ЕС и Нато?И влязоха във конфликт с Русия...а тук не смеят да застанат на страната на Испания,членка на Нато и ЕС! Интересна работа! Швабите да ср готвят също,защото и те са състав от автономни провинции!

26

до 26

преди 6 години

Не си прав. Какво ще правят тогава сороските драскачи в софия ? Няма да има пропаганда, няма кой да им плаща и ще започнат да проституират.

25

24 повечето

преди 6 години

Извинете, на какви опиати сте тази сутрин ?

24

Анонимен

преди 6 години

Ако се разпадне ЕС и всяка страна се отдели както някога аз ще бъда супер защото съм в Германия и заплатите ща скочав тройно както при марките някога.

23

Анонимен

преди 6 години

До 24 повечетоИскаш да кажеш 60% от жителите на софия нали? Там се правят фалшивите анкети. Я нека обиколят всяко населено място на БГ пък тогава пиши, резултатите ще бъдат смразяващи за теб.

22

повечето

преди 6 години

Повечето коментари тук се пишат от машини и ***, платени от руснаците. Доказателства:Негативите към ЕС са преобладаващи, а според всички изследвания на общественото мнение В БГ НАД 60 % ОТ ХОРАТА ИСКАТ ДА СМЕ В ЕС.

21

до 13

преди 6 години

Да отиват в планините и да почват да копаят землянки. Сега е сезонът на шумата. Да се сформират бойни отряди. Да се установи постоянна връзка с централата на Интернационала. Венсеремос.

20

Анонимен

преди 6 години

И още като сложим сега обратно сепаратиско движение подгрепяно от Испаная за откътване ва части от Каталуная...защото Каталуная не е само Барселона....този така богат регион му дават максимум 2 месеца преди да окачат на важето всички сепаратисти, но вероятно ще е късно , от високо най бързо и болезнено се пада, а възстанавяването може да се окаже невъзмажно или десетки години......и това само заради няколко човека!!!

19

Анонимен

преди 6 години

"Каталуния е най-богатата област в Европа" да защото е част от ЕС, като излезне с мито към цяла Европа, без пристанище блокирано от Испания и вето на всички опити за икономическо и политическо сътрудничество с ЕС от срана на Испания, непризната от никой от западния свят водещо след себе си оке по трудни икономичесси последици, ке видим за колко време ще остане най богатия регион...жалко за хората там, найстина много тъпо и безотговорно са подведени...

18

Щ

преди 6 години

Долу ес.Долу либералите.Долу ес.

17

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Това е началото на края на една голяма измама наречена Европейски съюз !Каталуния вече пое по пътя на свободата и независимостта ...Да се готвят баските, Шотландия, "белгийците" от Фландрия ...Евроатлантическата псевдодемокрация показа истинското си лице !

16

Анонимен

преди 6 години

Как може да изпратиш гавази срещу собственото си население??? Не подкрепям изцяло и каталунците, ама кукерите бая си оттренираха там! Този вътрешен министър трябва да отиде на съд, това не война. Или мобе би целта е била да се предизвика такава?!

15

Щирлиц

преди 6 години

Каталуния практически вече е отделена,пред Мадрид остават две възможности-да я признаят за независима,или нова гражданска война.Колко столетия са минали,откак на Иберийския полуостров Испания е "обединила"няколкото кралства,но нищо не е забравено-каталунците не са испанци и точка.

14

славянин

преди 6 години

Баснята за ''единството и неделимостта'' на европейците приключва!

13

Анонимен

преди 6 години

Смръдливиполицейскигадове! На всякъде са едни и същи. Гавази.

12

Анонимен

преди 6 години

Дa формирaт опълчение и дa почвaт грaждaнскa войнa,aко искaт незaеисимост,aко не,aйде обрaтно в кошaрaтa!

11

Анонимен

преди 6 години

И Стойчков протестира с лента на каталунското знаме на ръка. Барабар Петко с мъжете, е сега е време за реклама, че нещо го позабравиха!

10

Анонимен

преди 6 години

До 7 Бият ги профилактично, когато понадигат глава, така е било от векове, така и ще остане, докато мерака им, за независимост изчезне.