10

Helleborus

преди 6 години

Като изключим това, че често стават самите те насилници или прекарват живота си по психиатри. Учителите са били уважавани, когато са служили на обществото. Ето, това е разликата. Уважаваният учител е този, който е избран от семейството, след щателно търсене и са поискани услугите му, а тай се опитва да отговори на доверието и очакванията на семейството. И не става дума за пари, а за ред на зависимост. Възрожденското училище не е правено от МОН.

9

Helleborus

преди 6 години

Доколкото й следя изказванията, много добре повтаря опорни точки, предполагам затова си стои толкова време. Всичките тези не работещи теории за интеграция, социализация и т.н., в момента се е заела да доказва, че няма нищо лошо децата да пострадат в училище, защото стават по-силни. Какво ли е човек, на който не са му наврели главата в тоалетната чиния като малък или не са му изкарали далака или не е станал жертва на сексуални гаври в тоалетната? Ами да, жертвите на насилие са много силни хора.

8

Анонимен

преди 6 години

Платете на учителите със суджук, накарайте учениците да "даряват" туршия за по-добър успех и нещата ще се оправят! Ще литнат шапки и бумбета!

7

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

коги шеф на синдиката на даскалята спре да е номенклатурчик. и коги даскалята станат учители, а не крещят цел ден по дечурлигата и после да отбиват номера по главна книга

6

Анонимен

преди 6 години

Туй изкопаемо, завършило селско-стопанското училище в Ихтиман , специалнос "Животновъдство" 30 години яко намазва но гърба на даскалите ! Прилича на мавзолейно чучуло, но отказване няма !

5

Чери

преди 6 години

Янке, хайде стига с тази отблъскваща, угнетяваща физиономия. Усмихни се малко, нали вече не гладуваш и постигна поста, който гонеше. Откакто си там няма учителски стачки.

4

Анонимен

преди 6 години

До 2Искам да ти споделя, че скоро изпратих писмо на Янка Такева, с което я сезирах, и жената се отзова и то по възможно най-адекватен начин, за което, да си призная - не очаквах. Но явно за толкова години се ошлайфала и със съвест продължава да си върши работата и да защитава учителите!!!!!

3

риторично

преди 6 години

Ще се увеличи приемът, няма начин! Нали затова тръбят, че търсят 3 000 учители всеки август. Докато безработните учители се чудят какво да работят и как да изхранват семействата си. Да видим като се дипломират тези кандидат- учители на кого ще преподават.Този колеж в Плевен кому е нужен? Пловдив, В.Търново, София, Шумен, Силистра, Кърджали, Благоевград... малко ли са тези педагогически ВУЗ-ове, че и в Плевен?

2

Янке, Янке

преди 6 години

С теб начело на "образованието" 27 години го докарахме до тук. Такива като тебе докато има Янке, война не ни трябва, Янке....

1

Анонимен

преди 6 години

Баба Янка, вечна шефка на учителите!