30

Анонимен

преди 6 години

Някакво американско пушкало е по звука, доста по бавен от калашник но тежък звук сигурно е голям калибър. тия бившите военни от виетнамско време са психопати

29

Анонимен

преди 6 години

Половината явно са умрели от страх, как мислят да ходят на война срещу бацо ракетата ким шогун не е ясно.

28

хм

преди 6 години

Странна работа.В САЩ и Русия няма бежанци,Тръмп и Путин не са канели никой,пък има атентати.

27

!

преди 6 години

След Сирия, след Кюрдистан след Каталуния дългата ръка на Путин окървави и САЩ.

26

Anon

преди 6 години

Големи разбирАчи за оръжието... че не е калашник по звука- не е. Ама какво е не е ясно. Само е ясно че има големи пълнители (поне 100 патрона всеки). Може и да са барабани. Ще се разбере предполагам. Жалко за хората- този просто е избивал хей така- за кеф. Дори предполагам няма политическа цел. Мъка има навсякъде по света...

25

Boiche

преди 6 години

Po zvuka se opredelq -Amerikanski avtomat M16 minimalen otkat obseg dalekoboinost 600 do 800 metra full shot na pozitcia ot 60-70metra visochina 90% popadeniq! Skoro za Avtonomiata na Kurdjali i Oblasta s takiva ovtomati shte strelqt :(((((

24

Циник до 24

преди 6 години

Бързо....след 50 убити...и над 200 ранени??Да ти имам дефиницията за бърза!

23

Анонимен

преди 6 години

По стрелбата сякаш е картечница,с автомат от 32 етаж без опора на 80 м. височина и прицел по хипотенузата е неудобно и дава откат,а кога е идвал от горната страна на улицата,ако не се е премествал по покрива като бил на покрива за най-бързо.

22

Анонимен

преди 6 години

До *** - чети по-внимателноLAS VEGAS, Nevada (Reuters)"gunman killed at least 50 people... rainig down rapid fire for several minutes before he was shot dead by police"А броят на ранение и убитите за 10 минути примерно могат и да са в пъти повече-зависи от оръжието. Какво не разбра? Полицаите са действали бързо-факт! И не съм *** и съчувствам от сърце на хората, изживели този ужас.

21

Анонимен

преди 6 години

Тая към го дири в Лас Вегас. В Сирия е по-спокойно напоследък.

20

От извора

преди 6 години

Току що говорих с приятел който е във Вегас. Досега са над 50 жертвите и около 200 ранени. Кв'о става с тоя свят бе, хора. Бах'ти.

19

Анонимен

преди 6 години

Убитите станаха над 50

18

Един българин

преди 6 години

До: номер 20За съжаление трябва да ти кажа, че номер 10 е прав.Вярно, не навсякъде е опасно. Има места където може да се чувстваш в безопасност.Но има места в които нашето "Факултето" или "Столипиново" ще ти се сторят като райско кътче! Бях там за няколко месеца и знам какво видях.Наистина, там няма опасност да те сгази пиян шофьор.По-скоро има риск да попаднеш в затвора невинен ако те спре някой ядосан полицай.САЩ е полицейска държава и затова има относителен ред, затова не е като тук.

17

ТHE Патриот

преди 6 години

Продавам зелена карта в OLX спешно и изгодно!

16

Един българин

преди 6 години

В САЩ всеки американец който притежава огнестрелно оръжие е потенциален терорист.Достатъчно е да му избиe някоя caчмa в главата и да почне да избива хора.Не е нужно да крещи нито "Аллах Акбар!" нито "Исус е велик!".

15

Анонимен

преди 6 години

Честно ви казвам, тези сборища трябва да се забранят. Какво е това поклоничество пред някакви си музиканти, които си мислят че са звезди и се дерат пред хора? За какъв пример могат да служат те? Самоубиват се ритуално - напоследък двама си сложиха живота и после били имали послание към хората с музиката си. Ало.

14

Циник до 12

преди 6 години

Ти не можеш да четеш? Или не разбираш прочетеното???Какви минути след стрелбата са те подгонили???Над 50 убити, и над 200 ранени!!!Колко е трябвала да изтрепе - та да те впечатли???

13

Те

преди 6 години

там постоянно се трепят, но за по-малко от трима загинали даже не оповестяват. Те са свикнали!

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Не е вярно- този психо направо са го очистили на място минути след стрелбата, а в България преди години спец-частите, докато чакаха часове и спазваха процедури бяха изпозастреляни от хахото и загина командос.

11

RUSSIA the best

преди 6 години

И кой казваше , че Америка е the best ?