71

Ванчо

преди 6 години

Кръдети то е ясно и на бабите вече.Поне се събирайте да го стиковате не всеки за себе си.После се чудите кой кого да защитава и от кого.

70

Пловдив

преди 6 години

А в Пловдив кога ще има възмездие,тук играе Цецо в Хасково Делян изгоря

69

ВЪВ ВОЙНА СМЕ

преди 6 години

ТЪЙ,ТЪЙ,ДЪРТ ИНТРИГАНТ. ВИЖТЕ ПАТРИОТИТЕ КОЛКО СА ЖАЛКИ ЗА ЕДНАТА ВЛАСТ. НА ВАЛЕРКАТА МУ ПАРИ ПОД КРАКАТА. ЙОНЧЕВА Е НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ОТ ТОЗИ РАЙОН. СЛЕД ЛЪЖИТЕ ЗА ОГРАДАТА, ИДВА РЕД НА ИМОТИТЕ И ИНТЕРЕСИТЕ НА ВАЛЕРКАТА. НЕ СЛУЧАЙНО ГОВОРИ ПО ТОЗИ НАЧИН - СЛЕДВАЩИЯТ НА МУШКАТА НА ЙОНЧЕВА Е ТОЙ. ДАЙТЕ СИ СМЕТКА, ЧЕ И ПРЕЗИДЕНТА СЕ ИЗПРАВЯ СРЕЩУ МАФИЯТА-ГЕРБ, БОРИСОВ, ЦЕЦО, ДЕЛЯН ДОБРЕВ, ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ, ШПИЦ КОМАНДИТЕ НА МУТРИТЕ И ПЛАНИНАТА ОТ ПАРИ,КОИТО ОТКРАДНАХА ЩЕ БЪДАТ ХВЪРЛЕНИ СРЕЩУ НАС

68

158

преди 6 години

Представяте ли си на тези мекерета доколко им е западнал морала! Аз все още се изумявам доколко могат да копаят дъното на безочието!

67

Анонимен

преди 6 години

Елена - разследвала си Чечня, била си в Ирак по време на война,колко му е да разнищиш това недоразумение Валери Симеонов; ами защо не се разследват отново доходите на Цветан Цветанов и изобщо РАЗСЛЕДВАЙ НАЧИНА НА ФИНАНСИРАНЕ НА ГЕРБ.Парите имат път и оставят следи.Със сигурност ще излезнат мно-о-о-го интересни факти.Давай Елена ти си смело момиче.Успех

66

ТОЗИ..

преди 6 години

ТОЗИ СИМЕОНОВ МАЙ СЕ СТРАХУВА ЧЕ АКО ВЗЕМАТ ДА ПРОВЕРЯТ И НЕГО ЩЕ ИЗГОРИ

65

Анонимен

преди 6 години

Не зная дали има нещо по-компрометиращо от това, В.Симеонов да те защитава.Че и от къде видя този атака на олигарски, като всички олигарски са с ГЕРБ.Доган/Пеевски, Черепа, Маргините и т.н....всички покрай ПЧБ...кой олигарх е атакувал Делян Добрев.Да го каже Валерката, големия патриот.

64

Хасково

преди 6 години

Що за глупости ? Д. ДОбрев обикаляше цяла хасковска област с куфарчета с пари, за да купува, подчертавам още веднъж КУПУВА кметските избори две години назад. За друго не мога да твърдя, но тогава лично го виждах ! Мърляви политици, мърляв народ и държава. Мафия. Да си ходи. Нито ми пука, нито ми е жал !

63

ЦИРК

преди 6 години

МОРАЛНИ ПОЛИТИЦИ , ТОЗИ ЧУВАЛИ СЕ АМА,ЧЕ СМЯХ.

62

Анонимен

преди 6 години

ТАКА СЕ МОЛИТЕ ВИЕ ЗА БЕЗБРОЙ НЕОКАСТРЕНИ КОЛОВЕ.....САМО ,ЧЕ НАРОДА СПИ ,НИТО ВИЖДА РУМЪНИЯ ,НИТО КАТАЛУНИЯ..... НО НАРОДНАТА УМРАЗА РАСТЕ И СЕ НАДЯВАМ НАРОДА ДА СЕ СЪБУДИ И ДА ГИ НАТРЪШКА ТИЯ МОРАЛНИ ПОЛИТИЦИ И ГИ НАТИКА ТАМ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО !

61

Анонимен

преди 6 години

Аз си спомням за двама депутати,които отказаха едни незаслужени бонуси,които се даваха на депутатите в пликове и всички останали 238 скочиха срещу тях обявиха ги за популисти,наругаха ги,пресмиваха им се....просто имам чувството че в политиката влизат най-алчните, най безочливите, най-нахалните ....просто други индивиди там не могат да виреят ,защото ще бъдат оплюти,изкарани ненормални....и как България ще се оправи и ще се оттърве от тези ненаситни акули източващи целият бюджет за свои глезотии

60

Анонимен

преди 6 години

Абе къде са тези морални български политици ? Ако поне имаше десетина морални политици може би всички около тях щяха да се съобразят с тяхната морална гледна точка и с огромната, нарастваща умраза на народа към техният морал и към тяхната ЛАКОМИЯ ,която е в основата на сиромашията на 80 % от народа !

59

Анонимен

преди 6 години

Да, тоя мушморок не става за нищо и това е ясно отдалече. Но, както писаха по-рано - иде скоро време да им се потърси отговорност на всичките тия наглеци! Ставало е преди,и сега няма да се измъкнат.... всичко се връща и в дървеното пардесю никой нищо не е отнесъл...

58

делянчо

преди 6 години

Вчера , Сужук Тиквов ми каза , ти си дай оставка , ние не я приемаме

57

веси

преди 6 години

И ти си морален, още по-морален политик. И твоят път ще е същият, Валерко !

56

Анонимен

преди 6 години

2020 свършват парите и мафията на гепаджиите ще отиде е небитието! Важно е да не пропуснем момента да им потърсим сметка!

55

Анонимен

преди 6 години

SIMEONOV NIMA E POLITIK?BOGE OPAZI NI OT POLITIZI KATO TOZI.

54

Анонимен

преди 6 години

Дилянчо и шайката на гробарите са морални само когато спят. Ако наистина не крадяха и лъжеха начело със Суджук ефенди, нямаше да сме в това трагично положение, най-бедни в ЕС. Трети мандат на Суджука, някаква промяна, надежда, че има растеж на икономиката, малък знак, че излизаме от тинята? Нищо. Лъжи и кражби, кражби и лъжи, изнасяне на краденото, ограбена енергетика, в което участва и Делянчо, опит да се заграби военната промишленост, всичко което още работи. Крадците викат, дръжте крадците!!

53

Буда Суджука

преди 6 години

Добре е, много крадете бе момче, много крадете в това Хасково. 120 млн откраднат, а на мен сте ми отчели само 5.Не става така бе момче, не става.

52

Анонимен

преди 6 години

Черкезки крадльоеците и мафиот се страхува, че може да бъде повдигнат и въпроса за строежа на Оградата на петорка цена. А чии фирми я строят - на знаем всички.