6

Де бре,

преди 6 години

На това ли му викат демокрация и свободс?Де ги,бе? Изпозатворили училищата. Няма да разрешат референдума. .....Ами,ще стане гражданска война. Който иска свобода,ще се бори за нея... Ние не искаме. Имаме си стабилно правителство,високи доходи,най- ниските данъци в ЕС и сме си доволни.......СВОБОДА ЗА КАТАЛУНИЯ И УСПЕХ!!!!!!

5

Анонимен

преди 6 години

Нещата май вървят към повторение на Guerra Civil Española (Гражданската война в Испания 1936 - 1939). А, иначе - стабилен Европейски съюз, Обединена Европа със светло бъдеще ... така, де в медиите.

4

Анонимен

преди 6 години

"Испанската полиция съобщи, че 1300 от общо 2315-те училища, в които утре е предвидено да има секции за гласуване на референдума за независимост на Каталуния, са затворени от полицията"

3

Анонимен

преди 6 години

Испански съд обявил референдума за незаконен, испанската полиция ще пречи на осъществяването му, а Юнкер преди няколко дни заяви, че ЕС ще се съобрази с решението на каталунците:))) Обединена Европа, а?

2

ФАКТ!

преди 6 години

Много свабада в таз европа бе баш кат в Северна Карея!Ахахахах кулки на конци сте всите а конците ги дърпат ефреите които ви напълниха с арабухи.Ше си спомняте за Хитлер!

1

Анонимен

преди 6 години

"Заела е й комуникационния център на каталунското правителство" - моля за превод