10

Истината

преди 6 години

Ок де, а кампанията на Килъри Клинтън пък взе планини от кеш от Саудитска Арабия, Катар и т.н.

9

Руснака

преди 6 години

Крайно време е да сложите палчета за гласуване на статиите и авторите им за да имате адекватна информация що за новини драскате.

8

11

преди 6 години

От целия тоя бълвоч излиза, че рекламодател = хакер. Не можаха да се разберат руски хакери ли има, реклами ли има - важното е да се плюе безмозъчно. Не разбрах и какъв е проблемът да има статии свързани с Русия и Москва в "социалните" мрежи? Идиотска работа ...

7

Кирчо

преди 6 години

До всички русофили;Абе казвал ли ви е някой колко сте ГЛУПАВИ?

6

ТHE Патриот

преди 6 години

американската пропаганда удря нови и нови дъна на безмозъчноста!Опитват се да си измучат някви щуротии само и само да си налеят в собствената пропагандна мелница !Олигофрения пълна!

5

Българин

преди 6 години

Все по-смешни стават американците с техните паранои и неспособност да се преборят със собствения си разпад. Поне не ни поднасяйте на нас такива изкуствени новини. Не сме зомбирани американци да вярваме сляпо на всяко нещо по CNN.

4

Анонимен

преди 6 години

Добре, приемаме че е влияла и какво от това? Турция се меша в нашите и ние приветстваме, САЩ се месят във вътрешните работи и нападат суверенни държави и пак нищо, а вие месеци наред ни занимавате с п.ростотии само да има какво да драскате в интернет....

3

дуро

преди 6 години

*** трябва да бъде изхвърлена от мрежата тотално.

2

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2А на т.нар. запад ... кой ли му вярва?

1

Анонимен

преди 6 години

Немцов към Запада: Не вярвайте нито дума на Путин !