27

Орхан мурад-на пазар

преди 6 години

Ходих на пазара всичко много скъпо братко (x2)продавачка млада гледаше ме сладко, сладко (x2)дрехи, гуми, джанти, зеленчуци, скара, бира (x2)а пък тя е супер с поглед само ме фиксира.Припев:Влажни, бляскави очи, едри, хубави гърди,дай на батко да ги мачка до зори докът заспиии.Приближих се бавно и попитах за цената (x2),а пък тя ме пита на лука или в тревата (x2).Ех пазар голям, всичко много скъпо братко (x2),може да е скъпо ама беше много сладко. (x2).Припев: (х2)Влажни, бляскави очи, едри, хубави гърдидай на батко да ги мачка до зори докът заспиии.

26

Ганчо

преди 6 години

Децата донесли златни медали от олимпиади по математика, физика, химия и др. не могат да дават пример като девойката. Те завалиите само учат докато девойката пише доста "интересни" текстове които вашите глави не могат да възприемат. Да баща и и майка и могат да се радват - "нашето гардже е най-хубаво и най-умно". Но да уточняват че това е в областта на чалгата и някаква речитативна песен. Обикновено това се рецитира от певци които нямат гласови показатели.

25

Анонимен

преди 6 години

Аз прочетохКметът е споходил Сузанитаи тъкмо да кажа: "Ами честито!"видях, че заглавието е друго

24

Джедай Мастър

преди 6 години

"Не можаха да вникнат в текста на песента, който е много позитивен, с много по-голямо, ясно послание"Мдам, направо като излязъл под шекспирово перо е текстът. И същевременно с дълбочината на Ницше, затова трудно вникваме в него:Обладана ли ти се струвам?Да от Луцифер и Буда!Леле откачам - толко ми е яко!Баса ви кърти, знам и мене майко,ама нали знай живота -хайко, хайко.

23

Анонимен

преди 6 години

Търсят под вола теле , ама в тоя случай то си е точно там! Какво ниско ниво на усещане, какви 5 лв? Музиката е с ниско качество, затова предизвика такива усещания ! Защо за на баща и песните не се говори и пише с такова неодобрение?

22

Анонимен

преди 6 години

Смех! Тая е пълен потрес!

21

Анонимен

преди 6 години

Сузанита по цяла нощ не спи, пише текстове... Естествено, чукча не читатель, чукча писатель!

20

Само хейтитье, вье!

преди 6 години

Минах набързо през това интервю без дори да пускам звука. Извинете, но не бих си спрял "Дюран Дюран" заради изпълненията (с натъртване на изпълнения) на едно чалгарче, само с годинка по-възрастно от колито ми.

19

Детско п...о

преди 6 години

Сузито как се кълчи около тоя младеж, все едно е пилон.

18

Анонимен

преди 6 години

До там доживяхме - 14 годишни да ми казват, че съм имал "ниско ниво на усещане".А аз изобщо съжалявам, че съм й научил името. Това са 30 секунди, които никой няма да ми върне. А можеше за същото време да науча нещо далеч по-полезно. Например каква е киселенноста на изпражненията на бледоморавата костенурка, обитаваща архипелага Галпагос...

17

Жалки хейтъри

преди 6 години

Реално погледнато, като не харесваш нещо - не го консумираш, обръщаш внимание и т.н. А тук хейтърите само чакат да излезе нещо и да си оплътняват времето...Да не говориме, че им е малко плюенето да го кажат един път и почват да пишат от различни профили..... Като седите и плюете из сайтовете, да не мислите че на някой му пука,а?

16

Анонимен

преди 6 години

Уважавам Орхан Мурад, но ако този човек можеше да гледа клипа щеше да се срамува, малката е просто едно дете което трябва да си гледа училището, даже не и отива да се прави на прос*итутка

15

Анонимен

преди 6 години

хахахахаха баааа тва летище и челото..

14

Теди

преди 6 години

Моят диоптър е -5 и съм полусляпа. Аз знам какво е да си слепец, искаш ли Бог да те накаже за думите ти ***- Орхан Мурад е сляп знаеш ли изобщо на какво се подиграваш????

13

Проф. Ирониев

преди 6 години

Завиждайте вие, а момичето може и нобелова награда за литература да получи.

12

Анонимен

преди 6 години

Цитирам текста, който е родила главицата й безмозъчна:"Седнах да **ра в тоалетната клетка, а отзад се чу гласът на кака Виолетка,бум - тряс, последва мощен пърдеШ, сякаж от оръжие гърмеЖ!

11

Анонимен

преди 6 години

Имайки в предвид каква тоалетна поезия пишеше бездарния й баща, не ми се мисли каква словесна п0мия ще й роди голямото, но кухо за сметка на това челО! :D

10

Анонимен

преди 6 години

Бай Орхан още ли не е в панделата за експлоатиране на дъщеря си и склоняване на същата към педофилски изцепки? Егати държавата!

9

Анонимен

преди 6 години

Сузанита безспорно е едно падение без гласови дарби и единствено наслагвана в медиите заради баща си.Също така Орхан Мурад ,рязко си срина имиджа с глупостите които говори и защитава свързани със този провал Сузанита.Вярно ,че му е дъщеря ,ама дай да отричаме очевидното ?!

8

Анонимен

преди 6 години

Ба късмета,друки неща я спохождат нощно време,и нищо чудно скоро да видим резултата.