"Станахме като цветарки вече" - така певецът Орхан Мурад шеговито коментира разрасналото се обществено недоволство след появата на дебютния клип на дъщеря му Сузанита.

Небезизвестният вече среден пръст във видеото, провокативната визия и дръзкият текст на "Луцифер и Буда" разпалиха дебати около изявата на 14-годишното момиче.

Още по темата

"Не изпитвам огорчение, по-скоро съжаление за ниското ниво на усещане на хората, на хейтърите, които търсят под вола теле. Не можаха да разграничат ролята в клипа от истинската същност на Сузанита. Не можаха да вникнат в текста на песента, който е много позитивен, с много по-голямо, ясно послание", коментира пред Bulgaria ON AIR Орхан Мурад.

За внезапно сполетялата слава на дъщеря му Мурад коментира, че всъщност тя е изкарала голям късмет: "Бих казал, че тя е най-известният тийнейджър в България в момента. Докато аз се борех дълги години да се изуча. Чак на 28 години, по щастливо стечение на обстоятелствата, станах известен".

Майката на Сузанита Шени Мурад пък сподели, че не изпитва съмнения, че дъщеря ѝ не дава добър пример, дори напротив: "Тя дава страхотен пример, че трябва всеки да се бори да осъществи мечтите си. Никой да не се предава, никой да не си губи времето в излишни коментари по цял ден във Facebook, защото това дете работи - тя по цяла нощ не спи, за да пише текстове".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase