34

пак да припомня

преди 6 години

Преди 3,200 години фараон Рамзес III,победителя на "морските народи",получил оплакване за корумпиран съдия!Той наредил разследване,и с изненада установил,че в Египет почти всички съдии са подкупни!Без да се съобразява с БХК,Америка за България,Центъра за либерални стратегии,Института за изучаване на демокрацията,Евророма,фондациите на Сорос,и т.н..,той просто и ясно наредил на всички подкупни съдии да се отрежат носовете и ушите,и да се изгонят от служба!След това 30 год в Египет имало ред!

33

Анонимен

преди 6 години

Съдия Чинова как? Защото ще ми преподава този семестър. Има слухове, че е зла..

32

Анонимен

преди 6 години

Че то ако Нинова имаше съвест нямаше да членува в БСП.

31

смях

преди 6 години

Съвест,чест, ха ха,вия знаете ли как наричат съдиите Черните лебеди...

30

Сико

преди 6 години

На българина в Германия ритнал жена в метрото дадоха 10г,а на шведа глоба и го пуснаха да си тръгне. Така както на убийци- пияни шофьори дават по 3-4год. Правосъдие , но българско

29

кога

преди 6 години

А кога съдиите ще се извинят на народа на България,за безобразията и че докараха страната до хаос с техни решения?

28

шматка

преди 6 години

Добре се търси съвест в съдиите на защо не запитат прокурора защо не пледира опит за обийство извършен с особен цинизъм.Кажете името на прокурора защото той е взел парите

27

Анонимен

преди 6 години

Правене е !

26

от народа...

преди 6 години

Ако имаше независима съдебна система, тази трябваше да е във затвора, заедно със ментора си Р.Овч. с прякор Дългия инкасатор и Станишев - Съсела...

25

До 21

преди 6 години

Много просто.Това е хонорарен член.Получил хонорар, завел делото по друг член.Някои плащат една шапка пари, за да им преквалифицират деянието по друг начин или още по-добре, ако може да изкарат съденето нищожно после.

24

срам и позор

преди 6 години

След всичките години на предателство и тежка корупция която съсипа страната съдиите имат наглостта да пишат декларации и да се възмущават!?с помощта на съдебната система и решенията на някой съдии беше ограбена България.

23

БСП са гад.ини

преди 6 години

Няма по-мръсно племе от *** - дай им само да плюят, да пречат, да рушат. Доказано от историята.

22

Анонимен

преди 6 години

"Наглите" към Нинова: Чия съвест поставяте под съмнение?Ми те добре си знаят, че нямат никаква съвест и от там нататък следва, че Нинова не е писала за тях. Затова се интересуват за кого е писала.

21

4epa

преди 6 години

30 000 eur ZA PROKOROR I SADIA !!!!!!! NINOVA IA E MAKA ZA6TO TIA NE VZELA I CENT !!!!!

20

Анонимен

преди 6 години

NAISTINA SADIITE V BALGARIOA NYAMAT SAVEST.

19

нали!

преди 6 години

Нинова май още не разбрала, че съдиите са мафия, която печели повече дори от нарокотрафикантите!

18

До 8

преди 6 години

И всичко това е описано в закона от тези, които са го приели. Съдията не може да си измисли наказание. Той налага наказанието описано в закона. Приема процедури, описани в закона. В България за бой са депутати и прокурори. Тоя защо е завел такова обвинение, а не за опит за убийство.

17

Анонимен

преди 6 години

Съда е червен и Дебелата Берта е червена. Какво се правят, че се карат?Осъден комунист в България има ли?

16

КН версус ССБ

преди 6 години

Думите на Нинова и на ССБ на един по-разбираем език:1) Българинът, който ритна жена в берлинското метро отива в затвора, получи ефективна присъда от 2 години и 11 месеца зад решетките2) Шведът, ритнал българка, получи глоба от 4500 лева, замина си, дори без да я плати

15

панализатор

преди 6 години

Да се оправи съдебната реформа в България .Всички съдии трябва да се махнат и да се почне от начало.Там шуробаджинащината е повече отколкото в Хасково..Това е на корумпираната прослойка в българското общество.За да има независимо правосъдия Висшият Съдебен съвет трябва да бъде разделен на 2За Съдии и за прокурори и следователи.Иначе по този начин няма правосъдие съдии и прокурори са едно.Над 90 % процента са осъдителните присъди в страната за глупости хората си съдят в малките градове.