18

Анонимен

преди 6 години

я да им забраняват на лекарите да практикуват 5 години, с опция да работят само като сестри и санитари много бързо ще спрат глупостите

17

Браво

преди 6 години

Властта на търгашите и парите в най-сакралната дейност...Ами дайте да обявим един ценоразпис на управляващите - кой колко струва? Не като хора, като стока

16

онбашията

преди 6 години

е нищо де, важното е че е безплатно пък другото квото такова, не може да допуснем здравето да е стока!

15

Анонимен

преди 6 години

Каква грешка бе в Пирогов няма ли правила които да се спазват? Защо тези правила не са окачени на едно огромно табло и да се четат всеки ден от персонала на болницата. Това табло да бъде поставено на входната врата едно отвън и едно отвътре на входната врата. Там да пише какви са правата и задълженията на всеки един член от пресонала и на пациентите. Толкова ли е трудно да се направи това или по важна е далаверката? А ?

14

Анонимен

преди 6 години

Представям си какъв е големият процент пациенти- нагли и агресивни шведи, които чакат да стане много тежко положението, защото спешната помощ е безплатна. И естествено, тези които се грижат за здравето си, плащат си редовно данъци, и веднъж им се наложи да ползват помощ са ощетени.

13

Анонимен

преди 6 години

При българските местни патриоти лабаво - нема! Я умря я те осъдиха! :))))) Умира се само по устав!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Начи последно хората не може да умират вътре в Пирогов, *** не може и пред Пирогов, щото там нали по закон лекарите не могат да напускат кабинетите, за да ги приемат, последно къде може да умираме, да си знам.

11

Анонимен

преди 6 години

До 9Никой не го приема за нормално ве, ***, не четеш ли.

10

Офсътъ

преди 6 години

До 6 По-добре е от далавераджията Москов,който си взе специализацията чак през 2012та,но който се сдоби с мезонет за 250,000 лева кеш пара и къпа лимузина пак кеш пара (всичко естествено на името на дебелата му жена Ралица,която е бетонирана в Социалното министрество и краде европейски пари).За разлика от всички останали българи,които теглят заеми и се заробват за десетилетия напред.Сега обаче плаща щото в Света Анна не го искат и стои безработен.

9

Анонимен

преди 6 години

Докато обществото приема за нормално една фризьорка или козметичка да взимат 2-3 пъти повече от един лекар ще е така и даже по зле. Т ъп народ!

8

до 6

преди 6 години

Простете,но можете ли да назовете един читав лекар,сложен за министър на здравеопазването?Без значение от неговата партийна принадлежност.Само един.

7

Търсят

преди 6 години

ако ако няма си ги "създават". Мошенници!

6

Анонимен

преди 6 години

И нито дума, че здравеопазването е в ръцете на ГЕРБ, нито пък за некадърника с купена диплома Н.Петров, който сложиха за министър на здравеопазването ?!?

5

Анонимен

преди 6 години

Здравеопазването и образованието не трябва да се превръщат в бизнес. За съжаление, в България в последните 30-тина години се случи точно това и сега всички плащаме скъпо заради алчността на някои.

4

Надето

преди 6 години

Като тези пациенти са нежелани се разкарайте от системата,защото хората нямат нужда от бездушни и алчни пишман лекари.Когато вършиш нещо с нежелание и отвращение,това се отразява негативно на пациентите.

3

Анонимен

преди 6 години

Вместо субсидия за неработещите депутати, тези пари трябва да отиват в болниците които не могат да се превръщат в търговски обекти. Цяла система е сбъркана още в зародиша си. Абсолютно безхаберие за живота на хората.

2

Анонимен

преди 6 години

TOI RAZSIPA PIROGOV,A SEGA DAVA SAVETI.ZA NEGO BOLNITE NE SA PAZIENTI,A KLIENTI.

1

Момо

преди 6 години

Каква ерозия? Всичко е разрушено.Спешен екип за диабетик с объркан от лекарите инсулин. Онази слага глюкоза и ме пита мен какво да правим, като преди това ми каза, че не можела да мери ниво на захар и ме накара мен, който никога не беше мерил, а се ориентирах по трите картинки на апарата.Та за каква ерозия говорите изобщо? В София е ерозия, но при нас в провинцията е трагедия.