36

Daniel

преди 6 години

До Ай -вайМи не, не сме.

35

Ай -вай

преди 6 години

Балканите сме на един хал , но... в България е по-зле.

34

Анонимен

преди 6 години

До Не плачи защото..Такива като този мамин сополанко, трябва да се депортират в ДР Конго за 1 месец и после ще ви дойде акъла, има да целувате родната земя, направо ще се задавите от рев по нея.

33

Не плачи защото..

преди 6 години

В българия е по-зле!

32

Анонимен

преди 6 години

Явно Източна Европа е пълна с женчовци мамини синчета, които цял живот чакат някой да ги отглежда, да не вземе да се преработят, да не вземе да се напънат кратуната и да им изтече малкото им останал мозък. Няма нищо по-отвратително от вечно мърморещ неудачник с две завряни в дупето ръце, но с големи претенции към другите. "Великия соц", направи източноевропееца едно мекотело, един завършен пораженец, без капка живец, инициатива, стремеж, научи го само да реве и нарежда, жалка картинка.

31

Jon

преди 6 години

За съжаление в България даже е по-зле. По ниски заплати и пенсии. Напълно разбито селско стопанство, здравеопазване и образование. При положение ,че в България е нямало война като в Хърватия през 90 те.

30

Алиса

преди 6 години

Едно към едно с нашата страна на чудесата!Като чета заглавията на "новините" -безработицата намалявала, средна заплата 1000 лв, доверието в правителството нараствало.....

29

име

преди 6 години

Това все едно за България е писано !

28

художника

преди 6 години

Това все едно го е казал Българин.

27

Стефанов

преди 6 години

До Shopp Как смело даваш оценки! Явно не си се сблъсквал със системата, затова си толкова ербап. Или самия ти си на хранилка. Да си участвал в обществени поръчки? Да си получил справедливост от правоохранителната система? Да си получил адекватно медицинско обслужване - ако си здравно осигурен? Да си се сблъсквал с митничари?

26

Каракочев

преди 6 години

В Хърватия Славония, а особено Изночна Славония е като нашата Северозападна Бълтария. Нещо като ничия земя, която обаче съзнателно е игнорирана от властите, заради сръбското влияние там.

25

муспи

преди 6 години

А изсраел моли територията между Дунафф и Беломорието, и между Вардар и Черноморието да се опразни. Да останат само ръмънците и турците - още първия ден ваксинация и територията си е наша. Защото бог ни даде тази земя на нас - писна ми вече да повтарям че ние сме траките, а не онова татарско племе! Смърт на българите още преди края на геноцида! Да живее свободен и проспериращ изсраел на Балканите! Българки не ни трябват - ще си доставим китайки! Те са с мазни туловища и смятат сръчно като нас!

24

Анонимен

преди 6 години

Поредната фейсбук простотия, откровени свободни съчинения на някакъв ненормалник.

23

Анонимен

преди 6 години

Хърватите винаги са били по-добре. 300 г са в били в Хабсбургската и австрийска империя. Имат самочувствие и се мислят за голямата работа. В Зап. Европа са по-привилегировани, наравно или втори след поляците.

22

Анонимен

преди 6 години

Който не е учил за повече така мрънка по форумите. Работа за двойкаджиите и *** от класа никога не е имало!

21

MORJK

преди 6 години

A kakvo da kajem nie...cjal jivot taka...ne e hubavo no njama na4in....Esli nado...zna4it sdelaem!

20

123321

преди 6 години

Ами това е, в цяла Източна Европа е така. Не вървят нещата, не са добре, гадно е устроен тоя свят и ми се струва, че отдавна не е имало глобални вълнения, отдавна не е имало разместване на пластовете. Това напрежение и неравенство ще избие отнякъде, нещо ужасно ще стане, може да е не е след 5 години, може да е след 20 или след 50, но всяка система си има край и на нейно място идва друга.

19

Shopp™

преди 6 години

Има два типа хора.Едните и в най-големия зор стискат зъби и казват, че всичко е ОК.Другия тип като се убоцкат на трънче, опищяват света.

18

Shopp™

преди 6 години

Типичен неврастеник. Не може да се оправя с живота и целия свят му е виновен.

17

Бъз

преди 6 години

Абе вървете където искате, аман от драмицял свят ходи на гурбет, само на балканите голяма драма