44

Анонимен

преди 6 години

Vseki etnos da si ima dirzjava,turcite v bilgaria sisto da si sizdadat

43

DNS

преди 6 години

ПРОПАГАНДАТА ВЪРВИ С ПЪЛНА СИЛА.. НЕ Е ИЗНЕНАДВАЩО.. И РОМСКАТА ДЪРЖАВА ЩЕ ИМА, В ГРАНИЦИТЕ НА *** :)

42

Поручика Балканец

преди 6 години

До Анонимен 54A защо е задължително да бъдат овъзмездени?! Не живеха ли твърде дълго върху чужди теритоории и на гърба на чужди народи? И защо си въобразяваш, че Запада ще позволи отново Ислямистка Турция, която е в конфликт със САЩ, Германия, Израел да се разшири в Европа?

41

Анонимен

преди 6 години

До Българите които се турчеят След 5-6 години и Гърция, ще си получи Кипър и Константинопул днешен истанбул. За нас, ще остане територията до Босфора а каналите Босфора и Дарданели, ще бъде под ръководството на Русия която, ще дава по евтино газта на Европа.

40

Анонимен

преди 6 години

До Анонименпокривът до височината на стреме, и без камбани, резонансът гърчи бесовете

39

Анонимен

преди 6 години

до 60 Изказвай се правилно. Чети историята. Има ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ / на запад се казва отоманска/. Турската държава е образувана 1923г. /след България около 25г./ Тогава Кемал Ататюрк им прави писменост, сваля фесовете, сваля фереджетата. Стават светска държава.

38

Анонимен

преди 6 години

Много отдавна съм казвал и писал на Българите които се турчеят, че ще има кюрдска държава но те се ядосват. То затова Америка назначи ердоган за да се предизвика всичко това което става в този район и Европа. Няма нищо случайно след 3-4 години и Катар и Саудитска Арабия, ще бъдат разгобени на парчета. Що се отнася за други компесаторни територии туция няма да получи, защото от 80милиона държава 30-40 милиона са кюрди съответно територията, ще се опразни и, ще има много място за турците.

37

Анонимен

преди 6 години

е как ще стане държава , ако не им разрешат територия. Само на приказки не става.Тукашните кюрди нищо не казват?

36

до 42

преди 6 години

Турчино,по скоро 90% от съществуващите религиозни сгради са били разрушени по време на турското РОБСТВО .Обиждаш ли са от думата турчин ,та се пишеш анонимен?

35

Ala_Bala

преди 6 години

Имат право на държава. И ние сме се обединили на 6 септември въпреки Великите сили!

34

Хуманист

преди 6 години

"Кюрдите са най-голямата етническа група, която няма своя собствена държава." Това не е вярно! Има и по-голяма група без държава - това са ***. Нека ООН помисли, къде да им се намери място и всички да се изселят там, където да си живеят щастлива, крадейки се едни други!

33

До 53 и 54

преди 6 години

Типично за турците е да нямат достойнство да излязат с името си и да се представят ката анонимни.Всички evil forses са такива.

32

Към туркофилите

преди 6 години

"Непревземаемата" Одринска крепост ,построена от германски инженери не издържа 2 дена масираните атаки на нашите деди и ние се гордеем с това ,а вие сте *** и за нищо не ставате , бягате кат пилци.

31

Анонимен

преди 6 години

Ако вземат територия от Турция за кюрдистан дали няма да ги овъзмездят с друга територия от друг техен съсед.

30

Към туркофилите

преди 6 години

Ейййй , резани карабини , в Одрин се предадохте и ако не бяха " великите сили" да ревнуват и от Истанбул щяхме да ви изгоним .Ние сме горд и инат народ , бихме вси4ки на балканите ,но останахме сами - за жалост .

29

Анонимен

преди 6 години

книгите с офицалната история на българия в чужбина се продават под категорията "Митове и легенди на народите". И в международната академия се изпозлва терминът "български професор", когато някой учен изсмука нещо от ... Това в коя държава? Да не би там където новият султан забранява да се учи еволюцията в училище? И къде точно се открехна за цялата международна академия? Липсата на образование и пропагандата водят до странни проблеми.

28

просто питам

преди 6 години

Как така територия, която от 3 години няма работещ парламент провежда референдум?

27

Анонимен

преди 6 години

Аз изчезвам, а вие си плачете колко лоши са българите, Турците освен убийства и издевателства най-обичат да лъжат.Питай всичките ви съседи какво мислят за вас и държавата ви....Ти пита ли твоите съседи?

26

Анонимен

преди 6 години

Турските *** са окупирали форума. Арменци, българи, гърци все имат родова памет и знаят каква "прогресивна" е била империята наречена Болният човек. А ревизионистката история на продажни политици не ни я пробутвайте. Човешкият данък, ангарията, че и Баташкото клане са добре документирани в чужди, независими източници.

25

До 34

преди 6 години

Че не сме били роби, а поданици с права дето руснаците и досега нямат, е истина.Но не са ни хранили, а ние сами сме си изкарвали своето, че и 10% данък сме давали(да кажем - за войската и султана).