64

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен74 -Ние сме авангарда и ариергарда на Османската Империя Ясен ли съм?

63

Анонимен

преди 6 години

Барзани е човек на Ердоган, привидно Турция ще е против новата държава. Сега ще се задейства план за унищожението на това формирование, като спасителят, ще е от север, който ще даде някаква автономия на региона под турска власт.

62

fhvthcu

преди 6 години

Трябва да проумеем, че държавата е една територия. Важен е отделният човек: в какви условия живее, какво здравеопазване, образование, инфраструктура ползва, каква храна яде, какъв въздух диша, каква вода пие. Границите падат. Войните за територия са безсмислени. Едно време не е имало държави, а племена и хората пак са живеели. Може би е минало времето на държавата като устройство на територията?

61

Анонимен

преди 6 години

Супер, Турция се разпада ... Доживяхме, ЕЙйййй !

60

fhvthcu

преди 6 години

Това с Кюрдистан ми прилича на театър: първо обявяват независимост, а после след няколко години се присъединяват към Турция. Обявява се турско-кюрдска федерация. И вълкът сит, и агнето цяло. Иначе считам, че кюрдите като всеки друг народ имат право на самоопределение и държава, както и палестинците. Смятам, че американската игра е доста двулична: управлявани от евреи, в силна взаимна зависимост със Саудитска Арабия, пръв съюзник на турците, насъскващ същевременно кюрдите

59

fhvthcu

преди 6 години

Що за нахалство да сте в чужда държава, а да искате да се съобразяват с вашите традиции? Аз като съм в Германия се стремя да се държа като местните хора у да не натрапвам присъствието си. Като съм в Турция се съобразявам с местните обичаи и закони. Защо турците решавате, че където и да отидете другите трябва да се съобразяват с вас и си правите една малка Турция? С какво си мислите, че сте повече от другите хора?

58

Анонимен

преди 6 години

Ако Кюрдистан стане факт,Крим остава руски и санкциите падат.де го бутат, де се пука.Германия е за...

57

Анонимен

преди 6 години

Я има, я - не.

56

До невиждащия

преди 6 години

Ти от кое племе си?Вярно е,че и от българите има ***,но са много малко и доказателството е,че все още *** и баба ти взимат детски за тебе и братята ти.Защото ние,българите работим,плащаме данъци,от които вие,ромите живеете.Естествено и от вашето племе има кадърни хора и аз познавам един-двама.Но са толкова малко,че изобщо не си струва да ги споменаваме.

55

Анонимен

преди 6 години

Турция и Ирак се готвят да влязат в северен ирак, ще има патаклама. Вече е решено Киркук го взема Турция а Мосул Ирак

54

Анонимен

преди 6 години

А така.И аз съм съгласен да има ромска държава,както е писал някакъв прабългарин по-рано.Да се отчужди някаква територия.Да се заселят там всичкото ром.И да почнат да си градят държава.Обаче-да им се вземат българските паспорти-вече няма да са българи.Да се спрат всякакви социални помощи.Да се охранява много строго границата с тази нова държава.И да видим колко ще просъществува това творение.Като няма какво да крадат и от къде да взимат помощи да ги видим как ще живеят.

53

Анонимен

преди 6 години

До Анонименза първи път чувам мюсюлманин да ходи с обувките из къщи, това някаква нова руска секта с митрасвамигуру ще да е

52

Анонимен

преди 6 години

Тъй като планината ви е малка след 10години, ще има експедиция до Марс отидете там.

51

Анонимен

преди 6 години

Аз съм с обувки. Вие си ходете и боси ако искате

50

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААпростирай се според чергата си, да не те болят после петите!

49

Анонимен

преди 6 години

Хахаха. Ако за вас е тясна какво да кажат Индия и Китай.

48

Анонимен

преди 6 години

Миналата година един Афганистанец пребиваващ в Харманли беше писал в фейсбук да не идват в България, защото нито християните са християни нито мюсюлманите са мюсюлмани и, че много бият и българите и *** и мюсюлманите. Така, че не сте никакви турци а чисти Българи.

47

Анонимен

преди 6 години

Аааааа не искате и да чуете за Турция. Стигнах до извода, че сте си чисти Българи само се правите на мюсюлмани.

46

Анонимен

преди 6 години

След като в Турция ви е по добре, защо по време на комунизма много от вас не заминаха а си останаха в България. Нищо не ви пречи и още сега да отпътувате за любимата ви държава.

45

Анонимен

преди 6 години

Няма как така наречените български турци да имат държава в държавата. Единственото изключение е религиозеното разнообразие. За това си има две държави България и Турция ако си Българин живееш в България ако си турчин живееш в Турция. Ако пък работиш в другата страна, ще се съобразява с законите на страната в която пребивава и работи.