9

spas

преди 6 години

taka taka

8

свободомислещ

преди 6 години

Нагли и некомпетентни коментиращи.Защо не станете военни полицаи и вижте тогава как "нищо не се прави"?Правят всичко като американците.Само, че там са на почит,а тук ги хулят.По злобни и завистливи от нас няма.

7

БЪЛГАРКАТА

преди 6 години

КОМУ СА НУЖНИ ТЕЗИ ПОДРАЗДЕЛЕНИЯ "ВОЕННА ПОЛИЦИЯ" КАКТО И ДИРЕКЦИЯ "РАЗСЛЕДВАНЕ" КЪМ МО СЛЕД КАТО ВЕЧЕ НЕ ОСТАНАХА ВОЕННИ ФОРМИРОВАНИЯ. Я ПОГЛЕДНЕТЕ ВЪВ ВСЕКИ ГРАД ВОЕННА ПОЛИЦИЯ. КОГО РАЗСЛЕДВА СЛЕД КАТО В ГРАДА НЯМА ВОЕННИ. ХАРЧАТ ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ КОИТО БАЧКАТ ЗА МИЗЕРНИТЕ 400-500 ЛВ. НИКОГА НЯМА ДА ИМА ПАРИ ЗА АРМИЯТА. ТЕЗИ СА ТЪРТЕИ С ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ. СУМАТИ ПАРИ АКУМОЛИРАТ И ЦЯЛ ДЕН ТЪРКАТ БЮРАТА. И КОЛКО ЛИ ОЩЕ ПРИВИЛЕГИИ ИМАТ?????????

6

Анонимен

преди 6 години

Пращайте ги да набият по няколко Динковчета, Перовци и подобна проруска, паравоенна сгaн като ги стегне душата.

5

Анонимен

преди 6 години

Влезеш ли един път там няма връщане. Повреден си за цял живот . Повредени са и децата ти.

4

Данъкоплатец

преди 6 години

Дааа, целодневното безделие нанася непоправими душевни травми. Може ли някой да ми обясни как минава работния ден на редовия военен полицай?

3

Анонимен

преди 6 години

Ние знаем че всичко под пагон е психически неуравновесено но защо трябва да харчим едни пари вместо да ги дадем на истински нуждаещити се хора!Тези"терапии" сигурно ще са в хотелите на наши хора и ще се плати добре на наши телапенто! И мене капиталиста постоянно ме хока и ми иде да откача и да му забия един в мутрата но търпя и това никого не го интересува..нали!

2

Анонимен

преди 6 години

Специално във Военна полиция имат най-вече нужда от щатни дерматолози - да ги обгрижват, когато си прочешат топките от драпане и правене на нищо.

1

Анонимен

преди 6 години

Първо даскалите, после, военните полицаи и .... т.н. и т.н. Ми нали ви казаха след епидемиологично проучване, че всеки пети българин е с психично отклонение.