51

До 101

преди 6 години

Ами ние? 10 години поред само Герб и Бойко печелят изборите. В Германия вече се надига една ссериозна вълна на недоволство. Алтернатива за Германия е първата националистическа партия, която влиза в Райхстага от 1945 година насам. Нещо повече, тя е трета политическа сила в момента, въпреки цензурата, която и наложиха медиите. Има светлина в тунела.

50

Анонимен

преди 6 години

ужас, още 4 години ли ще и гледаме муцуната ?тея германци хич ги няма, заспали наивници.знаят само да бачкат, като послушни пчелички, но опре ли до свободата им и тичат под полата на баба меркел.къде отидоха старите класици, ницше, вагнер и бетовен ?това са истинските немци, тези сегашните са слаби дуппедавци.

49

Анонимен

преди 6 години

Пак ли баба Меркел? Тая захапе ли властта няма пускане!

48

Анонимен

преди 6 години

Бабката баламоса овцете от запад, но нейните от изток не се лъжат. Дупе да й е яко...

47

Той беше прав

преди 6 години

Прав е бил А.Х., когато преди 60 години е казвал, че или Германия ще спечели войната, или това ще е края на Европа. Студената война отложи този край, но днес той е факт. Името му е Ангела Меркел. Тя следва плана Калерги, разработен още преди близо 100 години. А.Х. е знаел за него. Знаел е и кой го е създал - юдеина!

46

До 95

преди 6 години

Путин залагаше на Меркел. Откъде ще намери такъв кандидат, който с огромна страст унищожава Европа. Няма нужда да си хаби ракетите.

45

Браво на Германия

преди 6 години

Днес германците поднесоха на Пичин едно голямо дидло с надпис - от Германия с либоФ!Напукна хакерите му, напук на лъжите, Рашистката пропагадна се провали !Да живее България!Да живее Европа!

44

хахаха

преди 6 години

Меркел иска като баща си Хитлер да вземе 60 милиона гласа.Не става, драга.

43

Анонимен

преди 6 години

Националистите нищо няма да променят - ще са просто една дребна креслива групичка, като нашата Атака.Така че макари да е разочарована от резултата, Меркел е безапелационният победител от изборите. Браво на германците, направиха правилния избор. Тя е най-добрия държавник на континента в момента.

42

Объркан от всякъде

преди 6 години

Приятелю Финладски, успя да ме убедиш.Идвам там и ще си направя малка колиба .Ще ловя риба и ще гледам Северното Сияние .Идвам. Ще уча усилено Иракски Кюрдски и когато ще създадът Кюрдистан ще се появя като гуру.Те масите търсят да идеализират. Нужни са образи непознати и случайно дошли без да притежават характерни белези.Нещо като Капитан Дж Кук при Маорите

41

Анонимен

преди 6 години

Преди само се съмнявах, но вече съм 100% сигурна, че и в Германия изборите също се фалшифицират, както и у нас.

40

гошо печения

преди 6 години

Че те ингилизите от 2 години го знаят резултата. Затова си биха камшика.

39

Анонимен

преди 6 години

Това е краят на Европа. Щетите ще са непоправими. Като начало Източна Европа ще се отцепи.

38

Един българин

преди 6 години

Яааа! Ми то к'во излиза бе??? Ми аз съм бил истински ариец тогава!У наше село, кога ходех като ученик всяка лятна ваканция, в Северозападна България, имаше цял род, викаха им Паздерете. Фамилията явно е Паздерски.И сега гледам по Дойче Веле се изтъпанил Георг Паздерски - лидер на регионалната секция за Берлин на националистическата партия AfD която е спечелила много гласове на настоящите избори. Не съм чувал у наше село да има немци, но той очевидно е националист но от полски произход.

37

Анонимен

преди 6 години

До Белата ЗлаткаВ денят, когато българският Сидеров се ожени, германският такъв влезе у Бундестага!..много ме е яд, че веднъж си бях да гласа за тукашната златка... място не си намирам, ккак можех да се подведа...

36

Анонимен

преди 6 години

Германците избраха кадъната, защото тя обещава, че всичко ще остане както си беше преди и богатите немци и вярват. Ще има още да се учат.

35

Анонимен

преди 6 години

Какво се радвате на победата на Перкел това е края на Европа!

34

Анонимен

преди 6 години

До ТълкувателДобрата новина е, че над 90% от немските избиратели са гласували против местните фашаги от АГ !---така е!по-добре шмеркел-4, пред германски "тромпет" или пред германски ...айде ше си замълча, деликатно...

33

Анонимен

преди 6 години

Къде сте *** :) нали германския Станишев щеше да размаже Меркито ??? Свърши ви поредния сън :) Смотаняции

32

Объркан от всякъде

преди 6 години

Направо ми идва да полудея.Тези двамата се джафкат инфантилно и започва да ми замирисва на война.Смених доларите в Евро.Щях да се стягам за Германия.Още не съм заключил вратата и сега пък съобщиха резултатите.Не ща да хода в Новият Загубен Свят.В Париж ходя всяка година за да се нагледам на мизерия около станция Сталинград.Смрад В Русия не съм бил никога и за сега ми стига.Мисля да емигрирам в Микронезия Само да не ме сготвят на борш