71

N/A

преди 6 години

Не харесвам Меркел, но чисто статистически докара по-малко от 1 милион бежанци в държава с население 80 милиона. Реално погледнато един на всеки 80 е сирийски бежанец. Шансът да срещнеш такъв е минимален. Понеже живея в Германия имам повече поглед над нещата. С малки изключения всички бежанци са разпръснати и рядко има голяма група в един и същ град. Плюс това най- фанатизираните са родени тук и стават фанатици тук. Техните родители са дошли много преди Меркел. И пак казвам- не съм нейна фенка.

70

Европейка

преди 6 години

Никой да не остане извън Германия.Хайде,отмениха квотите,ще си взимат ***.Юруш целия свят в Германистан. Другите три партии,обединете се,не се карайте,правете сечено на всички простотии на Меркел.

69

Анонимен

преди 6 години

Колко е лицемерен.В Източна Европа хората пестят от храна живеят бедно или откровено мизеруват а те купуват аудита,мерцедеси и бмв на хора които цял живот не са правили друго освен да мързелуват или секс.Па на всичкото отгоре и талибани.Голям акт на човечност няма що.Все повече хора гласуват за националистите защото започват да осъзнават ,че това което предлагат другите е невъзможно,безумно и самоубийствено.Какво става като докараш купища въоръжени диваци в един мирен цивилизован град?

68

Хм

преди 6 години

Баба Зомби не била доволна от резултата!?Че затова,което причини на Германия и Европа заслужава да бъде изгорена на клада като вещица,стига да има справедливост!То е все едно кметът на Виена да беше отворил портите на османците през 1529г,та да не мръзнат горките отвън....Изобщо-трагична работа!Ама какво да очакваме от една яловица,да мисли за децата на Европа ли?????

67

Анонимен

преди 6 години

Кокала не се пуска лесно, до смърт ще го държи тази изперкалата.

66

Анонимен

преди 6 години

Бабет разчовърка кошера пак и си мисли, че още ще яде мед, без да я хапят пчелите, но този път не позна. Недоволството ще я помете много, много скоро и завинаги.

65

Анонимен

преди 6 години

Гледах я бабата по немската телевизия и както казва Джо Бързия: е те сега и се е6а майката. Ще я оглозгат от всякъде и чевени и пембени. Голямо шоу ще става и Зехоферв коалиция със зелените с турчин отпред, умрем от смех...:-):-):-)

64

Анонимен

преди 6 години

Ще дойде скоро времето, когато ще изпратят Мути. Този път с камъни. 33 %? Това е най-слабият й резултат досега. Ще има скоро размествания и бабичката в най-добрия случай ще довърши живота си в някоя психиатрична клиника за душевно болни.

63

Анонимен

преди 6 години

Последния пирон в ковчега на Германия и Европа вече е забит.Не вярвах че евреите чак толкова много са обсебили Меркел, е драги Евроатлантици, дори и вие от НПО не сте застраховани от това което предстои.Старата Британия пак е с един ход напред, сега всеки трябва да се спасява поеденично.Планът Калерги се развива както е предначертан и твърде бързо. Имаме съвсем малко време да променим нещата, но промиването на мозъци в последните 28 годин дава отражение.Хората не могат да разсъждават трезво.

62

Анонимен

преди 6 години

Меркел няма да изкара пълен нов мандат - ясно е. Това е най-големият престъпник в новата история на Европа

61

гост

преди 6 години

Дано в скоро време се появят наследници на А. Х че ще заличат Европа

60

Анонимен

преди 6 години

До 111Ти се лъжеш. Освен това и лъжеш. СССР изкарва цялата война на гърба си. Сталинград е бил под обсада 700 дни. Но не се предава. Всичко е такова, каквото е. Хитлер напада СССР и научава как се бият руснаците. Германците колят конете си, за да не умрат от глад и пак губят. Тежко всекиму, който посегне на Русия, ще яде мазния до наакване.

59

Овчаря

преди 6 години

Немците са *** народ! Да се насили и притопи, докато гласува за откачалката!

58

Анонимен

преди 6 години

Меркел, и твоят ден ще дойде. Хили се и си харчи пари, докато можеш. За това, дето причини на Германия бял ден няма да видиш. Дали в този живот или след него, няма значение. Важното е, че всеки плаща за действията си.

57

Анонимен

преди 6 години

До 107 Жестоко се лъжеш. Сталин е искал западняцитд да се избият и след изтощителна война по между им, да се намеси СССР, като помете хитлеристка Германия и Западна Европа и установи в цяла Европа комунизма.

56

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 109Също така и паратизиране над местните чрез помощи и данъци от друга страна . Раждане на много деца, които в един момент гласуват и влизат във властта .

55

Анонимен

преди 6 години

Планът Калерги е план за геноцид, разработен през 1923 г. от мелеза Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergi. СТАРТИРАНЕ НА ПЛАНА КАЛЕРГИСпоред новите икономически стандарти и глобализацията, икономическата инвазия вече се е случвала много пъти и правителствата нямат намерение да я отхвърлят, колкото и голяма и задълбочена да стават тя. И в същото време насърчават расово кръстосване с цел постигане на изтреблението на бялата раса в света. Това не става в Азия, Африка или в страни, където няма инвазия на емигранти, това се случва само в бели страни. Инвазията, преоблечена като напредък, благ

54

Анонимен

преди 6 години

До До 101В Китай по-бързо въртят лидерите.

53

Ани

преди 6 години

Една жена,доказа,че може да направи държавата,с най силната икономика,най богатото население,най добрите закони,в полза на народа си.Така е в държавите,където комунистическите мухоморки нямат място!В България комунистите ни направиха робите на 20 и 21 век.За 70 години,тяхно управление,при всеки фалит,а те са четири-парите на народа ги открадваха,сега са ни работодатели,и взимаме комунистически заплати.Затова мухоморката е мухоморка,ЗАЩОТО Е ОТРОВНА!

52

Анонимен

преди 6 години

Меркел сега ще е заложник на по-малка партия .