24

Анонимен

преди 6 години

Смисълът на коментарите: 1. Те не искат да работят, а са на социал; 2. Докато не работят, успяват да вземат работните места на белите; 3. Те са виновни, че бели ги наемат; 4. Те мизерстват; 5. Въпреки това им завиждам и не знам защо. Хора, мигрант, чакащ статут, няма право нито на социални помощи, нито на работа. Мафията ги експлоатира точно затова.

23

Анонимен

преди 6 години

В момента цялата световна икономика работи на дефакто същия принцип, но го наричат "аутсорсинг".

22

Ели

преди 6 години

Стават жертва на експлоатация, но да си кажем честно, работодателите ги наемат, за да им плащат по-малко. Ако трябва да плащат колкото на другите ще си вземат по-бели работници...

21

Анонимен

преди 6 години

И това им е много на бананаджиите,между другото ако не им изнася обратно по гемиите.

20

Анонимен

преди 6 години

Това са глупости! Арестували са ги защото са назначили работници нелегално, без договор без данъци без осигуровки. Няма как да се докаже че им плаща по малко само защото са черни, ак са назначени легално с трудов договор. Там се договарят на определен надник и ако са съгласни го разписват и започват работа. Това с расизма е журналистическа еврогейска пропаганда. Извъртяли са ги нещата на расизъм, щото за някои хора и организации така име изгодно.

19

Привет от Рароя

преди 6 години

Жиб. (16) и 18 са написали най-точните коментари.Африканците хем са на социал, хем не плащат данъци, хем в повечето случаи работят по-малко и по-некачествено.

18

Анонимен

преди 6 години

"На работниците с по-тъмна кожа е плащано по 25 евро дневно, а тези с по-светла кожа са получавали 35 евро дневно, посочи капитан от полицията."Аха, значи проблемът е, че на местните, които плащат данъци им се плаща повече, отколкото на нaвлeцитe, които получават социал от държавата. Толерастите разбира се веднага го обявяват за расизъм, поради липсата на мозък в главите си.

17

Циник

преди 6 години

Даже и днес в Германия "скритата безработица" е около 5 000 000...Новопристигналите отнемат работни места на местните!Това е факт!

16

Жиб.

преди 6 години

Грешка: те не им плащат по-малко заради "расизъм",а заради ниската квалификация и лошо свършената работа.

15

Додо

преди 6 години

"Много от африканските мигранти, които пристигат в Италия всяка седмица, стават жертва на експлоатация..."Чакай сега...какво означава "пристигат"? Това не са ли криминални престъпници по силата на законите на Италия и ЕС? Тези хора не преминават ли нелегално държавната граница на Италия? Това не е ли престъпление? Или щом "пристигнат" имат на секундата всички права на италиански граждани, че дори и работодатели, които не им плащат равно, или повече отколкото на италианците, биват арестувани?!?

14

Циник

преди 6 години

Някакси са пропуснали да споменат, че "тъмнокожите имигранти" "цоцат от 2 ня нки"Социала им е сигурен - а всичко останало им е кяр!!! Навремето немците като хванеха имигрант от източна Европа да работи - конфискуваха всичките му спестявания...вкарваха го в затвора....(за злоупотреба със социала)..и го екстрадираха с черен печат!За чер нилките - законите не важат!!!

13

Киро с големия нос

преди 6 години

Това се нарича "толеризъм в действие"! В същото това време, ако някоя италианска компания дойде да наеме примерно български шивачки, и им плаща по 4 Евро на ден надница, като ги сдухва от бачкане, а ан края на месеца изобщо не им плаща мизерната заплата, то това как се нарича, г-да евротолеризи? Опс...нарича се "чужди инвеститори"! Какво толкова, българите не са нито кафяви, нито изповядват ислям, така, че са феър гейм да бъдат мачкани! Лицемери гадни!

12

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Преди 20 години живях в Лондон. Там с очите си видях как бяха назначили един чернокож наркоман за бригадир на бели хора от Източна Европа.Отвратих се от всичко, което видях и се прибрах в България.Тук не бива да допускаме, да правят началници хора само заради това, че са чернокожи или роми. Без ценз, без образование.На Запад това е политика ...Допуснем ли го тук изтървали сме БЪЛГАРИЯ !!!

11

До американо

преди 6 години

Ти ако не бачкаш на две места, си жив умрял в америката.

10

Циник

преди 6 години

Ей ви го и "социалния дъмпинг"...вместо места за бели...места за май муняци ...

9

Анонимен

преди 6 години

Аз в Бг вземам по 50 евро дневно и пак се смятам за сравнително беден, а с тези пари там тези дали не мизерстват...

8

Герчо Негьрчо

преди 6 години

Браво, трябва заплащането да е еднакво за всички без значение на цвета на кожата.

7

Американ

преди 6 години

До Анонимен (4)Бачкате мърляво а искате "западно" плащане, где дават така?

6

Наблюдател

преди 6 години

Европедералите нямат мира, все гледат на набедят някой бял в расизъм! А тоя макарон им плаща малко не щото са ***, а защото може.

5

глупости

преди 6 години

Никой работодател няма интерес да плаща по-малко на добър работник!Щом им плащат по-малко,значи има защо!Само без тъпия номер,че на румънеца плащат повече,щото е по-бял!