44

Анонимен

преди 6 години

До THRACIAN POWERДрън-дрън-дрънкало,А как ще обясниш факта, че по време на Втората световна война германците правят сериозни антропологични изследвания у нас и констатират, че в България, особено по селата, са запазени изключително чисти арийски типове, които поколения наред живеят в големи компактни маси?

43

Анонимен

преди 6 години

До БГ РАСИЗЪМПоздравявам те за изключително точния и актуален коментар!

42

Анонимен

преди 6 години

Отивам в чужда държава, гол като пушка и искам да получавам колкото местните, които са учили, работили, плащали данъци и са си устроили държавата, за да могат нелегални навлеци като мен да се възползват. МИ, НЕ... НЯМА ДА СТАНЕ!

41

Анонимен

преди 6 години

Е и? Той е собственик, той решева. Като не им е харесвало на черните да са си стегнали багажа и обратно в АФрика.

40

Анонимен

преди 6 години

А що не арестуваха черньовците, дето са тръгнали да бачкат на черно и по тоя начин нарушават законите?

39

Анонимен

преди 6 години

Та то навсякъде е така. Колко получава един местен в Италия или друга държава в ЕС и българинът. Ама там няма дискриминация.

38

Влади

преди 6 години

25?/ден?! Че за толкова пари тук половината народ ще хвърля шапки и ще бачка! Какво са очаквали печките - осигурени room + 50?/ден джобпарасъ , без да си мръднат гъ.за, само защото са мигранти. Е, няма такъв гювеч. А и какво друго могат да работят, може би атомни инженери?

37

Тракът от Азия

преди 6 години

Траките са българи, поне тов твърдят всички известни древногръцки източници.Всички бели идват от Азия. Траките / българите също. Европа е била черен континент.

36

Анонимен

преди 6 години

"НЕМОЖЕ ДА ПРЕТЕНДИРАТЕ ЧЕ СТЕ БЕЛИ ПОНЕЖЕ СТЕ СЕ ДОТЪТРИЛИ ОТ ЦЕНТРАЛНА АЗИЯ И МОНГОЛИЯ!!!"Аз съм се домъкнал от Стара Загора. Не знам какви неща плещиш, ама си мисля, че си от тези, дето като ги видят на улицата и отиват на другия тротоар, а в заведенията не ги пускат, плашат клиентелата.

35

Анонимен

преди 6 години

Е чак пък да ги арестуват ...

34

Охранителят-София

преди 6 години

Ха ха! При нас кой да се арестува ,защото с фиксираните заплатити и пенсий ,не иде реч за дискриминация,а за реален геноцид над народа!!!

33

Анонимен

преди 6 години

Ще дойде ден, когато всичката тази простотия спрямо Европа ще бъде спряна и всички виновни и отговорни за това ще си понесат заслуженото.

32

Анонимен

преди 6 години

И как легално ще работят, като са нелегално пребиваващи

31

Морски

преди 6 години

До THRACIAN POWER-----------------------------Човече, много далече си дори от най-налудничевите антропологични предположения :)

30

анонимен

преди 6 години

Ами да си седят в Африка , щом са недоволни !

29

Анонимен

преди 6 години

В България С Ига Ни те получават в пъти повече от белите българи .Да идват у нас, тук ислямски фондации плащат на разни *** да носят бради по 600 кинта.На жените да ходят с чаршаф по улицата отделно без ТЕЛК *** към 1500 лв чисто с парите за БЧК и др помощи Си га НИН да си у нас,

28

Иван

преди 6 години

До THRACIAN POWERДа учените казват че,всички хора произлизат от Африка в днешно време расите ги делят на,кавказка "европеидна,монголоидна,негроидна,и коренна американска,така наречените червенокожи.А траките си били тука и те са дошли все от някъде,може и от Азия но по рано

27

Иван

преди 6 години

До THRACIAN POWERКои според теб тогава са истински бели, и от къде идват те,ясно е че ние имаме много гени татари,кумани,печенеги пра българи,траки,славяни,и др.

26

Анонимен

преди 6 години

Интересно кога ще арестуват чуждестранните инвеститори в България, които плащат в пъти по-ниски заплати тук от тези на работниците си в Западна Европа? Продажните ни политици продадоха всичко по 1 лев заводите в страната ни заедно с матриала, на "стратегически чуждестранни инвеститори", които ако експлоатират *** влизат в затвора, но нас - може.

25

Чочо

преди 6 години

Ми те са син калпави ВАК лимките и не работят и 25 са им много