196

Ха,ха,хаааа..222.

преди 6 години

КАТО БЕХТЕ ДОБРЕ ПРИ НРБ-то.....ЩО ОБЯВИХТЕ ФАЛИТ ,БЕ...??!!!!ЗА ПО.ДОБРЕ ЛИ...?????!!!!!!

195

АМИ ДА 223...

преди 6 години

..В ТЯХ Е БЪДЕЩЕТО ...ХА,ХА,ХА,ХААААААААААААУ ВАС СА САМО КУЧ.КИТЕ И КУ""ВИТЕ , НА БИГ БРАДЪР....!!!

194

Анонимен

преди 6 години

На времето се казвахме НРБ и бяхме добре,след това станахме зле и сега сме НъРъБъ.

193

Анонимен

преди 6 години

раните на комунизма ще кървят докато не разберем, че преди да сме пролетарии сме българи... а до тогава може да остранат само римляните

192

ТАКА СИ Е,БЕ... ...

преди 6 години

ОТ 2000-г , НАСАМ.....В РУСИЯ , СИ НОСЯТ ПАРИТЕ В КУФАРИ /не в джоба/!1-РУБЛА Е ...0,33-СТ.

191

Анонимен

преди 6 години

българщината е разбита от червените нихилистидори през робстовото - религията е била доста по-силна

190

Арнаутина

преди 6 години

София и Атина са двете най-стари столици на Европа....................ама след Пловдив.

189

АЙДЕ , КОМУНЕТА...

преди 6 години

ХОДЕТЕ ДА СЕ ХВЪРЛЯТЕ ПО КИЛИМА НА ПУТИН , ТА ДА СЕ ЗАСЕЛИТЕ У РУСИЯ....!ТАМ ОТ ЧЕШМИТЕ ТЕЧЕ ...ВОДКА , ВИНО , МАСЛО И МЕД!!!МОЖЕ И ИЗПИТА ЗА ЕЗИК ДА ИЗДЪРЖИТЕ ......НАЛИ ВИ Е "БРАТСКИ"....!!!?????

188

Анонимен

преди 6 години

В Русия българи не пускат. Българската министърка на туризма ходи в Москва да се моли руснаците да идват да си харчат парите в България. А разрешение за работа в Русия се получава много трудно, държи се изпит по език и познаване на историята, нравите и обичаите в Русия.

187

дам

преди 6 години

207 го е казал решението, вълкът затова му е дебел врата,щото си вършел сам работата... За последните 30 години стана ясно, че друг няма да ни оправи бакиите, затова трябва да си ги оправим сами.. Срамно е, че България с изключителната си природа и хилядолетна история се е докарала до пълна разруха.

186

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

ИМАЛИ ИЗБЕГАЛИ У РУСИЯ ,БЕ......ХА,ХА,ХАААААААААААА....НАЛИ СА ВИ БРАТЯ......ХОДЕТЕ ПРИ ТЕХ!!!!!!

185

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 6 години

БОЙКО ПАРИ НЕ ДАВА!!!!!!!!!!!!!!!!ТЪРСЕТЕ СИ ПАРИТЕ ОТ "НАЦИОНАЛНО-ОТГОВОРНИЯ КАПИТАЛ"---СИНОВЕТЕ НА БКП/ДС..сега бсп!НАЛИ ГЛАСУВАХТЕ ЗА ТЯХ...???!!!!!!

184

Naco

преди 6 години

Кой ще я НАВЕСТЯВА ли? Ами нали си имаме Бате Бойко,какво искате още?! Не Ви ли стига?! НАРОДЕ????

183

men

преди 6 години

а бе дебилиги. с "осигурете ни" и "дайте ни" нема да стане. спрете си телевизорите, излезте на улицата, обесете един обор хора от върхушката, запретнете ръкави, пригответе се за десетина години мизерия и започвайте да работите. а *** е по лесно е да чекаме европа, тиквоний и русия да спрат да ни лъжат и крадат и да почнат да дават, докато ние цъкаме с дистанционното и продаваме земята на дедите ни да си купим 52 иначе екранец í мерчидесчи 7ма ръка.... а дано ама на дали.

182

бойко бахар

преди 6 години

така е. не могат да преживеят колко съм успешен в строителството и заличаването на бугаистанците и колко ме обича илектората от кафеви запетайки. но както са казали моите еврейски братя, за секи станал има по един седнал. сега увеличавам и попилацията от потчиляци с помоща на мама муркасън. че стане юбаво тука.

181

Анонимен

преди 6 години

И защо да не са бежанци?Стига фашизъм и предразсъдъци.

180

риторично

преди 6 години

Пак изпълзяха партийните ***- турското робство, етническата партия, евреите, руснаците, американците, комунистите- много враг, много нещо. Всеки 5-ти пост е за турското робство или ром.ите.Мизерията, бедността, липсата на перспективи, недостойното заплащане на човешкия труд- това е причината. Друга причина няма.

179

Vaseto

преди 6 години

Тея министри, експерти и тн. говорят само празни приказки и безмислици. Това, че държавата обезлюдя е факт, това го вижда всеки. Трябва да се направи нещо.....еми ДА, очевидно е, не сме кухи....Е, направете го! Стига сте крали само. Един ден вашите мамини синчета няма да има от кого да крадат, защото изгонихте всички с тъпотиите си!

178

Ивана

преди 6 години

Социалните служби трябва сами да издиряттези беззащитни майки и да им помагат. Не сачак толкова много майките КУРАЖ. Паметник трябва да им се вдигне,че ако се увеличат,България ще бъде спасена. За България нейновеличевство МАЙКАТА трябва да е на първомясто.

177

Анонимен

преди 6 години

Никой не е избягал от добро. Всеки българин, който е емигрирал го е направил от зор и от съществуващата безпереспективност в страната.БКП беше заменено от ГЕРБ, Тошо от Боко , социялизъма от мутрокомунизъма и резултата е налице.Хората освен от мизерията бягат и от бандитите.Аз им пожелавам успех и да не се обръщат назад.