236

Анонимен

преди 6 години

Когато фалшивите медиии бълват тонове АНТИ БЪЛГАРСКА пропаганда колко скапано е в България, и колко прекрасно е в чужбина, как да идеш на готово е страхотно, какво очаквате народа да си мисли?Тук може само да кажа че с тази статия *** и САБОТАЖНИЦИТЕ КОНСТАТИРАТ ТЕХНИЯ УСПЕХ, подигравайки се в очите ни!!

235

Анонимен

преди 6 години

Всеки от нас трябва да се стреми да излезе от ***, в който е натикан. Това е въпрос на оцеляване. Целта оправдава средствата. И когато излезе, да се обърне и да подаде ръка на събратята си, които са все още долу. Това е решението да оцелеем като етнос, народ, култура, раса и цивилизация.

234

Анонимен

преди 6 години

Решено е още преди векове, че не трябва да има народ българи. Това е. Но България е малко парче от пъзела. Голямата картина, е че не трябва да има бели европейци. Затова нещата няма да се оправят. Защото Врагът притежава ясна идеология и огромни ресурси. А ние сме тълпа, която се храни с трохите, и която не може да се обедини, дори пред лицето на тоталното изтребление. Решението е всеки да действа поотделно - развивайте се и не забравяйте, че сте бели българи. Работете в сянка.

233

Анонимен

преди 6 години

Преборете корупцията и всичко друго ще се оправи лесно!

232

Анонимен

преди 6 години

До ВИКИПреди българина имаше за какво да се бие. А днес ? Мини през студентски град и ще се отвратиш от живота. За тези ли да се боря ? Ики за корумпираните ни институции. Или за забилите хорица, който освен да си мрънкат под коса, друго не могат ?Кажи ми ?!

231

Анонимен

преди 6 години

260 Не сравнявай средновековното ни общество с модерното. Просото не е възможно. Тогава сме сме били "ние". Бил е феодалът, който е бил васал на царя, а отдолу са били прогнилите селяни с продължителност на живота от по 30 години, който не са знаели, какво отвъд съседното село.

230

Анонимен

преди 6 години

били сме неподготвени при османската инвазия - разединенинеподготвенни сме и при глобализирането на света - пролетаризиранипреди са ни поробвалисега направо си бягаме

229

наблюдател

преди 6 години

Отдавна обяснявам, че подобно на затварянето на реакторите на АЕЦ Козлодуй е нужен и план за трансформиране, закриване или продажба на държавата България. В началото на 22-ри век, тя вече няма да може да съществува в сегашният си вид, а и няма да е нужна при липсата на българско население Вариантите са да се направи държава на ромите или бежанците, като се плати обезщетение на български граждани и всеки да се спасява. Друг вариант е присъединяване към друга държава. Без план нищо няма вземем.

228

Анонимен

преди 6 години

До 225 отговор:е нали и вие искахте да влезем в ЕС,щото там не ни пускаха така,пък като ни пуснаха и станахме най-добре та за това.

227

Гост+

преди 6 години

"Мобилен период" - как меко го е казала за сриващата се държава

226

Бла-бла-бла

преди 6 години

Толкова празни приказки на едно място може да изприказва само партийно назначен чиновнически търтей.

225

Elin

преди 6 години

В крайна сметка да уточним. Винаги ама винаги виновно е жужето , наречено Путин и неговата безбройна армия от хибридни ***, ***, калпави самолети, криви ракети. И как само си позволяват да правят разни учения и да шашкат поляци, литовци барабар шведи и башкъ финландци. Срам ви казвам, срам и позор.

224

Фанта лимон

преди 6 години

До АрнаутинаЩото не знаят на къде е запад?

223

Арнаутина

преди 6 години

ВНИМАНИЕ !!!!!!!!!!!!!!!!! Въпрос с повишена трудност .!!!!!!!!!! ЗАЩО МУТРИТЕ НЕ БЯГАТ НА ЗАПАД ???????

222

Ач

преди 6 години

хахаха "Заради технолигиите" бегат значи хахахахаха

221

Уелкъм тъ хоме бро

преди 6 години

Бачкам като специалист и имам 40 лв. в джоба до заплата.Колегите на запад за същата работа получават по 4-5 хил. Е при еднакви цени на горива ,тел,ток,храна-че по качествена....

220

Социопат

преди 6 години

От годни се говори единствено само за внос на "българи" ,а не за повишаване на стандарта на живот за местните българи.За какво са ни още "мъченици",кото ще избягат на запад при първа възможност....

219

Анонимен

преди 6 години

На кой му дреме за нашия ***?На нас и нашите политици не,какво по-логично от изчезване на БГ?

218

Анонимен

преди 6 години

До ВИКИТО ДАЖЕ И ХИТЛЕР Е БИЛ "ПО-БЪЛГАРИН".

217

ВИКИ

преди 6 години

ЖАЛКО ЗА НАС И ЗА ТЕЗИ, КОИТО ПРОЛИВАХА КРЪВТА СИ ЗА ТАЗИ ЗЕМЯ.ПРЕДИ 100 ГОДИНИ БЪЛГАРИНЪТ Е БИЛ 200 ПЪТИ ПО-СВЕСТЕН ОТ СЕГА...