31

Таню Ванов!

преди 6 години

Значи от отвъдното може, а от океана не може!

30

Възмутен

преди 6 години

Всъщност, какво изобщо прави Радев в САЩ, а? Нали го избрахме за да ходи в Русия и да ни върне в лоното на Православието и на Кирилицата, а?Изобщо някой ще ми обясни ли какво въобще става тука? Какво точно прави тоя Радев, а?

29

Анонимен

преди 6 години

Аз викам да остане бюджет само за Тигрите от Бистрица!

28

Анонимен

преди 6 години

то и една книга да си прочел през целия си живот не е добре

27

специалитет на деня

преди 6 години

ТИКВА, СУДЖУК или КЪРВАВИЦА

26

Анонимен

преди 6 години

трябва да понесем на ръце Цецо, за да усети Цветанов волята и желанието на Народа за един як ама много як ритник, даже 40 ритници, с ритник какъвто як и стабилен самолет е смолетът Як-40Да Цветанов трябва да бъде нашият Министър-Президент!

25

Анонимен

преди 6 години

Има един неоспорим признак и факт, че дори тези, които в доклада си написали, че Русия им е враг, сами не си вярват и не считат дълбоко, дълбоко в себе си, че Русия е наистина враг на България. Това е, че са посмели да го напишат! Ако бе враг, щяха да ги е страх да го кажат. Да сте чули управниците да кажат нещо лошо за Турция? Ей това е враг.Не смеят да гъкнат, включително Пърцал Симеонов, който преди насочваше ракети към Ердоган.

24

Анонимен

преди 6 години

До 26Селяяните нямат Интернет :))) Виж Селяндуурите, като тебе имат очевидно .

23

Анонимен

преди 6 години

Който си позволи да приземи нашата авиация , направо да си стяга куфарите ?

22

Кутев

преди 6 години

Запазете спокойствие, хибриди мои верни и юначни!Всъщност, като помислим логично, купувайки Грипени, ние с нищо не помагаме на Русия! Така че тази сделка не е чак толкова важна за нас. Работим в момента да я заменим за нещо по-ценно.Запазете спокойствие и следете опорните точки, защото нещата са динамични!

21

Анонимен

преди 6 години

Точно там Тиквар държа прочутата реч за ,,матреала''! И колко още велики сентенции от Брюксел и Банкя!

20

втрещен

преди 6 години

Хей госпожице, какви са тия заглавия! За момент си помислих, че Борисов нещо е изтрещял и не ще вече съвети от родината на Винету... е викам си, те това наистина ще му е последен мандат, ама нейсе, тя госпожицата се будалкала.

19

Анонимен

преди 6 години

Е, ми кажете, че не искате да давате пари за самолет, а ще ги дадете там където вие искате да си вдигнете рейтинга и комисионните.Не Грипените, процедурата, комисията, сякаш много искате самолет, а си признахте, че не щете.

18

Пик....

преди 6 години

Бацето е тиква, а Радев е руски горчив некачествен морков.

17

Анонимен

преди 6 години

на коя страница у Винетутската Библия е написано за тва кой кмет мое кво да иска и кой смолет мое да лети дореде му сецне бензино, а? ина4е изладза че Тиквата е ръпон

16

Анонимен

преди 6 години

В интерес на истината, аналогията с Мерцедесите и Фолксвагените е точна.

15

Анонимен

преди 6 години

Хайде някой психолог да каже, кои пациенти не приемат съвети. И този управлява държава. Е няма такава държава, както пее Слави.

14

Анонимен

преди 6 години

Обаче и Радев е същият въртиопашков като тебе.Двустолов.Абе,нямаме ли мъже,като кажеш едно,да държиш на него.Ако някой им каже бау,веднага следва мяу.

13

Анонимен

преди 6 години

Уважаеми г-н Борисов , нима забравихте , че и Вие си позволявахте да давате съвети отвъд океана или Ви е къса паметта ?

12

Емо

преди 6 години

Ако питат мене, въобще не ни трябва никаква войска! За какво ще я използваме? Ще воюваме ли с някого? С кого? С Русия? Или с Турция? Колкото и техника да купим, такива войни са абсурдни за нас. Можем да се пазим само с политически съюзи. А като нямаме войска, няма и да сме мишена за никого!А ако от НАТО толкова ни натискат за 2% от БВП за армията, то можем просто да вдигнем заплатите на военните! Такива пари ще се влеят поне в икономиката и ще вдигат стандарта на всички ни.