51

Анонимен

преди 6 години

Самолети СА ни нужни! Когато руският Миг наближи въздушното ни пространство, нашият се прилепя до него и цял час летят един до друг и си правят знаци със среден пръст. Сега, не върви 2 Миг - а да са врагове и то единия ще падне всеки момент за смях и резил пред руснака.

50

Българина

преди 6 години

Лицемер нали точно на тебе ти ги дърпат вече 10 г козяк, америка срещу България, трима сенатори, цру агенти инт.н. Сега кой натиска за ф16???

49

Advocatus Diaboli

преди 6 години

Пожарникарят е предубеден, надценява се, той е злобен и отмъстителен, страхлив е, мързелив е, липсва му самостоятелност, не иска да носи отговорност, единак е, въздухар е и има халюцинации.

48

Край

преди 6 години

Самолетите са напълно излишни СКЪПИ играчки с голяма комисиионна. С парите за тях всички български момчета трябва да получат 6месеца. военно обучение. Българите до 20г. ще са малцинство в страната - не са ли войници - ще са потиснато малцинство. и то от най-дивото племе.

47

:):)

преди 6 години

едни коментари гледам, за кво ни били тез самолети или армия и т.н. Народа е оскотял и мисълта му е от кухнят до тоалетната и всичко което се случва между тях. Вс останало е висш пилотаж неразбираемо трудно смилаемо. За тива и няма да му обяснят за кайво са, просто ще се купят...тва е, айде скагайте минусите

46

Анонимен

преди 6 години

Бойко да се изказва за самолет, все едно Радев да дава акъл на Герб как се консумира суджук!

45

ОСТАВКАТА 3

преди 6 години

Че на тебе конците ни ги дърпат отвъд Океана бе, Бай СУДЖУК!!!! Ти не получаваш съвет и от там , а заповеди!!! Бай Бойко ***.....

44

Браво!

преди 6 години

Браво на президента Радев, който себеотвержено и героично примами русофилите в България и чрез самоунищожителен гамбит разчисти това препятствие пред Родината по пътя й към все по-тясната европейска интеграция и към всеотдайно евро-атлантическо сътрудничество!Браво!

43

Анонимен

преди 6 години

До Самолети не са нужниХА ХА ХА и за какво точно да бъдат изхарчени тези 4 милиард и как ще подобрят живота ни , казвате за вдигане на пенсии и заплати , ама не споменавате , че това ще е еднократно докато свършат тези пари и после пак ще си гризем ноктите , ама и армия няма да е останала.

42

:):)

преди 6 години

какви 7 милиарда за кораби и бтр и.Корабите са под милиард, там някъде са и бтр ите. И народа цъка и му верва. И всичко тива няма да се плаща накуп, а във времето.И ако не го направят са за съд.Пък комусионните да не ги мислим.Кой плаща оръжие кеш на цяло, само контрабандисти и подобни тъмни събекти. Ние да не сме такива.

41

Съседа

преди 6 години

То и жена ти няма нужда от теб!

40

Анонимен

преди 6 години

Боко Тиквата не беше ли в САЩ като каза, че материала е лош :)?А колко пъти ходи на инструкташ в ЦРУ...

39

Анонимен

преди 6 години

Ако Русия бе враг, такива като Василев отдавна щяха да са утилизирани!

38

да

преди 6 години

някой ще обясни ли за какво са самолетите.та то държава нема те за самолети говорят.

37

Анонимен

преди 6 години

Тоя нацвъкан от Чайка е лицемер и наглец които твърдо води България към дъното и към изхвърлянето и от ЕС.Но явно българите това искат.

36

Самолети не са нужни

преди 6 години

Самолети въобще не са ни нужни. Дали ще имаме 4 нови самолета или не, няма никакво значение при един конфликт с Русия или Турция. Даже е смешно да си го помислим. Много по-добре би било тези 4 милиарда лева да бъдат похарчени смислено в увеличение на доходите (заплати и пенсии), за доближаване на средно Европейското ниво на доходите, а не безсмислено, защото иначе в България няма да останат хора и въобще няма да ни е нужна армия.Ние сме в НАТО и това рябва да се използва оптимално.

35

Анонимен

преди 6 години

Какво като дойде, ще седнем и ще поговорим! Нали уж говорихте и се разбрахте!!! И когато Нинова нещо се обади, точно Боко я сряза, че с президента са се разбрали и тя да не се обажда като не знае. Обърнаха го на говорилня.

34

Анонимен

преди 6 години

Радев е като Тръмп, съвсем същия!Едно обясняваше преди изборите, а щом го избраха, веднага се продаде за жълти центове и отиде в САЩ да си говори с американците!

33

Жалко…

преди 6 години

Пак не случихме с президент. Боко пак опитоми поредния президент. Жалко...

32

Анонимен

преди 6 години

До ВъзмутенАбе и кабинета Борисов 1,го избрахме по същите причини, пък те ни задърпаха , я към САЩ , я към Турция .