156

Блага вест

преди 6 години

Таз година Коледата ще дойде по- ранхуТръм Велики скоро ще сготви ПрасчоАмин!

155

Аман бе

преди 6 години

Стига сте показвали това усмихнато прасе, че се настройвам садистично.

154

"-"

преди 6 години

Кроасанчето Ким полага доста усилия да създаде ракета (носител) с радиус на действие до 5 000 км.Ако успее, това ще означава, че си е подсигурил "петата точка" от всякакви американски форми на "дуПекрация"!В такъв случай, нито корейското "Кроасанче", нито американския клоун ще използват ядрено или дори конвенциолно оръжие един срещу друг!Е, риториката ще си остане, но то си е грехота да не потролиш противника си!))))))))

153

Един от Северозапада

преди 6 години

До Г У РБЕТЧИЯА не е лошо и да ти напомня как Айнщайн отговаря на въпроса, каква ще е Третата Световна Война, и с какво оръжие ще се води-"Не знам с какво оръжие ще се води Третата, но Четвъртата, ако я има, ще се води с лъкове и копия..."

152

Един от Северозапада

преди 6 години

До ГУРБEТЧИЯ За "Курск" истината е друга.Тя е казана във ФРЕНСКИЯ документален филм "Курск-субмарина в грязной воде".За това, че Сащ могат да унищожат брусия-също е точно толкова вярно, колкото е вярно, че Русия също може да унищожи Сащ, и то-с технологиите от преди 30-40 години, които напоследък Путин постепенно подменя с най-нови.Още преди 40 години се знаеше, че и двете страни са готови, и ако почне едната да стреля, "последната ракета ще падне 15 минути,след като на земята изчезне живота"

151

Големите

преди 6 години

До Големите лъжиЧервениБетони като този се правят на 2 и половина, ами имат ядрени играчки от СеСеСеРе и ракети от Чайна. Ама сега им треперят партенките да не стане нещо до тях, виж *** е др. бира, така де кога човешкия живот е струвал нещо в Расията?

150

Анонимен

преди 6 години

До ГУРБEТЧИЯХайде стига с тези глупости за Курск и сваления от турците самолет, че олеквате бе, Гурбети!Знаете, но като ги нишете тези глупандурщини, си вЕрвате и изпадате в самоволна еякулация.Курс - на учение, самолета - бомбардировач - в гръб и без предупреждение. И двата случая не са в бойни условия. Що не свалят сега самолети?

149

Анонимен

преди 6 години

МНОГО МУ Е ТРУДНО НА ТРЪМП, ГОЛЯМ ЗОР:ОТПРЕД УРАГАНИТЕ ГО НАПЪВАТ, ОТЗАД РАКЕТИТЕ НА КИМ.

148

Анонимен

преди 6 години

Русия и Китай се забавляват с унижението на Тръмп.И никакво намерение нямат да му помагат.

147

Анонимен

преди 6 години

Спираш ядрената си програма и те последва съдбата на Садам и Кадафи, имаш бомби в готови за стрелба ракети и наблюдаваш смешниците как се ерчат.

146

Историк

преди 6 години

И Ким-овете и Аятоласите един ден ще са значими ядрени държави и всички ще трябва да се съобразяват с тях. От чисто историческа гледна точка това ще установи известно равновесие в света отнемайки зловредното за човечеството абсолютно превъзходство на една държава.

145

Неизбежно и логично

преди 6 години

Време е една империя базирана на страх и сила да си отиде. Всяко нещо си има начало и край. Дали краят ще бъде поставен от Ким или от някой Аятолах е ... въпрос на време.

144

Вова и Си

преди 6 години

Ако до момента все още ракетите на Ким не могат да стигат до континенталната територия на САЩ, то много скоро ... ще могат.Обещаваме!

143

Големите лъжи

преди 6 години

Ким е психопат. Севернокорейците всички до един са заблудени и ***. Те живеят в землянки и пещери и ровят земята за да се хранят с корени. Държавата им е слаба и неразвита. Армията им няма какво да яде. Оръжията са им ръждясали и допотопни ... и т.н.Добре де, откъде и с какво взеха, че направиха балистични ракети и ядрени бомби, че и извършиха 15 теста от началото на тази година в това число и с водородна бомба? Явно добре си служат с подострени камъни и колове, докато рупат корени.

142

Накратко ...

преди 6 години

"Вашингтон очаква действия от страна на Русия и Китай."И настана ... дългото чакане. Си Дзипин и Путин едновременно го преместиха ... в другия крачол.

141

Анонимен

преди 6 години

Съветвам Тръмп да се запаси с достатъчно вазелин или друг по-софистикиран лубрикант ... срамът ще става още по-голям, но поне болката ще може да се контролира.

140

Прости истини

преди 6 години

Нито Китай, нито Русия ще предприемат каквото и да било срещу Ким. Те може и да не обичат много Ким, но със сигурност повече мразят САЩ и НАТО-вските им лакеи. А една хубава мисъл гласи, че "враговете на враговете ни са наши приятели". Ким знае този факт прекрасно и затова ще си царува в пълен комфорт, докато за Тръмп и Столтенберг остава опцията да си *** на воля знаейки, че никой не ги отразява.

139

Анонимен

преди 6 години

а бе, кво ми ги давате и пишете тия нещасни ***. плашат гаргите, русняците също. дрънкат оръжие и плашат най-вече окаяните си поданици. хората вървят напред, гледат в космоса, напредват в науката - тия *** на снимката и подобни в кремъл и техеран само се зъбат и рушат мира!

138

До замислен

преди 6 години

Правилно си се замислил и това е добре, защото огромното стадо от блеещи и зомбирани от пропагандата овце мисленето им е непонятно като процес. А фактите говорят красноречиво, че тази страна вече 69 години се самоизхранва и се развива за разлика от нас и подобните на нас страни със силно ограничен суверенитет. Да не говорим, че си имат и балистични ракети и ядрени бомби и 8-милионна армия и университети и болници и т.н., все "достижения" които ние поетапно губим до достигане на пълната разруха.

137

SS

преди 6 години

Е, а как така ракетите-прехващачи (чудесата на US-технологиите), изстреляни от Ю.Корея срещу ракетата на КНДР, паднаха (едната в морето, другата на територията на самата Ю.Корея)?Май някой се погрижил да покаже нагледно, че таа работа не става така... :)Що ми напомня това за 'падането' на едни хеликоптери, дето се опитваха да правят нещо в Техеран преди години...