43

Анонимен

преди 6 години

САЩ иска да ни обърка иска да ни докара до война това е целта на САЩ тези които са от другия бряг да не съществуват ! Лидери на световната конспирация са ни предчертали картата вече..

42

Ааааааа!

преди 6 години

СОЛИДАРИЗИРАМЕ СЕ С БОРБАТА ЗА ЧОВЕШКИ ПРАВА НА МИАНМАРЦИТЕ Рухинги нали са дошли на гости от Бангладеш и междувременно са решили етнически да прочистят. Е домакините не са съгласни да им се нарушават ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА и си ги пращат ОБРАТНО ОТКЪДЕТО СА ДОШЛИ ТЕЗИ ТЕРОРИСТИ РУХИНГИТЕ.

41

Анонимен

преди 6 години

Ако това "етническо прочистване" ще доведе до възстановяване на мира, съм твърдо "за". Не виждам как толерирането на 400000 единици от несъвместима по бит и култура етническо-религиозна група може да доведе до нещо добро. В Бангладеш ще са си точно на мястото.

40

Европейка

преди 6 години

Защо ООН не осъди миличките рохинги,за това ,че нападат полицейски и военни постове?Момчетата ,служещи там,не са ли хора,нямат ли майки,права?Само мюсюлманите ли имат права в днешния свят?А останалите хора?Жалко,че европейските правителства не правят така срещу терористите в Европа.Досега да сме се оправили.

39

Неграмотен редактор

преди 6 години

Мианмар, Мианмар, Мианмар. Не Мианма. Ограмотете се. На български държавата е МианмаР! С "Р" накрая. Също като Германия не е Джърмани или Алемани! Мианмар! Напиши си го някъде неграмотно редакторче и не ми замърсявай новините с неграмотност!

38

Анонимен

преди 6 години

Това даже не са и граждани на Мианмар .Решава един катун да се засели на чужда територия , почва да се множи ,показва си магариите , а после като ги подпукат собствениците на територията - било геноцид.Сега ПРОСТО СЕ ВРЪЩАТ В РОДИНАТА СИ.

37

хюго бос

преди 6 години

Браво на Мианмар. ислямските терористи, които палиха будистки храмове и избиваха хората, нямат място сред тях. Ето, в Лондон и Париж поредните атаки и сигурно утре вместо да изпъдят натрапниците, ще ми правят пак шествия и митнинги как да не се шири ислямофобия.

36

Анонимен

преди 6 години

Бенгалците според википедия са 1.2 млн. За 2 седмици са разчистили 400 000 от тях. Не може да им се отрече добре се справят и много скоро ще си решат проблемите с терористите.

35

Анонимен

преди 6 години

След, като вече всисяко е изсмукано и хората поради бедност са напълно оскотели какво очаквате да ви строят Вавилонски кули? Явно, че не Ислям е който управлява Европа, тогава защо търсите вината в Ислям а не в управниците си ? Дали не е по-лесно да подртнеш бедни и гладни деца, защото били мюсюлмани, защо да се поставяш в опасност търсейки отговорност от тези, които сам си избрал да те управляват..

34

Хюго Бос до 37

преди 6 години

И само са напомня на всички либерасти, че лишите европейски колонизатори все пак са строили пътища, архит. сгради в Африка, имало е развита администрация, красиви сгради, бизнес. А са можели да копаят само дупки и да извличат прир. богатства. А те, лошите, строили. Що не строят сега черните , а е пълна разруха?!

33

Хюго Бос

преди 6 години

Айде пак опорните точки на либерастите. В Африка умират от глад, уж, и живеят в ***, защото не РАБОТЯТ, не се научиха да работят, но се научиха да чакат хуманитарни помощи от такива като теб. В Южна Африка изгониха белите, замря всякакъв културен живот , всичко се руши- прозорец да се счупи, никой не го оправя. Има държави в Африка, където последната построена сграда е била от " колонизаторите"- португалци. Оттогава до сега- дървени колиби са построени.

32

Анонимен

преди 6 години

До ааИ къде ги гледаш ти тези новини? Да не говорим, че в случая не става въпрос за тероризъм, а за сепаратизъм! Въпроса е че виждаш ли понеже това малцинство изповядма ислям, някои хора решиха да направят голяма сензация, други се опитват да ги радикализират и капсулират. А тероризма в действителност на поне 90% е съсредоточен вътре в ислямския свят, терористите са мюсюлмани, жертвите им също, самия ислямски свят е дълбоко разделен.

31

Анонимен

преди 6 години

Mюсюлманите не са подложени на терор, те се терозирират сами себеси. Никой христянин или будист не е отишъл да се замовзриви при тях, за разлика от обратното. Вярно че Израел и Амарика периодично им подпалват фитила, но ако нямаше барут и номера нямаше да минава. Факта, че на планетата няма една демократични ислямска държава, доказва че тази религия освен до разруха, до друго няма да доведе планетата.

30

Анонимен

преди 6 години

Най вероятно мюслитат,като са преминали една критичнамаса са се пробвали да наложат законите на шериата,ама будистите са излезли пичове ,а не като европейските.../че ще ме затрият/. Където има мюсли и други вероисповедания винаги ще има насилие и войни.

29

Анонимен

преди 6 години

До Хюго Бос до 25Е ти какво очакваш от джурналистите? За тях да превеждат новини от чужди медии е журналистика, те се мислят за много велики, като сложат в google translate някакъв текст от който нищо не разбират и после го постнат. Чакай смислен анализ за ситуацията в Мианмар от хора които смятат, че това е южноамериканска река.

28

Анонимен

преди 6 години

Да бе говорим, че на английски също се изписва Myanmar, но финалното "р" е нямо.

27

Хюго Бос

преди 6 години

Всички реномирани български сайтове, публицистични и т.н пишат името Мианмар. Уикипедия е дава дублетна форма. Дори и днес бг имат статии с точното име, но нещо се бъгват и почват като *** медии да пишат не само подменени истини, но и името на държавата е грешно.

26

Анонимен

преди 6 години

Е явно препоръката на ООН в такива случаи е да обърнеш другата буза, докато ти насиняват дупето. А да обаче това не е ЕС, на бирманците не им дреме за разни бюрократски декрации произведи женчовци в перманентен цикъл.

25

Хюго Бос до 25

преди 6 години

Но не е българското название, а английското поради невежество на пишман преводач, учил- недочул английски. Така е ксто неграмотни журналистчета се правят на преводачи, покрили 2-3 нива в школа за чужд език. Но идея и въпросът защо се налага да превеждат чужд текст, и то манипулативен, пристрастен, със скрити истини, защо сами не мигат да напишат такъв.

24

Анонимен

преди 6 години

Не ме интересуват тези рохинги и въобще Мианмар, но отново ни се натрапвай гей ценности - виждаш ли онези нападнали правителствени сили и ООН били възмутени, че армията и полицията са приложили сила!? Много писна това вечно смирение, солидарност, съчувствие и други гей прийоми - понякога е необходимо да се действа грубо и решително, преди нещата да са излезли от контрол и да настъпи хаос. За жалост в Европа, неща си върмят към тотален неуправлям хаос, който ние самите си го причиняваме.