14

Анонимен

преди 6 години

Никога не съм разчитал баби да ми гледат децата. Сега става ли ясно защо ?

13

Тъпанар

преди 6 години

Цитат: "...нормално по Дрехи посрещаме и по акъл изпращаме !"Било каквото било! Сега е: По пари посрещаме и по пари изпращаме!

12

младен

преди 6 години

До /Бе вече хората толкова утъпяха че и не изпращат по акъл или пък ако изпратят така то е с присмех и псувни зашото само присъствието на акълията е успяло вътрешно да ги накара да се усъмнят в това колко са прости

11

/

преди 6 години

Ами нормално по Дрехи посрещаме и по акъл изпращаме !

10

Анонимен

преди 6 години

Манталитет, баби гледат деца и често са неадекватни, случаят го показва. Често това става докато род. се забавляват а детето се менка между бабите. Освен това залисани в лигавенеи тъпкане с храна, забравят, че най-важното е храната да се поема с удоволствие от детето и да се обучава във всеки един момент т.е. докато вървите да му обяснявате колко е опасно натовареното кръстовище, а не да притичвате на червено влачейки го. Така пред колата ми скочи дете, докато мама смучеше цигара на 50 м далече

9

Анонимен

преди 6 години

Много от клошарите са завършили висше образование но по стечение на обстоятелствата изгубват дома си и работата. Задлъжня ли на мутренските банки на чезните на порнажиите на водоканалните и в един хубав ден му взимат всичко без жал без съжаление. Лично познавам пет човека висшисти които ровят по кофите. Събират хартия пластмаса и я предават на вторични изкарват пари поне за хляб. Та не ги гледайте че са невзрачни брадясали те имат повече акъл от тези селянжъри в парламата и най вече от Винету!

8

Анонимен

преди 6 години

Според мен на клошара му харесва така. Този човек живее така както иска. Аз се спирам и си говоря с клошарите в квартала и много от тях четат книгите които намират и се радват на прочетеното. Те не са подмазвачи и мижатурки. С достойнство си вършат работата и с върховно удоволствие допушват намерена цигара или пият подарено им кафе. Радостите са относителни, има много заможни, но недоволни и нещастни хора.

7

антон

преди 6 години

До Анонимен Клошара заслужава да не е Клошар

6

Херберт Каработов

преди 6 години

Бог да почива човека и да му помогне за по хубав живот!

5

Анонимен

преди 6 години

За такава бърза реакция е нужен характер! Човека е сърцат, съобразителен, способен на риск и интуиция за правилното решение. Колко хора го могат? А бабата, дребна душица, дават ѝ живота на детето, а тя вади пари! Този човек трябва да е на лично място на трапезата им поне тази вечер. Трябва да го посрещат като най-скъп гост. Клошарството е в душата на човек, а не в действията му!

4

до 6

преди 6 години

"Някой да ми обясни каква е разликата между клошар и човек"Клошар е социален феномен, който няма банкова сметка.

3

Анонимен

преди 6 години

Някой да ми обясни каква е разликата между клошар и човек

2

Момо

преди 6 години

Новината не се потвърждава отникъде. Кой ви е източника?

1

Анонимен

преди 6 години

Клошарят е направил това, което всеки нормален човек е длъжен да направи в такава ситуация. Браво!