39

Наивен

преди 6 години

Детето е получило пистолета от човек с кожено яке. Само един човек е бил с кожено яке, но детето не го е представил като "чичо". Сега е времето да се установи че и друг е имало с кожено яке. В последствие ще се направи експертиза, че якето на втория е от изкуствена кожа. На по късен етап ще се докаже, че повече от 50% кожата е естествена и делото ще бъде върнато за доразследване. Някой съдия или адвокат ще се разболее, друг ще си направи самоотвод и така.... до края на света. Нищо неясно!

38

Анонимен

преди 6 години

Първо дело: По закон огнестрелно оръжие се държи в каса, а не на детски рожден ден. Самият факт, че го е занесъл там и стрелял, е вече подсъдим.Второ: Има свидетели, които казват, че той е стрелял, а не детето. При условие, че е подъдим и очевидно не е стока, трябва да е в банделата, а не вкъщи.Трето: Простотията не ходи по гората. Тези *** като цяло нямат място в обществото. Да ходиш със зареден пистолет и да стреляш на рожден ден на дете, е престъпление и е от особено опасен характер.

37

Циник

преди 6 години

Горкото дете ...този с двата пръста чело... и чара на мъжко шимпанзе...от търкане...сигурно му е смъкнал кожата от ръчичките!

36

Анонимен

преди 6 години

Както казаха очевидците ,веднага след инцидента жена му си е тръгнала, очевидно да търси тоя и оня да покрият работата. Той е говорил с нея 16 пъти да му казват какво да лъже.Само остава да се види тя с кого е говорила и всичко ще лъсне. Но... нашия човек е от Герб и това не се прави

35

Анонимен

преди 6 години

Простотията и плиткоумието не е невнимание. Пък и който не внимава навън ще внимава вътре ( Затвор - място за концентрация осигуряващо време за размисъл- в пповечето случай никой няма да ви безпокои)Що не внимава като пресича път пред камион или автобус ?Що не внимава като има се качи на някоя тераса на високо ?От днес е разрешено да карате по Цариградско с 300 ако стане нещо и някой пострада не съм внимавал.... Извинете

34

Валентин Радев МВР

преди 6 години

Работим и по версията, че при прехвърлянето на пистолета собствникът на заведението се е самоубил. Нашият човек Лазо.. пардон, исках да кажа г-н Влайков е взел пистолета, за да не го открадне някой наркоман.

33

Анонимен

преди 6 години

Те така е като залостиха бай Симо.Вече щеше да е прибрал пищова.

32

martin

преди 6 години

БРАВО ВЕ , ТО ТАКА СЕ ПОДМЯТА ПИСТОЛЕТ. 16 РАЗГОВОРА С ЖЕНАТА ЩОТ СЪМ НЕВИНЕН. А И МЕЖДО ДРУГОТО АЗ ЯМ АСФАЛТ

31

Додо

преди 6 години

Долните звезди са за ГУPБЕТЧИЯ.

30

Додо

преди 6 години

До ГУРБЕТЧИЯ: Ясно.

29

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

До ДодоДа не би да има някакво евротолерантно законодателство, въз основа на което предоставянето на оръжие на 6 годишно дете да не е равносилно на убийство по невнимание?КАКВО УБИЙСТВО ПО НЕВНИМАНИЕ БЕ ПРИЯТЕЛ ?!ТОВА Е УМИШЛЕНО УБИЙСТВО ,ПЛАНИРАНО ПРЕДВАРИТЕЛНО! ЗАТОВА СЕ ИЗПОЛЗВА 6 ГОДИШНО ДЕТЕ ЗА ДА СЕ НАМАЛИ ПРИСЪДАТА И ДА СЕ ОБЯВИ ,ЧЕ СМЪРТТА Е ПРИЧИНЕНА ПО НЕВНИМАНИЕ ! ДЕТЕТО МОЖЕ ДА Е ИНСТРУКТИРАНО ИЛИ ПЪК СОБСТВЕНИКЪТ НА ОРЪЖИЕТО ДА Е ДЪРЖАЛ РЪКАТА НА ДЕТЕТО И ДА Е НАСОЧИЛ ПИСТОЛЕТА

28

цвете

преди 6 години

В БЪЛГАРИЯ НЯМА ПРАВОСЪДИЕ - КАКВО СЕ ЧУДИТЕ - БОРИСОВ ПОКАЖИ СЕ И ОБЯСНИ НА ТОЯ НАРОД - ДОКОГА ЩЕ ЦАРИ БЕЗЗАКОНИЕ

27

Анонимен

преди 6 години

Освен това, защо не са тествани и дрехите за барут, за да се направи възстановка (ок, знам че няма шанс в БГ, но при толкова публичен интерес биха могли да се напънат). Изобщо какво е обяснението на всички свидетели - как е станала работата, защо, кой къде е бил и т.н. Тоя телефонен разговор пък няма никакъв смисъл ако жена му е била наоколо. Цялата версия смърди. Представете си ако го е убил държайки ръцете на детето - колко сбъркан човек трябва да е, за да причини това на дете.

26

Анонимен

преди 6 години

Това дете е на 6 и вече му втълпяват, че е убиец. Волно, Неволно все тая вината е еда и съща. И на родителите на детето ще им излезне през носа и на самото дете. Нищо не отминава просто така. Дано не му избие на детето психиката да вземе някой ден всички НАНАДОЛНИЩА около себе си да избие.Как може да си позволите да направите това с детето.?!?!?!?!?!?!?***.И

25

Додо

преди 6 години

Едно нещо не разбирам! Защо е толкова важно дали е стреляло детето или не? И в двата случая този мерзавец ще бъде обвинен за убийство!? Реално, дали е застрелял жертвата, или е дал огнестрелното си оръжие на детето е все едно и също ниво на престъпление... поне в цивилизования свят! Да не би да има някакво евротолерантно законодателство, въз основа на което предоставянето на оръжие на 6 годишно дете да не е равносилно на убийство по невнимание?

24

Анонимен

преди 6 години

Ами ако лицето има 6 досъдебни производства, едно от които за намушкване с нож 5 пъти(???) и няма нито една присъда,как точно очаквахте сега съдът да го остави в ареста. То е очевидно, че няма как да стане тая работа. Но са прави - няма опастност да се укрие, та той е напълно недосегаем, за какво да се крие? Жалко за детенцето, че трябва да носи тази травма цял живот. Забележете, и двамата имат барут по ръцете (ако вярваме на експертизата). Демек, и двамата са държали пистолета. Кой пръв обаче?

23

Истината

преди 6 години

Ще се измъкне за пореден път тази долнa гaд. В България стават толкова много жестоки престъпления, че това до седмица-две ще е засенчено от други подобни, че и по-тежки. В България закона е поле, в което няма врата даже! Няма, обаче, не се измъкне от Божия съд това шимпанзe грознo! Там измъкване няма.

22

smeshni mishki

преди 6 години

samo pogledente snimkata bg e pylna s takiva kalmuci kato toq mishkar

21

Анонимен

преди 6 години

Интересна как ръката на 6 годишно дете е понесло отката от изстрела без травми? Що ни правят на луди.Това да не е детски пистолет с капси. Безоткатни са само оръжията които изстрелват ракети / РПГ и др./ , въпреки че и там се усеща откат.

20

Анонимен

преди 6 години

Г-н Тонкев(лека му), не е бил в добро психично здраве, явно. Да вземе да се самоубиеш в ресторант пълен с хора, а след това да намажеш разни гости с барут, ц ц ц?! А и 100% е самокатастрофирал след това с поне две коли, лодка и скейтборд