59

Чистач

преди 6 години

Как бе хора две производства за средна телесна и четири за кражби и от там с един скок шеф на общински съвет .Да ви *** и държавата смешна.

58

Анонимен

преди 6 години

Гербер..какъвто главатаря такава и сюрията...

57

Петърчо

преди 6 години

До Анонимен (68) А я ми кажи ти и тези които са ти дали + за кого сте гласували. Питам за да знам на вашите души какво тежи. Та ако ти и тези които са ти дали + решите по това което съм написал че съм гласувал за ГЕРБ значи наистина не сте разбрали какво съм и написал.

56

Боклуци

преди 6 години

Грабливите да излязат и публично да обявят поради каква причина са го приели за втори път след като е бил изключен. Като е говорил по телефона с жена си, която е била също на събирането, нейния телефон физически къде се е намирал?

55

Влайко

преди 6 години

И да пишете и да не пишете,пак ще ме оневенят и ще ме приемат в партията.Защото съм от умните и красивите,както личи от снимката ми.И защото слушам думата Му и Му се подчинявам безпрекословно.Хайде със здраве.

54

Анонимен

преди 6 години

ЗА РАЗЛИКА ОТ УБИЕЦА ОТ ПРЕСТЪПНАТА ПРОКУРАТУРА НЕ СЪОБЩАВАТ, ЧЕ ПО ПИСТОЛЕТА НЯМА НИТО ЕДИН ОТПЕЧАТЪК НА ДЕТЕТО!!!!------А ДЕТЕТО САМО Е ПРИЗНАЛО, ЧЕ Е СЪБИРАЛО ГИЛЗИ!!!---------УБИЕЦА Е ЯСЕН НО ЩОТО Е ОТ ГЕРБ ДА НЕ СЕ ВРЕДИ НА ИМИДЖА ДОРИ НЕ ГО ЗАДЪРЖАХА НАЙ-МАЛКОТО КАТО СЪУЧАСТНИК В УБИЙСТВО ДАЛ ОГНЕСТРЕЛНО НА ДЕТЕ!ТОВА УБИЙСТВО ЩЕ ЛЕЖИ НА СЪВЕСТТА НА ВСИЧКИ, КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ ПРЕЗ 2016-ТА ГОДИНА!

53

Контролиран шум

преди 6 години

колкото повече се тиражира една новина по различни начини , толкова повече отзвучава :) тук не е проблема , че компания престъпници са се надрусали и напили , както и че се затриват по каквито и да е начини . Тук истината е , че общинските съветници и кметове се координират от хора близки до данс и се занимават с проституция и дрога . Това се крие :) какви хора биха били удобни за такава дейност. Компрометирани :)

52

Анонимен

преди 6 години

В края на седмицата в джоба на коженото яке ще намерят писмо и всичко ще се изясни! А каква е логиката да не задържат престъпници които не са осъждани? Само затворници ли задържат?

51

Анонимен

преди 6 години

Главната вина е на Лазар Влайков,защото употреббява оръжието си неправомерно.Не го съхранява правилно,подлага на риск много хора,като се хвали ,че го притежава и стреля,за да покаже това на присъстващите.Убийство по непредпазливост,би трябвало да е неговата присъда.Тук детето няма отношение.

50

Анонимен

преди 6 години

странни термини има при милиционерите: "единият от присъстващите извадил законно притежавания си боен пистолет и започнала размяна на оръжието сред присъстващите"под "размяна" разбирам - вземи моето, дай ми твоето. Какво са разменяли присъстващите? Единственият пистолет може да бъде предаван от ръцете на един в ръцете на друг! А бе, глупости от пияници!

49

Иван

преди 6 години

Тя и А. Мейзер не искала ама си лежи в затвора. За едни може за други не може в България да се правораздава! Уникална правораздавателна система! Уникални съдии!

48

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !ами ако си отъркаш ръката в лапите му,след като си стрелял.........и кучето,и котката,и мишката...

47

Анонимен

преди 6 години

А детето не си ли е падало по хладното оръжие вместо огнестрелното? Не е ли било в състояние да наостри японска катана от карбонна стомана 1095?

46

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е да се намали възрастта за затвора примерно от 3 годишна възраст .АЗ СЪМ УБЕДЕН че 6 годишният корав престъпник е гръмнал човека и сега топи тоя хубав човек от ГЕРБ . Да се провери и вероятността тоя жесток убиец да е замесен в отвличането на Адриан ... ми дааа 100% и това е направил !

45

Анонимен

преди 6 години

Що за стока трябва да си, че да обвиниш детето на сестра ти/брат ти, за някаква твоя глупост или престъпление? Тоя е бахтти дъното, че и затвор няма да го оправи, кой го е сложил на пост, аман от протежета. Бойко, виж си само кадрите.... Семейството на убития, съд до дупка на тая ***!!!

44

Анонимен

преди 6 години

А 6-ст годишното дете не е ли било криминално проявено? Проверихте ли дали има досие с рецидив на негово име? Не намерихте ли скрито огнестрелно оръжие и боеприпаси при играчките му? А под възглавницата и дюшечето?

43

Тъпак

преди 6 години

Някой разбра ли нещо от тия глупости? Напишете нещо свястно, постоянно взаимно изключващи се хипотези ръсят.

42

гадове

преди 6 години

Нямате идея колко са долни брутални и нагли тия ***.За тях ние сме плява,дори не ни виждат.Преди пет години точно такъв креетен като тоя прростак на снимката ме преби и ми взе бизнеса който изграждах десет години.Ако вие не сте наясно да го знаете,тук е страшно.Мутренските времена нукога не,са,си тръгвали,този път вече зад тях е закона и те са "бизнесмени",рожбите на партията бкп,сложил им якички костов,под закрилата на мутрата министър председател.

41

Анонимен

преди 6 години

Начело на ГЕРБ е мафиот с няколко убийства на сметката си, та какво очаквате от членовете на ниските нива?

40

Анонимен

преди 6 години

Съгласен!1. Няма право да внася оръжието в заведението.2. Няма право да ползва оръжието след употреба на алкохол.3. Няма право да преотстъпва личното си оръжие на други лица.