23

Свиреп

преди 6 години

"На мен си пожелавам, нашия народ" ?!?! От кога ти си част от "нашия народ?! Моят народ не се нарича Орхан, Назмие и Мехмед!

22

Марто

преди 6 години

Адмирации за писмото! Това е родител. Въпреки, че дъщеря му наистина е потресаваща и откъм интелект и откъм външност, тя с нищо не е по-различна от почти всяко едно момиче на нейната възраст. И за това не е виновна нито Сузанита, нито другите - а цялото общество, добре го е напипал тук Мурад. А обществото ни е такова, заради управлението, което ние си избираме. То пък ни манипулира, притежавайки медиите и тя стана една...

21

Анонимен

преди 6 години

BALGARIN I TOLERANTNOST NIKOGA MRAZYAT VSICKI DORI I MIGRANTITE OT AZIA I AFRIKA,DOKATO KULTURNITE HORA OT GERMANIA,FRANZIAI DR. GI PRIEMAT S OTVORENI OBYATIA.NA 28 -MO MYASTO PO BEDNOST I ZAPLATI.NA TAKAV NAROD TOVA MU SE POLAGA.

20

Анонимен

преди 6 години

Медиите сте главните виновници за това. Не мога да разбера защо правите подобни хора и изяви известни. Всъщност мога защото това ви прави импресии... прецаквате цяла една държава за няколко стотинки повече.

19

Анонимен

преди 6 години

Каквото си надробиш, това ще сърбаш, Орхане! Нелепо е обвинението, че някий друг ти е *** л в гащите!

18

Анонимен

преди 6 години

Драги г-н Мурад, отглеждането на дете не е само право, но и задължение. Родител, който е позволил 14-годишната му дъщеря да се появи по телевизията в този вид, заслужава санкции. Не дъщерята, която все още e дете, родителят! Така че тия декларации, към вас и жена ви. Всеки може да сбърка, редно беше да си го признаете, да свалите клипа (както за щастие е станало) и да спрете дъщеря си да върти *** в нови клипове (което не е станало). Това е доблестното поведение.Да обвиняваш "обществото" не е

17

Kruiskade

преди 6 години

Сърдете се на слабоумната си съпруга и нейните абсурдни амбиции. Защото именно тя е архитект на щерка ви. Имам отлична представа що за човек е Шенай, защото го виждам кажи-реч всеки ден. Това е цената за успех "на всяка цена".

16

Анонимен

преди 6 години

Хайде всички да се запътим към фейсбук профила на Орхан, където е изтипосана тази неграмотно написана творба и друго да го на*ерем.

15

Али

преди 6 години

До МюмюнОрхан може да е сляп, но не е глупав. Орхан първо ще заведе щерката в Токуда да я "реновират" и после на гинеколог за преглед. Не подценявайте Орхан!

14

Анонимен

преди 6 години

До СУПЕРХУЙКогато хората си излъчват работите по медиите, нормално е да се месиш, защото неволно става и твоя работа, капацитет такъв. Който иска дискретност, да не прави видеа.

13

Изчезнете

преди 6 години

Ти и малолетната ти дъщеря по непристоен начин се набутвате по медийте и после оле ле.Каквото повикало това се и обадило.Сиктер.

12

тъй де

преди 6 години

И аз това викам, Орхане, оставете ни на мира и не ни занимавайте с твоето семейство !

11

Мюмюн

преди 6 години

Уважаеми Орхан, за да бъдеш честен и правоверен пред Алах, заведи 14-годишната си дъщеря на гинеколог. Публикувай резултатите.

10

Иван

преди 6 години

Начи туй девойче има много потенциал, ама за нещо друго :) Сладичка е и след някоя друга година ще е легална. Тогава се открива ловния сезон. С достатъчно дебел портфейл всеки може да я наеме за определено време.

9

Рашко

преди 6 години

С твоята чалга по твоята глава, приятелю. И не чалга културата не е продукт на управляващата класа след 89-та а на гнусните чалгари като теб. Пази боже сляпо да прогледа!

8

Анонимен

преди 6 години

Яростен противник на чалгата съм, но към Орхан Мурат храня уважение и добри чувства, като незрящ човек.Но "абсолютна измислица и търсене на лесна печалба чрез тираж, гледаемост, читаемост, посещаемост, сензация "сеир" и лесна слава" Е, по-скоро поведението на Сузанита, отколкото на накой, търсещ слава покрай нея.Разбирам, че иска да защити дъщеря си, но вече е късно.

7

Анонимен

преди 6 години

'За това обвинявам цялата политическа система и управлението на страната от 89-та година насам'Ъъъ, пич, само ти си си виновен, затова че не ставаш за родител. Ква страна, ква политическа система, егати излагацията.

6

Анонимен

преди 6 години

Чудесен призив! Но г-н Мурад е трябвало да го обмисли преди да позволи на дъщеря си да прави глупости.....в ефир. Той поне е отдавна в този жанр и знае правилата му. Не е паднал от небето. То като се обърне кола......пътища, колкото щеш. И дали си вярва? Пък другите родители криви. А втората изцепка на отрочето му? Хахахаха На калпава ралета, космоса и крив!

5

Анонимен

преди 6 години

'измислиците по нейн'Ох, най-*** ги познавам точно по това, че много ги затруднява употребата на И и Й.

4

Анонимен

преди 6 години

Ей това е, чалгаджия да заяви, че медиите опрастачват нацията. Заслушай се какво пееш ти и твоите колеги и ще разбереш, кой опростачва нацията!