183

Анонимен

преди 6 години

Само че законите и правилата са за всички.Сузанита ще трябва да бъда изключена от училище и да завърши,като частна ученичка.

182

Анонимен

преди 6 години

Дали изобщо някой му е казал истината за онова, което се вижда в клипа? Ако дъщерята и майката са спестили подробностите... Все ми се иска да вярвам, че нормален баща не би искал малката му дъщеричка да мокри фантазиите на всякакви, с идеята, че се издига. Голямо издигане.

181

Анонимен

преди 6 години

Едно семейство, което си пада по заведения редовно водеше 3 годишната си дъщеря с тях, момичнцето отрасна по кръчмите. Веднъж затанцувало обрало овациите, после минало да иска пари и отишло и дало част от парите но оркестъра. Потресох се, докато родителите го разказваха с гордост, какво е станало с детето незнам, защо нямам връзка с тези хора, но каквото си посееш, това ще пожънеш.

180

този нещастник

преди 6 години

що не си вземе ситното *** и да си го държи дома.знаете ли колко ми пука за тази балканска драма.

179

Неладърник

преди 6 години

Бат Орхан е некадърник като родител. Заслужено не му издържат нервите.

178

Яна

преди 6 години

До СтрахилСъс сигурност бих го направила, но не бих избрала имиджа на пaчaвpa. Има много други образи, които биха се харесали на публиката.

177

сем. Тони Златкови

преди 6 години

Оня дебелия нали му платиха откупа и го освободиха, сега щял да наваксва по дискотеки - ай Сузи Бузи да се пуска голичка, че белким се върже дебелака, докато е още в психошок

176

Кривондел

преди 6 години

Ок, Орхан. Повече няма да обръщаме никакво внимание на дъщеря ти, въпреки нейните усилия именно за обратното...

175

77

преди 6 години

Каквато майката такава и дъщерята...Та нали родителите на малкото к...е го лансират именно в тази насока. На 14 години пък визия като на 30 годишна актриса от филми за възрастни...Вижте, това е идея за реализацията на малката, готова е за такива филми..

174

Ели

преди 6 години

Този наистина ли е казал, че дъщеря му е продукт. Омг...

173

Ели

преди 6 години

Ако иска да бъде оставена на мира, да не се появява в медиите... Станеш ли публична личност - обсъждат те, станеш ли смешна публична личност - обсъждат те още повече.

172

Мурхан Сурат

преди 6 години

Дъщеря ми изглежда и се държи като ***, но аз ще съдя всеки, който я нарече ***. Оставете ни на мира, за да продължаваме да се натрапваме в домовете ви и да развращаваме децата ви! Политиците са виновни!

171

H U G O

преди 6 години

Аз не виждам ,къде е проблема.

170

?

преди 6 години

В Корана пишело, че било нормално 6 годишно дете да се омъжи и да прави секс с 60 годишен дядка, вярно ли е, Орхане?

169

Е, не

преди 6 години

"Покажете среден пръст на дявола на злото, жестокостта, злобата и завистта, така както Сузанита го направи, но вие не го разбрахте." - ВРЪХ НА ЛИЦЕМЕРИЕТО! Сузанита, представена от Тати, в "ролята" на апостол на борбата с порока!

168

Анонимен

преди 6 години

Простаци.Горкото дете,вече е късно и за него...

167

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен181 "Момиченцето"разбира вече доста неща,но няма право да ги извършва,докато е малолетна.Родителите й също могат да отговарят пред закона за закрила на детето.

166

65

преди 6 години

На драго сърце ,ще еи оставим на мира А *** и вие ни разберете_в повече ни идва вашта простотия.Просто се скрийте в миша дупка два дни и ще ви забравим!

165

Анонимен

преди 6 години

Има закон за малолетните и семейството на въпросния баща ,не прави изключение.Малолетни не могат да пеят в чалга-клубове до късно,а катно ученици,не могат да имат такъв провокативен за възрастта им вид.Ве могат да правят бизнес,като се разголват пред публика...

164

Анонимен

преди 6 години

До Исляма Но това е педофилия!!! И в Индия правят така. 40-50 годишни дърти кочове се женят и кръстосват с 8 годишни деца. Това не е нито любов, нито секс. Това е извратеност. Момиченцето не разбира още нищо. Това е грехопадение. За всички религии. Защото е неестествено. А колко случаи има на смърт! Та тялото на момиченцето е още неразвито. Никакви традиции и религии не приемат смъртта. Тогава, защо, кой извратеняк се е наложил!