13

Анонимен

преди 6 години

Да оставят Дебелия Жълт Туч, той се прави на смел но вечер трепери и се моли, Бай Дончо да не го изпече на шиш. Той може да нанесе поражения на околните държави но ще смее ли? Плаши джуждето и се надява американците да размислят, защо да страдат за един зомбиран народ който е по-зле и от нашия *** народ, търпящ Боко Суджука и Цецо Ентелегента да му се подиграват вече 8 години. СК ме успокоява, ние не сме най-зле. Албанци, сърби, поляци отдавна щяха да ги попилеят тези умници, но ние си траем.

12

Анонимен

преди 6 години

На трола руски му е нервничко и сипе идиотизми. Милия той, няма как да обясни защо "великите" Русия и Китай гласуваха санкции срещу протежето си.:)

11

Анонимен

преди 6 години

А БЕ ИСКАТЕ, АМА НЕ ВИ СТИСКА.ДАВИД ПОБЕДИ ГОЛИАТ!

10

Анонимен

преди 6 години

Е как ще искате, като война със Северна Корея означава война с Китай. А война с Китай при сегашната обстановка мирише и на война с Русия.

9

Анонимен

преди 6 години

Войната в Ирак започна, заради предполагаемо оръжие за масово поразяване, а Северна Корея имат такова и САЩ няма да водят война.Коя ли e единствената държава използвала ядрено оръжие и притежаваща такова? Tрябва ли да я нападнем, или въведем търговски санкции, че да се откаже от него?

8

Анонимен

преди 6 години

Тежък махмурлук след боярищника ги е натиснал троловете.

7

До 5

преди 6 години

Югославия не заобикаляше нищо. Ембаргото го заобиколи един настоящ премиер на съседна на Югославия държава. И не без помощта на едни презокеански служби. Сега и СК ще си купува тайно по същата схема - през ЮК, с помощта на същите служби.

6

Анонимен

преди 6 години

До БобиПърва смяна ли си или още не е свършила нощната?

5

Анонимен

преди 6 години

СК явно отдaвнa е нaмерилa нaчин дa зaобикaля сaнкциите,кaкто едно време бившa Югослaвия,по- точно Сърбия зaобикaляше петролното ембaрго!СК никогa нямa дa зaмрaзи ядренaтa си прогрaмa,a СAЩ нямaт повече полезни ходове срещу нея,Русия е зaявилa,че по- строги рестрикции нвмa дa бъдaт допуснaти,aко четете внимaтелно текстa!

4

Боби

преди 6 години

Е как ще искат война.. на държава която и е по силите да отвърне. Друго си е ако беше някоя беззащитна държавка.

3

онбашията

преди 6 години

да, санкциите дадоха резултат срещу русия, няма начин да не дадат и сега.

2

ГАДОРЯН

преди 6 години

Всички са маскари! Точка. Дрънкат с квито там оръжия имат. Досущ кат малки деца.

1

Анонимен

преди 6 години

Егати наглеците!Учениявта на САЩ и Ю. Корея да сравняват с ядрени опити.