33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31Това за тревата, която ядът го разправяй на баба ми!!! А колкото до "уредените"....."защита от полицаите".....хммммм...да, виждам...там полицая първо стреля, а после пита какво искаш! Уреден живот във фургони...........аре бегай се снимай.....А колкото до това, че сме бедни...а преди 89-та КЪДЕ БЯХМЕ!? СРЕД ПЪРВИТЕ!!! Че нали това беше зора, да НИ ОСТРАНЯТ КАТО КОНКУРЕНТИ, ДА НИ СЪСИПЯТ ПРОИЗВОДСТВОТО И ДА НИ ВЗЕМАТ ПАЗАРИТЕ...ТОВА ВЕЧЕ И ДЕЦАТА ГО ЗНАЯТ!!!!

32

Анонимен

преди 6 години

Абе защо самая магучая се огъна и подписа санкциите?

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 25Най-голямата грешка е, че все още смятат (по заблуждение) че краварите били "високотехнологична нация"!!! Високотехнологични са само няколкото им "силиконови долини" и технологични центрове, които къде окрадоха, къде подкупиха умове (в силиконовата долина ще чуеш по-скоро руска, отколкото английска реч), които работят за все още котиращи се зелени хартийки. А останалото население не може да отличи Иран от Ирак и живее във фургони! А 40% от хората живеят с талони и са на ръба.....

30

Анонимен

преди 6 години

Ким им разказа играта ....

29

Анонимен

преди 6 години

Направо го матираха Ким-диктаторчето. Какво ще прави сега когато никой не иска да го напада?

28

Анонимен

преди 6 години

Сащ практически са окупирали япония и ю корея от много години. тоя ким си е техно момче какво се правят на ухапани

27

Анонимен

преди 6 години

Като не ходите в САЩ не ми приказвайте безмислици. Не знаели къде е България или някоя друга страна. Ние като знаем къде сме? Най-бедни в ЕС, най-намаляващи и най-болни. САЩ приемат и плащат на най-умните, от спорта до науката. Тук трябва да питаш дали Цецо Цървула или Боце Суджука са съгласни. Живота им е подреден, има ред, полицаите си вършат работата. За всичко е помислено. Сев.Корея се опънали, победили! А живеят без ток, ядат треви и сено, треперят Жълтия да не ги прати в лагер.

26

Анонимен

преди 6 години

САЩ имат интерес да съществува Северна Корея, която е заплаха за Юж.Корея и Япония. Да не са луди да убият Ким, който им носи огромни печалби от продажбата на оръжия

25

НИЕ, ВИЕ, ТЕ

преди 6 години

СТРАХ ГИ Е САЩ, И КАКТО СЕ ПИШЕ В КОМЕНТАРИТЕ. АКО ИМАХА ПЕТРОЛ ДОСЕГА ДА СА Я БОМБАРДИРАЛИ.

24

Nass

преди 6 години

А познайте ако Северна Корея имаха залежи от петрол, дали САЩ нямаха да искат война? :D :D :D

23

Боян

преди 6 години

Японците веднъж я минаха тази граница , нека да разкажат.....

22

Факт

преди 6 години

До АнонименЗащо Путин се съгласи със санкциите срещу СК?Ами защото Ким с хиперактивността си започна да му бърка в дългосрочните планове* и трябваше да бъде респектиран,за да стане по-сговорчив.Впрочем,новите санкции далеч не са това,което искаха САЩ.*Путин има дългосрочна стратегия как да изведе войната със САЩ до благоприятен изход и мрази разни шан.тоци да му пречат.Доказа го в Донбас и Сирия-ако не го слушат-горят!

21

доволен

преди 6 години

Ким направи луди и щастливи САЩ военнолюбците и техните сороски драскачи в София

20

Хм

преди 6 години

Американците не щели война?Съвсем ни смятат за баламурници!За тях войната е средство за поддържане на живота,спрат ли с войните-изчезват!А точно сега имат остра нужда от бърза победна война срещу мижав противник и съответно ще я направят.Образно казано,САЩ са като рекетьорска банда-първо потрошава няколко магазина,после тръгва да събират такса "спокойствие".Който откаже-дава фира.

19

анонимен

преди 6 години

сащ да изтеглят незабавно всичките си бази от далечния изток за да настане мир по света оон доказа още ведньж че е една структура която трябва да се закрие защотое безполезна и генерира само разходи

18

до 21

преди 6 години

Не се напъвай да остроумничиш. Не ти достига умствен капацитет. Щеше да е смешен коментарът ти ако не беше трагичен...

17

Тъй,тъй,

преди 6 години

САЩ не искат война със СК,защото страх лозе пази. Те само насъскаха света срещу нея. Американците са въоръжени до зъби,задръстиха Европа с НАТОвски бази,заплашват и притискат света,дрънкат смъртоносно оръжие,ноооо- за другите не може.С право СК достойно им се противопоставя. Тя от санкции не се плаши.САЩ трябва да бъдат озаптени!

16

Анонимен

преди 6 години

Смееех, смех ,смех . САЩисаните се уплашиха и бият отбой. Такива новини ми създават настроение за целия ден. Но още по приятно ми става при мисълта, че една малка група в софия съставена от наркозависими двуполови същества пишещи срещу заплащане от сороски организации получават припадъци с изкривени от безсилна злоба физиономии.

15

Анонимен

преди 6 години

Много смешници тук, Давид победил Голиат???? Как и с какво питам аз? Да, външната политика на САЩ е гадна но Америка е на светлинни години в много направления. Само от там като кацнете в Германия и разбирате мащабите с които се развиват американците. Там се учи и работи здраво! Умен ли сте, работите сериозно, вървите напред. Има и шлака ни къде няма. И американците са свободни, личи им по поведението. Сравнете ги с корейците. Няма сравнение. И защо САЩ да води война, безмислено е.

14

Анонимен

преди 6 години

Путин уж голем го вадеше ама Рижавия му скръцна със зъби и подписа санкциите:)