15

Vaka

преди 6 години

Разбира се през устата аб са си смрт само в супер краен случай и антибиограма.

14

Vakat

преди 6 години

Аз без локален антибиотик за нос, нямам оправяне от бактерийката стафилококи ауреус.Нищо друго не помага.

13

Не са само децата,

преди 6 години

Отворете едно опътване към някое лекартво. Дълго е около метър. Прочетете страничните последствия.. Оказва се,че с този медикамент може и да не се излекуваме,но е много вероятно да се сдобием с няколко други болести.Е,какво лекуваме тогава? От де се пръкват тези вируси ии бактерии,които упорито не искат да се разкарат? Лабораторниии....Следват и лекарства ментета.АКО МОЖЕТЕ ДА СИ ПОЗВОЛИТЕ,ЯЖТЕ МНОГО МЕД И ЛИМОН.ПИЙТЕ БИЛКОВ ЧАЙ. НЕ ГЪЛТАЙТЕ ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ ОТРОВИ.

12

popa ot razgrad

преди 6 години

антибиотиците са анти-бактериални препарати, а не анти-вирусни...

11

Един българин

преди 6 години

Та като отворих дума за комунизма, докторите (при безплатното здравеопазване!) бяха толкова "добри", че ме докараха до болница с остър синузит.Един месец лежах в Първа градска в София, след като няколко месеца преди се влачех с 37 градуса температура без да разберат какво ми има.И не, тогава нямаше ГМО и пак се разболявах! Хем бях и млад хем кекав.А д-р Мангъров твърди не само че не трябва на всяка цена да се сваля температура, а че ИЗОБЩО не трябва!Вика "няма да му се свари мозъка".

10

Един българин

преди 6 години

Като чета коментарите виждам, че българите масово боледуват.Ама не от вирусни, а от мозъчни заболявания.Сигурно даже вчера са манифестирали по случай "освобождението" ни и въздишат тежко по "соца".Та по времето на комунизма си имаше същите вируси и хич не бяха по-малко!Познавам д-р Мангъров и не съм много съгласен с неговите аскетични методи на лечение. Защото много често като ме налазят вируси стигам до антибиотик. Развивам бактериални инфекции!

9

Анонимен

преди 6 години

Да, има лаборатории с по хиляда служителя, до един зли социопати, които въдят болести, за да изкарат бонус към заплатата, но никой не казва нищо.И аз обипан да взимам по малко ЛСД, ама вие прекалявате.

8

Shark

преди 6 години

продължение на заглавието .................Нужно е спешно ваксиниране, бялата мафия е огладняла. ... Мдаа, и аз ще се ваксинирам, довечера с една домашна ракийка.

7

БАЙ Иван

преди 6 години

Ужъст умиръм без ваксина!Ей ся отивам да си запазя място за вечен мир и някой чамов ковчек!

6

Анонимен

преди 6 години

Минимум 60% от вирусите се създават изкуствено и пускат на точно такива места-кафенета, гари, молове. Дори уведомяват с реклами на най-новите "препарати" против актуалния вирус...или директно по новините - очаквайте новата вълна, от следващата седмица.Фарм.мафия е безскрупулна и печелят повече от наркотиците.Едни време в апреките имаше 5 вида хапчета и два сиропа за кашлица. А ние се разболявахме предимно зимата, само ако измръзнем, щото сме били цял ден мокри н снега. Вируси нямаше!

5

доктор

преди 6 години

Целта на статията е да се ваксинирате. Ваксините имат вредно въздействие върху мозъка.

4

Анонимен

преди 6 години

Докато дават ментета така ще е време е да ги затворят всичките ко не искат да станем наркомани някога от едно до три хапчета минаваше миналата година след 5 тия блистер или аптекарите дават ментета че им е добре 50 лева и екскурзия париж ще зема да си наема една аптека гладно няма

3

Анонимен

преди 6 години

Всички вируси са изкуствено създадени за да "процъфтява" фармацевтичната промишленост. Как пък едно време не боледувахме толкова често и се лекувахме предимно с народна медицина?

2

внимание паразити

преди 6 години

Новост е развъждане на *** в телата на деца и възраст чрез видео педофилски камери монтирани в училищата от терористи около кръга Цветанов - Борисов и турско говорящи масови убиици и крадци на милиарди.Постоянно следени и облъчвани снимани и сканирани деца стават лесна плячка на *** вкл много опасни..

1

от Доклад до WHO

преди 6 години

Медицинската мафия убива милиони предимно с хлор токсични оръжия з а масово поразяване ,отравяне и обгазяване. У Нас са поразени тежко трайно всички от тези нагли престъпници. Децата се повреждат още от детските ясли където терористите от РЗИ препоръчват хлор токсични препарати за миене и уж дезинфекция.Хрема,болно гърло,бронхити,пневмонии,левкози,диабет ,развалени зъби се причиняват предимно с хлор токсични отрови в питейната вода и обгазяване на помещенията с бойни отровни вещества.