38

Анонимен

преди 6 години

Еййййй, тоя колко тона суджук е давал на Тиквара и Цецо Цървула, че толкова го пазят??? Колкото по-даваш на Мутрьо, толкова си по-ценен. Как няма да има гръб, не гръб а с кран ще го подкрепят. Страшно баклу/ци има в ГЕРБ.

37

Управляващи и Темида

преди 6 години

До azzСамо че експертизите се забавиха и не окръжният пловдивски прокурор, а ПАЗАРДЖИШКИЯТ ОКР? ПРОКУРОР МАЛИНОВ ЗАЯВИ! ЧЕ ДЕТЕТО Е УБИЕЦЪТ. А Пазарджик е Враца в Южна България. В тази област управляващата партия, следствие, прокуратура и съд са сплетени едно в друго свински черва. И пазарджишкият районен съд ще оневини гербаджията. Както вече цели 6 пъти са прекратявали досъдебни производства за пребиване и кражби.

36

Анонимен

преди 6 години

Толкова много убийства Клета Майка България не помни ! Никога не е имало Борисов ТРЕТИ !

35

пенко

преди 6 години

22 аноним , като сме безинтересни ,защо в България дойдоха Ран и сие и под тяхно ръководство "загинаха" 1400 предприатия /със съучастие на Буржоазната Соц .партийка;СДС и агентурата на ДС / па и бая оперативни/? ПРИВАТИЗЕЙШЪН А !!!

34

65

преди 6 години

Ние си пишем тук,ама то това си е чоста гавра спрямо детенцето.Дори и то да е ,този би трябвало с кремък да одерат кожата му.Семейството на детето трябва да се премести в друг град и да се заличи споменът му .А щом то е казало,че е стреляло,защо дъщерята на убития каза,че си играело отзад в градината????,а баща и казал:какво направи,бе?(как се казваше)

33

пенко

преди 6 години

Жалко , нито един съдльо /назначен а не избран да съди/не успя и на посмя да ме мотивира!!!Тогава "долните" органи на държавата щяха да разберат многа неща!!! Какво означава-човек нанасял удари с нож по друг човек ; крадец и "съучастник "в убийство -да не е ОПАСЕН за обществото !?!?За това нашите велики журнагъзци пишат: "Съдът едикъде си !" ,а не пишат- съдя ПУ.ЬО Мамин Г.д !!!

32

65

преди 6 години

Естествено,че ще пуснат горкия човек.Той не е опасен.Виж синът на Кали е опасен.Натам си насочете силите

31

nerealist

преди 6 години

Детето ще каже каквото му внушат да каже. Много е грозно случващото се.

30

Гюнтер

преди 6 години

Което си е ***,*** си е!

29

реалист

преди 6 години

Има здрав ГРЪБ.

28

Петров

преди 6 години

Направо съда да го беше натрадил нали е от ГЕРБ

27

azz

преди 6 години

И Фидосова да пръднe, би воняло по-малко от тозо раследване

26

azz

преди 6 години

Вчера той беше арестуван отново и обвинен за трагедията във Виноградец, когато с неговия пистолет беше застрелян човек при все още неизяснени обстоятелства. Става дума само за лошо съхраняване на оръжето, а не за смърт.Неизвестно защо прокуратурата поръча експертизата на частна лаборатория, а не на института по криминалистика на МВР.Лично главният прокурор Сотир Цацаров отиде в Пазарджик и разпореди случаят да се поеме от обвинението в Пловдив, защото Влайков бил в приятел с районния прокурор

25

Скаридов

преди 6 години

Тези дни ще има повторен оглед на местопрестъплението. Очаквам да намерим завързано куче някъде,което ще реши в голяма степен случая.Чакаме и от съдебна медицина да намерят писмо в джоба на починалия.Случаят ще бъде разрешен. Влайко е невинен и пак ще го приемем в партията.

24

Анонимен

преди 6 години

Разбира се че нее опасен за мутрите няма нищо опасно. Как да нее опасен бе да вадиш оръжие и да го раздаваш на *** и пульо и то зарадено с бойни патрони и да изгърмиш над 100 патрона и да го даваш на дете и да му приписваш убииство това изобщо не е опасен индивид!

23

физкултурник

преди 6 години

Лично многоимотният, полуграмотен физкултурник, вторият човек в държавата след началника му - също полуграмотна СИКаджийска мутра от Банкя, е разпънал чадър над тази друга ГЕРБаджийска мутра на снимката - побойник, рекетьор, далавераджия, купувач на гласове, мерзавец и убиец! Цецо Цървула точно това прави 10 години - издирва престъпници и убийци за активисти на престъпната им ГЕРБаджийска групировка и като ги хванат, тича да ги защитава!

22

Анонимен

преди 6 години

До 20 "Ще дойдат чужденци, ще ни изкупят държавата..."Не знам каква е тази мания за величие у повечето българи. Шорош не може да спи,само за да ни прави мръсно.Евреи,масони,рептили, Путин,Обама, Мсвати III и кой ли още не се страхуват от нас и заговорничат срещу нас.Проумейте истината : никой не се интересува от България. Ние сме безинтересни на Великите сили. Остави ли са ни да се оправяме,както можем.

21

Анонимен

преди 6 години

ПОБЪРКАХА И ДЕТЕТО , СРАМОТА ДА СЕ БЪРШЕШ С МАЛКО ДЕТЕ , НО РАНО ИЛИ КЪСНО ТОЗИ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛЮЖЕНОТО

20

Анонимен

преди 6 години

*** народ слаба държава. За по 5 лева се продава всичко у нас. Ще дойдат чужденци, ще ни изкупят държавата и тогава яе плачем, но ще е късно. Така се случи с Палестина-продадоха си всичко. А сега хленчат.В една нормална държава за това, че си е взел пищова на купон този няма да излезе от пандиза. У нас...

19

гербист от класа

преди 6 години

Браво, ето че истината възтържествува. Не е възможно наш партиен член да е виновен, и Цачева беше на мнение че е така. Сега нека да видим кой е подучил детето да убива, сигурно е някой комунист, то толкова лошо наследство оставиха, че вече 10г. не можем да се оправим.