20

Цецо

преди 1 година

До Бай Кольо № 17

Бай Кольо, напълно те подкрепям, особено когато грешките са в заглавието на статия! Разбирам, когато хората, които не си изкарват хляба с писане, правят правописни грешки, но на журналистите не мога да им го простя това!!!

19

Я па да ви кажем

преди 1 година

анцуг идва от немски , което означава костюм ! Същевременно е субстантивирано от немския глагол - с трите форми anziehen , zog an , angezogen , което означава обличам се .

18

Анонимен

преди 1 година

То само правописа да е проблема. Тръгнете да правите нещо за доброто на тази държава, за доброто на квартала, на селото, на града в който живеете, на блока, и вижте какво става. Ще ви разкъсат и ще ви изядат. Злобата остатък от комунизма е огромна. По-старите направо са злобари. Човек направо му идва да избяга в чужбина.

17

Бай Кольо

преди 1 година

Джурнализите от този сайт нямат дори една статия, която да е написана правилно. И не става въпрос за дребни технически грешки, а за неграмотност и липса на интелект.

16

Анонимен

преди 1 година

"Съвецка" е използвано предимно от бели емигранти и противници на тоталитарният режим. Използва се и до днес, означава иронизиране, презрение, ненавист към болшевишките сволачи.

15

Анонимен

преди 1 година

Много "русофили" често пишат неправилно "съветска", вместо "съвецка", както ги учеше Тато им !

14

бай Тъпчо

преди 1 година

Не се казва нито анцуг, нито анцунг а ханцуг...за тез работи мене питайте, иначе малко бъркам запетайките ама то кой ги гледа бе

13

Анонимен

преди 1 година

Докато не започнах онлайн търговия не вярвах, че положението е толкова зле. И проблемът не е в някоя друга правописна грешка или пропусната запетайка, но функционалната неграмотност е страшно нещо. Не може да напишеш на две места в обявата, че дрехата е размер М, да има снимка на етикета и пак да те питат! А най- смешното е, че ако им влезеш в тона ( наглост и маймуница) започват да те псуват.

12

Анонимен

преди 1 година

ОТ МАТЕРИАЛА СЕ РАЗБИРА, ЧЕ СА ПРОВЕРЯВАНИ САМО ЖЕНИ.

А, И ДВЕ ДАМИ.

11

Анонимен

преди 1 година

Попитали една от УНСС как се пише "анцуг" и тя отговорили правилно. Това означава, че 100 % от студентите са грамотни.

10

редник

преди 1 година

До Teen Държавите сами ли се строят ? Да пишат криво ляво всички могат , да четат могат единици !

9

Трън

преди 1 година

Готино е, че в статията Ви има осем грешки.

8

Анонимен

преди 1 година

Вярно, че е дразнещо, но почти винаги така го произнасят.

7

Анонимен

преди 1 година

В УНСС само една студентка ли е питана? Щото там повечето не могат и да пишат, затова си купуват изпитите.

6

Анонимен

преди 1 година

СВЕТОВНАТА БАНКА КАЗА: 40 % ОТ ЗАВЪРШВАЩИТЕ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ СА ФУНКЦИОНАЛНО НЕГРАМОТНИ. ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ МОГАТ ДА ЧЕТАТ, НО НЕ РАЗБИРАТ ПРОЧЕТЕНОТО, ПОРАДИ БЕДЕР РЕЧНИК.
ВСЕ ЕДНО, ЧЕ ЧЕТЕШ КИТАЙСКИ ДУМИ, НАПИСАНИ С БЪЛГАРСКИ БУКВИ.

5

Анонимен

преди 1 година

адски е дразнещо, когато някой каже "анцунг"

4

Анонимен

преди 1 година

Правилата за правоговор, са много интересен момент. Отивя някой, и казва, че в даден регион, 200 000 души, говорят "грешно", защото, ти да видиш, тея, които са писали правилата, са били от другия регион, където, също го говорят, по техен си начин, ама защото те са специални, всички други са в грешка.

3

ФАКТ

преди 1 година

Драсксчите в този пропаднал сайт са АБСОЛЮТНО НЕГРАМОТНИ!!!!

2

Бау

преди 1 година

Ас пижа сопер грамотну!

1

Teen

преди 1 година

"младите хора в България са неграмотни" ?! Хайде, хайде. Поколенчески конфликт му казват хората. Нелепата пенсия, завършила 4-то отделение ли ще ми говори за неграмотност?! Блъскала на стан цял живот, прочела 3 книги през живота си е ще ми дудне как ми "построила държава" ?