27

Анонимен

преди 6 години

пак ни натякват през парцаливите медии, че сме прости! Аве що ви няма с камерите никви на Терминала, когато Олимпийците се връщат окичени като с рогозенското съкровище, ами вкарвате дезинформации? Междувпрочем грамотността в днес. бг е критична! Обикновено се смята на принципа ср. аритметично, като с това се вкарва боядисаният електорат...

26

Анонимен

преди 6 години

Най-неграмотни са драскачите работещи в сайтовете като този.Равносметката от екперимента показа ,че младите мъже "не говорят"български език,20 годишната студентка е изключение,а най-грамотни са жените(от експеримента)на средна възраст-вероятно учителки.

25

Печалния менестрел

преди 6 години

В държава, в която масово хората по почина и примера на премиера казват "правимЕ", "пишемЕ", "четемЕ", "строимЕ", за каква грамотност може да става въпрос?

24

тест ист

преди 6 години

До Тестгерп 1/2

23

Ан цу,цвай цу

преди 6 години

Аз па си пиша анцунг.По ми аресва.

22

Збогом

преди 6 години

младежи, пише се Хан Цун Гъ, чичо му на Ханку Брат

21

Да живее Балгариа!!!

преди 6 години

Всеки Балгарин е длъжне дае ГрАмотен Не пишате на латински и на шлйокавитса и маимонитса а на балгарски!!! но пишете грамотноо за6тотото е срамнооо Да живеат братиатя КирилиМитоди и тяхниа брат Климен Охрицкиа дето сам е посроил софискиа ониверситед и ебил професор там а ассам заваршил балкарска филлолугиа преди пет 5 годинй Да живее Балгариа иса мо Балгариа Асека звам Хасан и многу оби4ам таси даршава!!!?><$$Ч!! Машалла Ефенди Евала!!!

20

Тест

преди 6 години

Как се пише правилно: БКП +или БСП -

19

Цецо

преди 6 години

До Бай Кольо 17Бай Кольо, напълно те подкрепям, особено когато грешките са в заглавието на статия! Разбирам, когато хората, които не си изкарват хляба с писане, правят правописни грешки, но на журналистите не мога да им го простя това!!!

18

Я па да ви кажем

преди 6 години

анцуг идва от немски , което означава костюм ! Същевременно е субстантивирано от немския глагол - с трите форми anziehen , zog an , angezogen , което означава обличам се .

17

Анонимен

преди 6 години

То само правописа да е проблема. Тръгнете да правите нещо за доброто на тази държава, за доброто на квартала, на селото, на града в който живеете, на блока, и вижте какво става. Ще ви разкъсат и ще ви изядат. Злобата остатък от комунизма е огромна. По-старите направо са злобари. Човек направо му идва да избяга в чужбина.

16

Бай Кольо

преди 6 години

Джурнализите от този сайт нямат дори една статия, която да е написана правилно. И не става въпрос за дребни технически грешки, а за неграмотност и липса на интелект.

15

Анонимен

преди 6 години

"Съвецка" е използвано предимно от бели емигранти и противници на тоталитарният режим. Използва се и до днес, означава иронизиране, презрение, ненавист към болшевишките сволачи.

14

Анонимен

преди 6 години

Много "русофили" често пишат неправилно "съветска", вместо "съвецка", както ги учеше Тато им !

13

бай Тъпчо

преди 6 години

Не се казва нито анцуг, нито анцунг а ханцуг...за тез работи мене питайте, иначе малко бъркам запетайките ама то кой ги гледа бе

12

Анонимен

преди 6 години

Докато не започнах онлайн търговия не вярвах, че положението е толкова зле. И проблемът не е в някоя друга правописна грешка или пропусната запетайка, но функционалната неграмотност е страшно нещо. Не може да напишеш на две места в обявата, че дрехата е размер М, да има снимка на етикета и пак да те питат! А най- смешното е, че ако им влезеш в тона ( наглост и маймуница) започват да те псуват.

11

Анонимен

преди 6 години

ОТ МАТЕРИАЛА СЕ РАЗБИРА, ЧЕ СА ПРОВЕРЯВАНИ САМО ЖЕНИ. А, И ДВЕ ДАМИ.

10

Анонимен

преди 6 години

Попитали една от УНСС как се пише "анцуг" и тя отговорили правилно. Това означава, че 100 % от студентите са грамотни.

9

редник

преди 6 години

До Teen Държавите сами ли се строят ? Да пишат криво ляво всички могат , да четат могат единици !

8

Трън

преди 6 години

Готино е, че в статията Ви има осем грешки.