25

Анонимен

преди 6 години

Собственикът на оръжието носи отговорност за него, дори когато е използвано от друг.

24

До КОС

преди 6 години

Значи ... тия от КОС, ако решат да дават на някой разрешително, последно да правят още едно проучване / тест. Дежурният от КОС отива до кандидата и с 4 прибрани пръста мери челото му. Ако е по-малко от 4 пръста, разрешително да не му се издава!

23

Анонимен

преди 6 години

ПРОКУРОРЪТ СКОРО ЩЕ МИНЕ В ЗАПАСА. КОГАТО ИМАШ ВРЪЗКИ С КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ГЕРБ, ТАКА СТАВА НАКРАЯ.

22

Анонимен

преди 6 години

Типично в Сунджукстан. Държавата в която при мисълта за мутри се на.ира си избира мутра за управляващ. Ще се направят 100 експертизи, всяка пълна с грешки и опровергаваща другите 99. Ще мине време и всички ще са забравили. А цар Сунджук ще си е подал 7-та оставка и ще гради 8-ми кабинет. До тогава ще са останали 5 млн жители със сравнително висок процент роми, да не кажа преобладаващ.

21

момчил

преди 6 години

Какво значение има дали е говорил или не с районният прокурор? Били са приятели-нормално е да му се обади в такава ситуация.Не виждам проблем, че председател на общински съвет и прокурор са приятели.Все пак не е приятел с някой бандит или мутра.

20

Анонимен

преди 6 години

Работа за 5 минути я вършат 5 месеца.Да започнат като проверят от клетката на Лазар кои номера са говорили с клетката на прокурора по това време.

19

Анонимен

преди 6 години

Това дете с тези безотговорни родители има нужда от обществен защитник. Лепнаха му престъпление и го дамгосаха за цял живот! Невинен до доказване на противното Да се даде на съд този който пусна обвинението!

18

Анонимен

преди 6 години

Толкова ли е важно с кого е говорил? Хората ги арестуват за вдигане на шум на обществено място след 22 часа, а този стрелял многократно. Има забрана деца да не посещават питейни заведения, а това в полунищ между гърмежи, цигари и псувни. Ето повод за арести. Убийство, свидетели, а те се чудят с кого е говорил.

17

Анонимен

преди 6 години

Нито една експертиза не е готова?Защо?

16

хм....

преди 6 години

абе какво да говори, та той човечецът изобщо не бил на банкета - само пистолетът му е бил там и се е напил и е попаднал сам в ръцете на 6 годишното дете - за к`къв разговор става дума?!?!

15

ТСС

преди 6 години

А С ПОЛИЦАЯ???ГОВОРИЛ ЛИ Е С ПОЛИЦАЯ?И С КОЙ ПОЛИЦАЙ Е ГОВОРИЛ???

14

Rr

преди 6 години

Аааа не се е обадил той, малкия се е обадил на този прокурор и на баце...

13

Анонимен

преди 6 години

Ето, всичко е толкова тромаво, 1 седмица ще мине, още разследват. После месец-два-три и ще потулят нещата, нали е гербер. В рамките на 1 месец чухме за едно 5-6 жертви от нечия недовършена работа. Е да, като жертвата не е съпруга на някой депутат, или нечий баща, дете - няма бърза работа, нито сериозни присъди.

12

Four eyes

преди 6 години

Мафията няма да даде и косъм да падне от него.

11

ГЕРБЕРАСТ-

преди 6 години

Да, бе, да.....а след хладнокръвното убийство се е обадил на Дядо Коледа относно очакваните подаръци!!!! Ами те корумпираните ГЕРБерасти имат по няколко телефона, като телефонните измамници!!!! Тия "прокурори" сега ще докажат, че Влайков изобщо не е бил в ресторанта, а пистолета му е обявен за ОТКРАДНАТ предишния ден и детето го е намерило зад чемшира в ресторанта и собственика го е видял и се е самоубил най-тържествено!!! Шоуто предстои....

10

Бил Гейтс

преди 6 години

Нали за това купихте с наши кинти софтуеър за 18 бона ,за да разкриптирате скайп вайбър и други ,господа разследвачи и прокурори хайде действайте с вашия софтуеър по вашите политици .

9

Анонимен

преди 6 години

Цял ден не махнаха снимката на това отвратително лице, каквата е партията такива са и им лицата.

8

Анонимен

преди 6 години

Хайде стига гнусни гереберастки лъжи и медийни манипулации.Не бил стрелял, не бил говорил.Ако може да го изкарате чист като момина сълза тоя убиец.

7

Анонимен

преди 6 години

Докога медийте ще разтягате локуми за този Лазар? Пиян,посред нощ на детски рожден ден вади и стреля с боен пистолет,раздава го на други пиянки като него.Убит е човек.Какво повече има да се разтяга-виновен е,дори само за това че е носил, стрелял, пиян с боен пистолет на публично място -имало е и малки деца.Той е единственият причинител на убийството.

6

Анонимен

преди 6 години

Тук няма абсолютно никакво значение с кой е говорил. Той използва лично оръжие като играчка. Този човек е опасен.