8

Сержант

преди 6 години

Безочлив и нагъл. Съвестта му била чиста. Как зареден пистолет попада в дете. Виновен до мозъка на костите си. 20г от мен.

7

jamaika

преди 6 години

Влайков промълви за Стрелча: Съвестта ми е чиста! Оправете си заглавието, че вече май не четете какво пишете.

6

Анонимен

преди 6 години

Много ясно, че съвестта ти е чиста, просто нямаш такава! Чувство за отговорност също липсва. Да носиш пистолет на пиянска свада, да се стреля и да подмяташ оръжието като салфетка, говори че и акъл нямаш. Дебела е работата щом няма обвинение за предоставянето на оръжието всеки в компанията да си играе с него. Корупцията е много сериозна.

5

az

преди 6 години

Дори той да не е убил човека имаме на лице следните престъпления:- употреба на огнестрелно оръжие без да е налице хипотеза за неизбежна самоотбрана- употреба на огнестрелно оръжие под въздействието на алкохол- предостъпване на заредено оръжие на други лица- съхранение на по-голямо количество боеприпаси от разрешеното (150 патрона изтреляни, при максимално разрешени 50)

4

Анонимен

преди 6 години

Поредният герберастки крадец и лъжец, а вече и убиец отново ще се измъкне сух.Все пак да не забравяме КОЙ избра Цацаров и на чие подчинение са съдът и прокуратурата.

3

Дори

преди 6 години

да не е стрелял, са налице доста нарушения. Внасяне на огнестрелно оръжие в заведение където се сервира алкохол, на място където са събрани хора по някакъв повод или мероприятие, предоставяне на лично КНО на трети лица, произвеждане на изстрел даже и с ГСО в населено място регламентирано като такова по ЗУТ е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО, но, всъщност НО, той е активист на ГЕРБ! Какво повече да коментираме?

2

пор

преди 6 години

Да, той нищо не е направил. Само е извадил пистолет на пиянско събиране. И са пукали като невидели.

1

12

преди 6 години

Естествено, че съвестта му е чиста. Какво толкова е станало, някой там умрял. И както казва жена му, на която също съвестта е чиста- много си отваряте устата. Това са новите ценности, ако не сте разбрали. Когато ходите до детската градина за детето, когато излизате на разходка или на кафе, гответе се за война и за защита на живота си.