28

Анонимен

преди 6 години

Каква чиста съвест като е бил пиян на кирка и извадил бойно оръжие на обществено място. На всичкото отгоре заредено готово за стрелба и го раздавал на останалите пияни които са гърмяли като на свадба? Само за това че е извадил оръжието без да го приведе в безопасност като му извади пълнителя и провери цевта и го е давал на чужди хора заслужава затвор! Този знаели правилата за ползване на огнестрелно бойно оръжие? По всичко личи че изобщо не ги знае! Нали е ЧЛЕН на гробарите защо му е да ги знае!

27

Анонимен

преди 6 години

Гербер и съвест, аде бе! На фона на тия, старата плутокрация ми изглежда като невинно детенце.

26

az

преди 6 години

Това че няма обвинени не значи че няма престъпления.По 3 члена на НК минимум има материал за присъда.

25

euroatlantist

преди 6 години

Защо всички се нахвърляте срещу г-н Влайков, без дори да знаете какво е ставало? Не е редно, още повече, че реално няма някакво престъпление, защото няма и обвинени за каквото и да било. Може да е имало някакъв инцидент и да няма виновни, затова няма и обвинени, няма да има и наказани.

24

Анонимен

преди 6 години

Не го защитавам този птотивняга, защото най малкото след въпросният инцидент с намушкването е трябвало да бъде затворен, но това че е говорил със прокурора не значи че е той е стрелял. Той е виновен и без да е стрелял защото това е неговото оръжие, та може изгради това да е звънял. И все пак щом има свидетели че той е стрелял....

23

Анонимен

преди 6 години

Само един човек с Чиста Съвест и най-вече "Съвест " може да се надрънка и развява пищак с бойни патрони в пълен ресторант с хора и деца !Няма съмнение !

22

ерер

преди 6 години

До гербист-столичана убития човек бе тъппанар?

21

433434

преди 6 години

"Изпълнителната комисия на ГЕРБ го изключи от партията"и след една година пак ще го приемат - нали са го играли 2 пъти вечеБраво апотеоз - сега и убийци са в тая е*ана партия

20

Анонимен

преди 6 години

И да не е стрелял той, има драстични нарушения и трябва да си понесе отговорността.

19

до гербист-столичан

преди 6 години

Какви причинени вреди? Няма такова нещо! Само дето някой си бил застрелян, но за ГЕРБаджиите е нормално!

18

Анонимен

преди 6 години

Какв)а съвест?

17

Анонимен

преди 6 години

Първо-комбинация между два отделни случая-Влайков няма нищо общо със случая "Стрелча". Второ-крайно време е да се прецизират действивта на пишещите в този сайт. Трето-въпросния субект Лазар Влайков е "пръв на село", а не " последен в града"......

16

гербист-столичан

преди 6 години

Съвестта е чиста, все пак няма престъпление и човекът е на свобода, защото не е обвинен в нищо. Инциденти стават и пак ще стават, важното е да няма причинени вреди и всичко да е наред. В случая нищо толкова не е станало, просто инцидент за който няма виновни, затова нека да оставим случая в миналото и да гледаме напред.

15

Анонимен

преди 6 години

Най-големият ни проблем е в това,че гербаджиите се почувстваха богопомазани(нали най-големият от тях три папи са го галили по главата)и безнаказани.Само за три месеца управление-три грандиозни скандала-Боршош-НДК,суджук гейт,а сега и този убиец с "чистата" съвест.Да не говорим за корупцията по високите етажи на властта и злоупотребата със стотици милиони евро и бюджетни средства.

14

Сайга 12

преди 6 години

до az Така е, но доста хора си носят КНО придобито за спортни цели, като при проверка казват отивам до стрелбището. Патроните в пълнителя/барабана е вече друга тема. Зависи КОЙ КОГО проверява! Ще видим сега какви гимнастики ще се правят за да го оневинят!

13

Burzum

преди 6 години

В ГЕРП не приемат със съвест!

12

az

преди 6 години

до сайга12Да, така е, но ако оръжието е за спортна стрелба мястото му в касата, на стрелбището или в куфара по време на пренасяне (без боеприпаси в пълнителя), а не на масата на детския рожден ден. Според мен този има разрешително за носене.

11

Анонимен

преди 6 години

Първо трябва да имаш съвест,а после да твърдиш,че ти е чиста.Просто си уплашен,че ако твоите приятели не те защитят,ще влезеш в затвора за дълго.Ако и те/приятелите ти/имат съвест,де.

10

Боклук

преди 6 години

Този с чистата съвест е за линчуване! Нагла и първична личност с психика на престъпник, но със законно оръжие! Благодарение на такива България се превръща в клоака.

9

Сайга 12

преди 6 години

до az Малка корекция, ако КНО е придобито за самоохрана боеприпасите са до 50, ако е придобито за спортни цели могат да са в големи количества, съгласно спортно стрелковия план предоставен и одобрен от служба КОС!