38

Анонимен

преди 6 години

Те тва е да си управляваш държавата от туитър. Като Боко от фейсбук с кучетата му.

37

майорски

преди 6 години

До гостенинти 20 % от дълга не са малко ...представи си ти си си купил къща за 150 бона идва кредитора вечерта и казва дай ми 30 бона щото си ги искам .......ти няма ли да си във фалит следващите 5-6 месеца !!!

36

Анонимен

преди 6 години

Дано наистина това което прави в момента рижавият не е само за да демонстрира привидна слабост и желание за дипломатическо решение, а в същото време вече да се чертае плана за Чао на Ким. Защото това е много вероятен, страшен но наложителен вариант за Щатите. Дано отсъпят

35

гостенин

преди 6 години

Що не отпуснеш още един ден, а?Китай държи най-много 15-20% от външния дълг. Ако иска да загуби паричките - нека се зъби на САЩ.На путин му е лесно - той пари няма ;-)

34

Анонимен

преди 6 години

СССР се скара с Китай, когато предаде НДРК през 1952, дано Русия не направи същата грешка!

33

Анонимен

преди 6 години

Работата е много проста- единственото което ще направят е същото каквото направиха с Индия, Пакистан и Израел. Както и същото ще направят с Иран!

32

гостенин

преди 6 години

Ще я спре и още как!Нали се закани да върне индустрията във САЩ и да спре деиндустриализацията на САЩVПък вие си пейте как путин щял да натрие носа на САЩ!путин да си гледа Кадиров - тоя му се качи окончателно на главата.Пак ще рупат приклади *** :-) :-) :-)

31

анонимен

преди 6 години

китаи да си поиска парите от сащ и да ги фалира за един ден

30

Българин

преди 6 години

Точно така! Аз пък мисля за недостига на вода в Йордания да отговаря Чили. И за обезлесяването в Бразилия - Тринидад и Тобаго.

29

анонимен

преди 6 години

сащ да изтеглят воиските си от индокитаи за да настане мир в раиона ам бази вокинава са от 1945 кои хвьрли 2 атомни бомби кои хвьрля бомби над виетнам през1952 350 милиарда на са от какьв зор печалбата от износа на орьжие и товаорьжие назначи трьмп за президент за това тои се занимава само с орьжие и нищодруго

28

Кой?

преди 6 години

1999 г. Пери - министър на отбраната, прави официално изяление, че 1994 са щяли да нанесат ядрен удар по С. Корея. Колко учения, колко нарушавания на въздушното пространство на С. Корея? *** било случайно. Ами ако случайно С. Корея натисне бутонът.Що за хулиганство. Стига от позицията на силата.САЩ сядат на масата за преговори чрез посредник и започват да се държат като културни хора.Сега продават за трилиони ядрени оръжия на Ю. Корея, т.е. уин уин - не са губещи.Стига вече омраза и провокации

27

Krom

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА - а ти просто си ***. Дали си чул, че Китай има споразумение за взаимна отбрана със Северна Корея? Да ти минава през кратуната, че това което въздържа Тръмп е преди всичко страха от китайците? Онова неприятно дежа вю от Корейската война? Тръмп със сигурност помни историята за разлика от теб.

26

нн

преди 6 години

Ей, глупав свят, начело със САЩ. Нима не разбрахте, че Катай е със Северна Корея и ще бъде. Китай изрита САЩ директно в слабините. САЩ са бесни, но безсилни, просто Китай ги почва и ще ги сложи там където им е мястото, Русия и тя им е отзад.

25

Анонимен

преди 6 години

ДАВАЙ КИМ-НАС............ЕРИ ГИ !!!!!!

24

до 26

преди 6 години

Той ха-хото е освидетелстван, но още се бавят санитарите и линейката...

23

Krom

преди 6 години

Махни, махни. Този тип направо им разката фамилията на Щатите. Тръмп е изключително неадекватен. Всъщност основната част от доларите на този свят са в Китай - най големия кредитор на Америка. Ако утре пожелаят, ще причинят на Америка такива сътресения, че Голямата депресия от 20-те ще им се види розова. Що за *** изказвания? И въобще, май Tръмп воюва само в Тwitter. Такъв клоун отдавна не е седял начело на Америка.

22

майорски

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААОт това което пишеш ме е най страх !!!! Ти оценяваш ли какво би означавало ако описаният от теб сценарий се сбъдне !

21

Анонимен

преди 6 години

Това трябва да ви подскаже, че СССР не загуби, а беше предаден и продаден отвътре... В това число и ние!

20

майорски

преди 6 години

И един въпрос ?до преди 1 година нямаше никакви проблем с Корейците ....как така изведнъж за 2 месеца се стигна до тук !??? и Какво изобщо търсят американците там в този регион !!!

19

Анонимен

преди 6 години

И за какво им са валутни приходи!??? Те търгуват с Китай чрез натурална размяна :-)