58

Е?

преди 6 години

А защо никой не отговаря за ядрените оръжия на Израел, питам аз?

57

дуро

преди 6 години

До Анонимен 63Да, ако е останал някой жив от севернокорейската артилерия:)

56

Анонимен

преди 6 години

КНДР може да бъде заличена от картата на света за минути. Милионната армия, която умира от глад и плячкосва каквото види от нивите на хората, ще дезертира. Но има едно голямо НО. Не може толкова лесно да бъдат унищожени всички ракетни площадки и не е особено ясно какви поразии може да нанесе дебелакът по Азия. С голяма вероятност една ракета с ядрен заряд ще бъде свалена, но поразиите ще са огромни. Именно затова САЩ, Ю. Корея и Япония не предприемат мерки.

55

Анонимен

преди 6 години

До дуроТомахавка и Сеул изчезва от картата, Кимчо има 100хил парчета артилерия .

54

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 60до колкото си спомням томахавките му изгъзиха самальотите а пък израелците "безаналоговите" С-300 и С-400 в Дамаск. За капак един Ф-18 му изпържи един МиГ. И никой не гъкна!!

53

Анонимен

преди 6 години

Ти топлата вода ли откри? Естествено че Ким е пионка. Нали товя е целта, да се унищожат най-накрая еврейските щати. Напиши му на пуяка едно съобщение в туитър като си толкова загрижен.

52

Анонимен

преди 6 години

До дуроИ за Асад така разправяхте, ама не ви чувам напоследък...

51

Анонимен

преди 6 години

Г-н Путин днес е заявил, че е трудно да се преговаря с хора, които не правят разлика между Австрия и Австралия, визирайки ниската култура на американците в дипломатическите им мисии.

50

дуро

преди 6 години

Айде да не се заблуждаваме. Кимчо е просто една маша за геополитическите интереси на Китай и Путин. В сравнение с мощта на американската армия е една бълха.Корейските ракети могат да достигнат САЩ само в главите на руските ***. Относно Ким той изобщо не "неадкеватен" както го представят. Напълно наясно е сатрапа, че дните му са преброени.Аз ако съм на негово място ще предпочета една точна томахавка. Поне ще е бързо. Останалите "опции" са разкъсване от тълпата или...Хага.чрез Путин..приятеля

49

ЕСХАЧ

преди 6 години

до 43 Не просто Северна Корея ще засипе със снаряди Ю Корея и ракети Япония като целите ще са американските военни бази японските и южнокорейски такива. Да не забравяме,че Токио и Сеул имат достатъчно ядрени централи които по същество са стационарни ядрени бомби. Та "умнико" не е нужно Москва и Пекин да правят нещо Пхенян има достатъчно сили сама да направи поразии.

48

Анонимен

преди 6 години

Дори и Ким да удари, ще удари ли Трън е въпросът, а отговорът е не, защото не му стиска да се бие срещу три ядрени държави едновременно, които ще бъдат засегнати косвено, ако направи тази грешка.

47

Българин

преди 6 години

До 27: Русия и Китай суперсили? Смешен си или така ти се иска.

46

Ala_Bala

преди 6 години

Време е световните лидери, колкото ги има, поне да изиграят нещо като скеч от времето на Карибската криза от 1962 г. Спомнете си за Джон Кенеди и Никита Хрушчов.

45

Анонимен

преди 6 години

До Вне е от Карлуково, а гастърбайтер от Анкара, поне в другия си хилещ профил

44

мейд ин Чайна

преди 6 години

До майорскиплават си през океана от Холивуд за Боливуд

43

Нестор

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААНе! Ще хвърлят 300 ракети по Южна Корея!

42

Анонимен

преди 6 години

До ВИзбягал е, никой не го е пускал...

41

майорски

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААне ...просто на сутринта няма да ги има Лос Ангелис , Н-Юорк, Вашингтон ...и още поне 10-тина големи града в САЩа вдруги ден цялата световна икономика ще е в хаос след седмица и светът ще изпадне в средновековиетоиначе нищо особенно няма да стане !

40

Анонимен

преди 6 години

Дон Дък ще преговаря с Ким, иска или не. Америка е на колене.

39

В

преди 6 години

Тука има някакъв ХАХА, където са го пуснали от Карлуково на разходка и са го изтървали.