7

Учител

преди 6 години

Стига глупости "на килограм". Комисии, работа на терен, работни групи, срещи и накрая- нищо. Голямо издирване по села и по паланки и видиш ли учителите да обикалят нощем из ромските махали. Просто се спират детските по ЕГН и точно за 1 седмица всички ще се явят достатъчно мотивирани.

6

Брадвата

преди 6 години

До АнонименКакви ти "випуски" от набор '97 цветнокожите с майчин език различен от български са повече от онези с майчин език български. Това е политика вече 20 години и след 7-8 години тези 28-годишни тогава ще имат внучета.

5

Анонимен

преди 6 години

200 000 са повече от 1 випуск. Може да са повече и от 2 випуска. Толкова много?

4

Циник

преди 6 години

Азис ще ги научи..Не се хабете...а гюбека им е в кръвта...И да не забравя...те на 14 имат да хранят семейство!А "командированите" в Германия...и по-рано

3

Брадвата 2

преди 6 години

Апел на коментара на "Брадвата" !!!Бъдещето на България, 200 000 хиляди ***!!! Ако бяха живи дедите ни и видят това ИЗВРАЩЕНИЯ, щяха да се покайват до края на дните си!!!

2

Българина

преди 6 години

Ако са от гетата изобщо да не ги търсят, пълна загуба на всякакъв ресурс

1

Брадвата

преди 6 години

Като не знаят и не искат да научат български, отнемане на гражданство. Те по същество никога няма да са българи, не го желаят. Искат само да се възползват от това. Един паспорт, който се анулира след излизане от държавата и край. Аз такива "сънародници" не ща!