47

пак глупости

преди 6 години

.....Необхващането на децата в тази възраст създава проблема с незнаенето на български език...Да ходят да се образоват в държавата чийто език говорят.Щом не говорят български няма да ползват и нищо българско.Стига глупости сте "творили" в това министерство.С всяка изминала година съсипвате все повече и повече образованието у нас дори за децата който искат да се образоват като толерирате и спонсорирате тези който не желаят.

46

до 53

преди 6 години

До Анонимен*** чети роми и роминизира

45

Анонимен

преди 6 години

Наскоро прочетох, че в с.Замфирово, общ.Берковица има 63 ученика в училището, от които 57 ***. Какво ви говори това? Бавно и полека България се ***!

44

варадун

преди 6 години

стига социални помощи за нисши същества, необразовани, гадни, агресивни, крадливи, които могат само едно-да се плодят като мишките.

43

Анонимен

преди 6 години

Щом децата не ходят на училище - пълно спиране на всякакви социални помощи. Ама щели да гладуват?! Да гладуват, вместо аз да гладувам заради тях, с 40 г. стаж и пенсия 220 лв, за което ми завиждат всички учители. А жълтоооките тежат по 100 кила, целите окичени със злато, най-модерни дрехи, лекуват се в Токуда. Е? И ние ги награждаваме с по 1000-1200 лв., че имали много деца. Ми те само това правят. А когато са гладни животните сами намаляват раждаемостта. Ама животните, а те не са електорат.

42

до Един

преди 6 години

Проблема е в децата които са в България! Стига с тези имигранти. Един като завлече крак с подобна *** теза и другите подире му... Процента на тези които са напуснали БГ с родителите си е незабележимо малък. Малко родители имат възможност да вземат децата си и са по скоро изключение. Проблема тук са маргиналите по гетата и от другата страна простаците които блъскат бабички по границата с Турция.

41

Edin

преди 6 години

В държавните ни институции цари хаос,бездарие и слабоумие!

40

Edin

преди 6 години

А случайно някой да се интересуваше за тези деца,когато напускаха България?

39

Анонимен

преди 6 години

До БПФ"Майчин" език може да се говори само в семействата.Няма какво да ми се афишират с езици, които не са разбираеми за основната група население!!! Откъде да знам, какво си разменят разните *** *** с рунтавите бради - символ на кръвожадност. Та те може да си разменят, кой от къде да тръгне да коли. Вече и в нашето метро размахват ножове милите измъчени "бежанци". Добре, че е бил във вагона един истински мъж, който не е бягал от казармата, като сегашните лиrльовци с червени маратонки.

38

ЯВОР

преди 6 години

СЛАГАТЕ БИВШИ УЧИТЕЛИ ЗА КМЕТОВЕ, А МИНИСТРИТЕ НА МОН СА МНОООООООООГО ДАЛЕЧЕ ОТ ИСТИНАТА?

37

Анонимен

преди 6 години

ЗАЩО ПРИ СОЦА СЕ ПОЛУЧАВАШЕ, А ПРИ ВЕЛИКАТА ДЕМОКРАЦИЯ - НЕ?

36

Анонимен

преди 6 години

СЕЛСКИТЕ УЧИЛИЩА СТАВАТ САМО ЗА РОМИ. БЪЛГАРИТЕ БЯГАТ ОТ ТАМ.КАКВО ОБУЧЕНИЕ, КАКВА ИНТЕГРАЦИЯ...?

35

Анонимен

преди 6 години

Само работата на терен ще установи дали дадено дете е в съответния град, в друго населено място или друга страна, каза още той, цитиран от БТА.АМИ ЕГН, ДЕТСКИ ДОБАВКИ, ПОМОЩИ КАК ОТКРИВАТЕ БЕ???ПИТАЙТЕ НОИ, ГРАО, СОЦИАЛНИТЕ.РАБОТА НА ТЕРЕН-ТОВА ДА НЕ Е ТРЕНИРОВКА?

34

Kopakapana

преди 6 години

Prokurorite i sadiite v rbg sa za besilkite barabar s ns i ms.

33

Анонимен

преди 6 години

Някой взима ли помощи за тези деца?Ако взима, значи дължи обяснение къде са децата!

32

Неа до 33

преди 6 години

Мисля , че си психично болен . Дано специалистите да отхвърлят твърденията ми , но е малко вероятно , да си знаеш .

31

Анонимен

преди 6 години

Сиреч търсят се 200000 ч авета...

30

Анонимен

преди 6 години

Къде са децата ли, питайте Световната банка. Даваше пари на управляващите в БГ срещу обещанието за поголовно закриване на училища. И след закриването на училищата в малките населени места се закриха и самите те. Обещаваха безплатен транспорт. Де го, няма го. По упоритите родители си возят децата с личните коли препълнени вкл. и в багажниците си. Закриваха се училища с по 150 - 200 деца, защото не покривали норматива. Училищата са в отдел социална и хуманитарна дейност. На загуба днес полза утр

29

До нея.

преди 6 години

Стой си в изрудел и не ни давай акъл.

28

Ови

преди 6 години

Елате, ше ви посрещна с екип от адвокати,да ви обяснят, че всеки българин освен задължения ,има и права, и може сам да избере как да се обучава детето му. Ама първо ше ви бия, да се опомните, че насила няма ка да стане. При ***, дет лежат на помощи, може би. Но не и при българите,които дават по -добро образование на децата си извън БГ.