23

Анонимен

преди 6 години

Със свидетелство за мафиот ли приемат в ГЕРБ?

22

ББ & ЦвЦв

преди 6 години

Типична гербаджийска биография.

21

Прокурора на Лазар

преди 6 години

Срещу Лазко е извършено тежко престъпление ! 6-годишния закоравял престъпник му е налетял на бой с цел да му отнеме оръжието за да убие собственика на заведението ! Лазко се е борил мъжки до последно но все пак 6-годишния му опонент го е преборил и му отнел пистолета !

20

Анонимен

преди 6 години

Егати бандюгата ! Абе , откъде са го изровили гербарите тоя ! Кой знае на колко още места по провинцията имат такива мутри ! Деситу да не гъгне и да се обяснява , че имал чисто съдебно минало , ами да каже защо после , след като е правил зулуми , не е.изключен и съден?!!!

19

Мешим

преди 6 години

" ОбщинарЪт"?! Ама Вие сериозно ли? Авторката да не е завършила помощно училище?

18

Анонимен

преди 6 години

"Имало дело срещу него, били потулвани, спирани"То това няма как да се случи без политически чадър над него.

17

ВСЯКО ЧУДО ЗА 3 ДНИ

преди 6 години

Журналистическа класика - всяко чудо за три дни. Знаете ли какво ще стане - ще мине време и никой журналист или медия няма да публикува информация какво как се е развил случая. Журналистите правят сензацията, после търсят следващата, но никога не проследяват процесите до край. То и те не са виновни - независими масовиви медии в България просто няма.Чудя се защо не се появи главният прокурор, който обикновено става медийна звезда и на по-скромни събития?

16

Анонимен

преди 6 години

Какви са тия басни? Прокуратурата прикрива престъпника общинар! И както обикновено общинаря е от партия ГЕРБ!

15

Вик от тълпата

преди 6 години

Yбийте го! На бесилото к0пелето овластено! А под бесилото да падне в кладата!

14

Б.Б.

преди 6 години

6-годишния престъпник трябва да лежи в затвора ! Лазко е такова кротко създание ! Той е от Герб което означава че винаги ще е невинен ! Дори и пистолета не е негов, а е законно притежаван от 6 годишния стрелец !

13

реалист

преди 6 години

Суджука е изяден,кервана си върви.

12

vse edno

преди 6 години

"ОбщинарЪТ от Септември" : ЖурналистЪТ, който не знае как се членува ОбщинарЯТ - да си изгори дипломата....то и другите са един дол дренки, ама нейсе.......

11

анонимен

преди 6 години

убиици и суджуци цветанов няма ли да си подаде оставката тои ги подбиратези кадри на герб кметьт на трьн суджука ценко чоков маи сьщо е бил в гербсега този убиец и хората гласуват като гламави за тези хора защо мен не ме накаранякои да гласувам за някои сетих се за кмета на ботевград на хасково и др

10

Анонимен

преди 6 години

Явно за гербавите не е важно какво правят членовете им, важно е само да са отървали затвора за да станат членове.

9

Анонимен

преди 6 години

До Бирено мечеПрекалено много се измъкнаха и от двете, за да вярвам на такива приказки. България си обича мутрите и вагабонтите. Това е. За разните му босове от ВИС и СИК, още се говори, каот за някакви легенди.

8

Анонимен

преди 6 години

"Този човек е представил в централата на ГЕРБ свидетелство за съдимост, че не е осъждан. При неговата номинация, а и след това при избора му за общински съветник, той е бил неосъждан", съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ."Супер, сега ако кажат, че детето е виновно, пак да си го включите в партията.

7

Анонимен

преди 6 години

Дайте да го тестваме в затвора как ще е, може да се окаже по-кротък там.

6

Анонимен

преди 6 години

Спете спокойно скъпи мой съграждани!!!България е СТАБИЛНА дъРЖАВА!!!

5

МАЙНА

преди 6 години

Самозабравила се *** , ама е ге.. йберче.

4

Суджук партия

преди 6 години

Бреех, как е подвел тия добри хора от Герб тоя мошеник? Представил удостоверение и те клъвнали? Ами да ида и аз да се запиша сред недосегаемите, щом така ставала работата? Изобщо не го е довел друг престъпник, който го е похвалил на главните престъпници, да знаете! Ние трева пасем.