63

сонечка

преди 6 години

някога във Варна имаше един такъв:черен, висок, мълчалив, злобен, не умен, ценящ само комсомолските секретари, отмъстителен, наречен партиен секретар.Искаше после да станекмет на селото си, но *** хората не искаха, не го избраха. Герб работят като БКП няко-га.

62

Анонимен

преди 6 години

Типичен ГЕРБ-ераст. Какъвто вожда, такива и индианците.

61

Анонимен

преди 6 години

DARZHAVATA NA BOKO I CHOKO............GLASUVAITE PAK ZA GERB OVTSE!

60

Анонимен

преди 6 години

Мистър "суджук" 2 -гарантирано!

59

Kъм подбиращите

преди 6 години

Снимки: не ПОРУГАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ трикоЛЬОР, като слагате РЕДОМ с него УБИЙЦИ,ПОБОЙНИЦИ! Този мъж няма ПОВЕЧЕ нищо общо с ДЪРЖАВНА работа! Защо продължавате да го представяте за ОБЩЕСТВЕНИК?Той стигна най-ниското стъпало: вади пистолет на ДЕТСКИ рожден ден, СТРЕЛЯ?, отстъпва ГО на компанията,убива човек, НАБЕЖДАВА 6-год. дете! Виновни са и ВСИЧКИ ПРИСЪСТВАЩИ,че не са се обадили на полицията! И набл. и действуващи ПРОКУРОРИ смятат,че ВЛАЙКОВ НЕ е за задържане? НЯМА МОТИВИ?Освен това не търси 112,

58

Анонимен

преди 6 години

Този е типичен член на ГЕРБ, това са им "кадрите"!

57

Анонимен

преди 6 години

niakoi da obiasni zashto e na svoboda v momenta ubietsa? za poreden pat se ubedih che darzhava niama narod sashto

56

Анонимен

преди 6 години

Ами щом е агресивен облечете го с усмирителна риза - и лечение! Човекът явно не е добре и се нуждае от електро шоково лечение! Топи 6 годишно дете за изтрела срещу човек който в последствие загива което само по себе си е утъжняващо вината обстоятелство!

55

Анонимен

преди 6 години

*** DA SI PAK STE RAZBERSH CHE TOVA SA SHAIKA PRESTAPNITSI ...NEZNAM KOI NORMALEN CHOVEK MOZE DA GLASUVA ZA TIAH I KAK PECHELIAT IZBORI

54

Анонимен

преди 6 години

GERB SA PASMINA MUTRI I *** NA NIAKOI OSHTE DA NE MU E STANALO IASNO?

53

7+

преди 6 години

ГЕРБ изключи Лазар Влайков- ОТНОВО!!! А ако имаше съдебна система щеше ли да има убит?

52

Наивен

преди 6 години

Ако Десислава Атанасова, или който и да е, е гледал документа за чистото съдебно минало, като лист хартия, на този на снимката, то партийната структура на ГЕРБ в Септември много добре е знаела за какво става дума. Ха сега, ако няма партиен чадър, да видим как всички от ръководството на ГЕРБ в Септември ще бъдат свалени и изключени. Разбира се никой от тях няма да си посипе главата с пепел и да си подаде доброволно оставката. Очаквам новини от ГЕРБ по случая. Май ще са на кукуво лято.

51

Анонимен

преди 6 години

Като разчистят долните бандюги от Герб... няма да остане никой!

50

Rr

преди 6 години

С по-убав матрял...

49

Митко

преди 6 години

Към номер 47: Като разчистят прошляците от редиците си по места (ГЕРБ и всички останали - евентуално), с кого ще ги заменят?!? В БЪЛГАРИЯ?!??

48

САМО ГЕРБ

преди 6 години

САМО ГЕРБ БОЙКО Е ВЕЛИК УДРИИИИ ТЕПАЙЙЙ ЧЕРВЕНИТЕ

47

Цветан Караатанасов

преди 6 години

Детето още от малко е станало член на БКП, а после на БСП и е практикувало стрелба с 45 мм. пистолет по време на Орешарски.

46

Аман от драскачи !

преди 6 години

Може ли да сте толкова неграмотни още от самото заглавие ?!

45

До 40

преди 6 години

Ааааа,ще изкара,ще изкара и четвърти мандат,защото и избирателите им са като тях и защото няма кой да ги свали.Народа е омаломощен от лъжи и мизерия и вече няма сили дори да се бори,а и няма на кого да се довери.

44

Анонимен

преди 6 години

Затова хората не се оплакват,защото делата се потулват.Така ще стане и сега.Докато ГЕРБ са на власт и докато Цацаров е гл.прокурор,справедливост няма да има.Цацаров е заложник на тези,които са го избрали,затова не очаквайте да застане на страната на справедливостта.