154

Анонимен

преди 6 години

Един виц:Двама русофили си вървели и си пеели: "Ние сме на всеки киломеееетър!"По едно време единият умрял от старост, а вторият продължил по тротоара, пеейки: "Ние сме на всеки два киломееетра!"Хаххххааааааааахххххаааааааааааа!

153

Активист на ГЕРБ

преди 6 години

Браво Бойко - смело се хвърляш срещу смъртната опасност, досущ Винету.Какъв Човек само - смел,интелЕгенетен,рутиниран, с необятна обща кОлтура!Сега разбирам защо Карл Май е използувал Бойко за прототип на Винету!Възвишен Човек с изтънчен кулинарен вкус - само подбрани мезета!Скромност и аристократични обноски - словата не могат да опишат възвишения Му дух!И не на последно място - велик спортист и атлет, на Мач - няма кой да го бие, а когато игаре Табла - само дюшеш хвърля!

152

Анонимен

преди 6 години

В едно гърне ***, в едно гърне *** всичките.....комунисти, гербаджии...И всяка вечер си пият синьото Джони и си викат - и днес ги излъгаХМЕ...БАЛЪЦИТЕ ЗА МИЛИОНИ...

151

Мима Рижавото Чукало

преди 6 години

Разтривай Бойче кирлите червени вратлета!

150

Naco

преди 6 години

Да,вярно е ,другарю Борисов? Но ,обяснете защо Вие НЕ МОЖЕТЕ да изкарате ПЪЛЕН МАНДАТ? ЗАЩО,продължаваме да сме НАЙ-БЕДНАТА и НАЙ- КОРУМПИРАНА държава в ЕС,другарю Борисов? ЗАЩО,МЛАДИТЕ продължават да БЯГАТ от България,другарю Борисов? Защо ........? НАРОДЕ????

149

Анонимен

преди 6 години

Тоя кратуняк кога работи бе, тъй кат го гледам виси денонощно като изпразнен *** в солариума.....Тоя тен му ходи колкото разплутия му шкембак....

148

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ не са бивши комунисти. ГЕРБ са бивши партийци-нагаждачи.

147

Анонимен

преди 6 години

Ял филия с мас, ама откакто захлеби със суджучец на аванта не се минава покрай Баце.Пази Боже сляпо да прогледа.....

146

Анонимен

преди 6 години

За Нинова ясно Баце, а ти кога ще се отречеш от суджука на аванта?!Кръв повръщаш, суджук не връщаш, а крастав ***?

145

Скрий се бе!

преди 6 години

Борисов днес се отрече от един от своите хора за ТРЕТИ ПЪТ! Миналия месец се отрече от суджуците. Всеки месец се отрича от някого и нещо, и си мисли, че целият е пак в бяло. Баси нахалството.

144

бай Миле

преди 6 години

А ти бе, Банския, ти кога ще се отречеш от уродливия дебелак Пеевски, който те държи на такава къса каишка, че не смееш да мръднеш и заради него си станал за посмешище по света и у нас? А кога ще се отречеш от пашата, от Маджо, от братя Маргини, дето им разхождаше кучетата, когато им служеше като лакей и момче за всичко, че и за мокри поръчки? кога бе, Боко Тиквенски?

143

Анонимен

преди 6 години

До Герберските ***:Лека работа, колеги и не се преработвайте много.Хората не са толкова прости.Айде, до утре.

142

Анонимен

преди 6 години

Борисов и герберите оставят поддръжниците си без думи,ТИЯ НАСИЛА ИСКАТ ДА ДАДАТ ВЛАСТА НА БКП,аз и наистина не виждам съществена разлика между ГЕРБ и БКП по отношение към ***..ин например,БОРИСОВ ДОРИ Е ПО-СМЕШЕН,ПИШЕ СЕ ДЕСЕН УЖ А ЩЕ СЕ СЕЦНЕ ДА СЕ *** ПРЕД РУСНАЦИТЕ,съшия като Корнела и той иска да се махнели санкциите против РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ И АГРЕСИВНИЯ РЕЖИМ В МАЦКВА!!

141

Браво!

преди 6 години

Браво!Много мъдър политик.Браво!

140

Анонимен

преди 6 години

Ти СЕРИОЗНО ЛИ НАРИЧАШ БЪЛГАРИЯ НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА БЕ ВЕНТИЛАТОР???ОТ КОИ Е НАЙ-БЕДНА,ЕДНА ФАЛИРАЛА ГЪРЦИЯ ИМА 100 ПЪТИ ПОВЕЧЕ САМОЧУСТВИЕ ЗАЩОТО ИМА ПОЛИТИЦИ КОИТО НЕ Я УНИЖАВАТ,ОСВЕН ТОВА НАТО ТЕ ЗАДЪЛЖАВА ДА СИ МОДЕРНИЗИРАШ АРМИЯТА,ПОТРЕС В ПОТРЕС СЪМ ВЕЧЕ ОТ ТИЯ ГЕРБ,ПОТРЕС!!!Кой се хвали всеки ден колко напредва България НЕ СИ ЛИ ТИ БЕ БОРИСОВ,КАКВО ГОВОРЕШЕ ТИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ,КАКВО СЕ ИЗВЪРТЯ КАТО ПУМПАЛ *** ТАКЪВ!!!АКО НЕ МОЖЕТЕ ВИЕ ДАЙТЕ ПОНЕ ВЛАСТА НА КОРНЕЛА,ЕГАТИ АЗ ДА ГО КАЖА...

139

Анонимен

преди 6 години

Парите управляват света....а червените каскети точат лиги

138

Право в десятката!

преди 6 години

До cazzo duroХа- ха-ха, БРАВО !!!И аз не мога да го измисля по-добре и по на място - Сатаната да се отрече от Нинова!Поздравявам те за доброто попадение!

137

Анонимен

преди 6 години

Чи тя България от 89 кога не е била мутренска бе? Мутрите беха се кадри на БСП

136

знам че

преди 6 години

Боко е по-богат от сорос!Но не знам за какво му са всичките тия пари!?

135

:(

преди 6 години

Боко да каже нещо за суджуците и за кадрите на ГЕРБ, които стрелят по кръчмите и убиват невинни хора. Да каже защо България стана отново мутренска ***.