14

Циник

преди 6 години

Пхахаха...червените *** ми наблъскаха минуси...цункайте ме хайвани!Нинова е ОПОРТЮНИСТКА ( ако знаете какво значи ) *** ХИТРА ОПОРТЮТИСТКА...прави го за милиони....а вие даже опортюнисти не сте...нагаждачи обикновени...правите го от простотия!

13

ДО 15

преди 6 години

Костов и ти ли пишеш по форума

12

Анонимен

преди 6 години

Така е ! БСП бяха на власт 2007/2008-*** година и тогава пенсиите се вдигаха на всеки 6 месеца.Цените по онова време бяха близо два пъти по-ниски, а поне 500 000 млади българи още не бяха емигрирали.Благодарение на ГЕРБ всичко това и много други неща се промениха.

11

Анонимен

преди 6 години

Колега, какво е шведи? Уточнявай се, не всеки ти разбира намека!

10

Циник

преди 6 години

Не че ме засяга особено...( не живея в България ) но където Борисов е 100% прав...е прав!!!! *** ( даже и фалшив като *** ) и антикорупция...да бе...да...Тази нагла св и ня...беше забъркана и в Булгартабак....( бивша министърка уволнена за корупция )прибра милиони...спука се да сменя партии...и тая ще бори корупцията ли??? Ми да се самосезира...да върне откраднатото...и да търка наровете в Сливенския затвор!

9

Анонимен

преди 6 години

Дори и опитите на редакторите не успяват да придадът смисъл на изреченията които е изрекъл. Това говори много лошо за гласоподавателите му.

8

Нинова

преди 6 години

Отрекох се, отрекох се, отрекох се!

7

Bg vlak

преди 6 години

Za besilkata ste vsichki. Vsichki slujebni darjavni automobili i plateni ohraniteli rejem ot bg darjavnite razhodi. Kachvaite se na vlaka, magaretata, rikshite i autobusite pri horata...ili si plastaite sami transporta, ambalaja i ohranata....

6

мда

преди 6 години

И едните и другите , развъждат ,,шведи,, и правят всичко възможно да затъркат българският народ.

5

Анонимен

преди 6 години

Тоя бокклукк още се оправдава с 2008 година мършатаа му доллнна! ОСТАВКА!

4

Писарчето ли

преди 6 години

е неграмотно, тоя *** ли, не знам, ама не му се разбира какво иска да каже. Внукът на 5 години прави по-смислени изречения и на по-добър български.

3

Анонимен

преди 6 години

До ВЪПРОСЧЕНяма как да ги спре, защото управлението му се крепи на ромския вот... Ще търпим явно до Борисов 15 или докато *** не ритне кофата.

2

Анонимен

преди 6 години

Вие там нали сте си ЕДНО ще си се разберете на четири очи-по мъжки !

1

1

преди 6 години

Сатаната е с бяла риза и синя вратовръзка.