90

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 85Не занм какъв фрон ти е нужен, но знам, че ако бяхме нормална държава, нямаше да те е страх от референдум. В смисъл, че ако живееш добре, няма референдум, който да те накара да гласуваш че искаш територията да се управлява от друга държава. Сега дори етническите българи биха гласували, че искат да ги управлява някой друг, дали немци, дали руснаци... Затова ти казвам, че хората са живяли зле и затова са гласували за присъединяване на Крим към РФ - просто е.

89

Боби

преди 6 години

До Анонимен 84 85Украйна от 1990 започва принудителна Укранизация на всички държавни и обществени фирми и служби. Драстична става след преврата от 2014 година.Рускоезичния Крим гласува в референдум и се спасява - това е истината за нормалните хора в КримДонбас търпи 6 месеца всякакви незаконни действия на НАЦ БАТАЛьОНИТЕ които са иззели функциите на Полицията и всеки несъгласен с Киев е най-малкото пребит а може и прострелян. Някои протестиращи изчезватЕ Хващат се за оръжието в крайна сметка

88

Боби

преди 6 години

До Анонимен 84 85Чечня Автономна република със Свое Знаме, Герб, Официален език и Местни закони(но не противоречащи на Федералното законодателствоДудаев иска да е шев и Чечня да е Мюсюлмански закона. Взема властта но се появяват наемници от Странство спонсорирани от КОЙ(СА, ОАЕ, Катар и пр). Дудаев става практически заложник. 2000 година Руснаците се връщат в Чечня като за разлика от предишния път само 3 човека знаят за плановете за война. 4 месеца и основните военни действия свършват.

87

редник

преди 6 години

Всички се хранеха от Русия , то ние още го правим и то незаконно ! Единствените значими приходи на БГ са от продажба на руско оръжие и то на враговете им ! Срам ! Назначаваха трескаво и тихомълком непълнолетни на работа в оръжейните заводи ! Палачинката като се обърне ще има осъдени !

86

Боби

преди 6 години

До Анонимен 84 85Грузия - Осетия и Абхазия са рускоезични и искат такива да си останат. Грузинците пък насилствено искат да ги асимилират. "СЕОАКАШВИЛИ" Изчака да започне Пекинската Олимпиада и нападна Осетия с цялата огнева мощ купена за последните години от НАТО-вските страни в Източна Европа и Украйна. 3 дни Медведев брои молци докато не пристигна Путин и след още 5 дни Ситуацията беше разрешена а Грузия загуби военния си потенциал.

85

Бай Иван

преди 6 години

До Анонимен 85 Престанете с тез *** сравнения за Кърджали. В КЪРДЖАЛИ НИКОЙ НЕ УБИВА ТУРЦИ ,както фашистите от прав сектор в Домбас .ТУРЦИТЕ В КЪРДЖАЛИ СА ПО ПРИВИЛИГИРОВАНИ ОТ БЪЛГАРИТЕ. ДНЕС Е КУРБАН БАЙРЯМ, ПРАЗНИК ЗА НАШИТЕ МЮСУЛМАНИ И НЕ ПОДОБАВА ДА СЕ ПИШАТ ТАКИВА ГЛУПОСТ .ДА УВАЖИМ ПРАЗНИКА ИМ!

84

Зелените троли

преди 6 години

са и гнясв.бг.Явно и вие сте на хранилка при чичо Шошорко че и дума не давате да се каже занего!Какво против правилата има да се цитира официален източник (който МОЖЕ да бъде назован) като този на парвителствената старница на белия дом?"Declare George Soros a terrorist and seize all of his related organizations' assets under RICO and NDAA law"72,084 SIGNEDобяснете?!

83

Ти си лъжец, 84

преди 6 години

Русия има 2430 ядрени бойни глави. Америка 2150.Ако не знаеш, потърси, прочети, но не лъжи.

82

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че е нужен такъв фронт. Напр., за възпиране на терористите в Донбас и на агресорите в Крим. Защото утре, по аналогия, турците в Кърджалийско могат да решат да воюват за свобода. И Турция ще праща отпускари за помощ. Или просто Ердоган ще спретне един демократичен референдум.Тогава Ердоган "велик" като Путин ли ще е ? Кажете, ***.

81

Анонимен

преди 6 години

Хубаво като идея. Ама кой ще дефинира тероризмът. За Грузия, Украйна, Чечения са руснаците. За Ирак, Афганистн и много други са Американците. Другите нямат глас щот нямат 6000 бойни глави. Та както до сега всеки за себе си.

80

Анонимен

преди 6 години

До 78 ФутурологА ти какъв си? Дядо Ванго? Гледай си чушкопека и артрита и наблегни на лекарствата си за старческо оглупяване...

79

българин- славянин

преди 6 години

Слава на Русия, слава на Путин.

78

антисоросоид

преди 6 години

И, драскат обиди , и плюят с изкривени и позеленели от злоба лица , дрогирани сороски драскачи но краят им наблжава ...

77

Историк

преди 6 години

До 78: "Борис Елцин лично назначава Путин за свой заместник без никакво КГБ......На всичкото отгоре Путин взима властта с демократични избори спечелени благодарение на Борис Елцин а не с преврат каквито налудности имаш"no comment !

76

Тинтири Минтири

преди 6 години

"широк антитерористичен фронт" - сложено в кавички...Като че не говорим за нещо толкова сериозно, буквално за оцеляването на Европа, а може би и света, а за някаква налудничава приумица на "Лошия Диктатор"...

75

Анонимен

преди 6 години

До Боби ....Маккейн е засниман на кинопреглед,как бодро марширува по време на завръщането ,как крепко стиска ръцете на посращащите го офицери ,бодро козирува и със стегната стъпка отново се вливе в редовете освободените от плелетци ислед два дни е показан на патерици едва вървящ ,обявен за герой и така е НАЗНАЧЕН В ПОЛИТИКАТА . ИМА ГО ФИЛМИРАНО ,т.е. ДОКУМЕНТИРАНО .А във Виетнам е бил първа ,,слушалка ,, и това е документирано . Затова е толкова злобен . Нещо Иво М.и..нджев ,

74

Анонимен

преди 6 години

Владимир Путин е пресметлив, разумен и сдържан и това трудно се преглъща. За янките и техните слуги Елцин беше идеален, но за нещастие вече го няма. Бог да благослови Русия! Амин.

73

Боби

преди 6 години

До Учителя 71Учителю Когато Прибалтите ги приеха в ЕС и т.н. Заради фондовете и Руските транзити БВП скочи нагоре 10% годишно растеж. Обаче прибалтите си унищожиха останалата от СССР промишленост(Електрониката реално се произвеждаше там) и започна икономическа емиграция на запад.Е Приключването на присъединителните Фондове, Емиграцията и намаляването на Руския Транзит в последните години свали БВП с 25%Сорри но това е ФАКТ

72

Анонимен

преди 6 години

Учител путинофоб -- това е някаква специална перверзияот която са заплашени подрастващите.

71

Анонимен

преди 6 години

До Учителя По добре се поразходи ти, а не да говориш от *** ни . Зелен кон !