30

До 33

преди 6 години

КГБ какъв тероризъм е създал - искам точно конкретно да ми се обясни?Защото аз конкретно мога да кажа кой създава движението Талибан, от което се пръква изчадието Ал-Кайда, което пък косвено създава Ислямска Държава. Талибаните ги създават пакистанските и американски служби. И това е документирано. А не като някакви празни приказки на някакъв си в интернет.

29

Анонимен

преди 6 години

До ДръндерКои са "тролските лозунги от Новосибирск"?Между другото Новосибирск е прекрасен и високотехнологичен град със световни учени в Сибирското отделение на РАН. Не отглеждат крави и терористи като господарите ти.

28

Анонимен

преди 6 години

Типично за КГБ - създават тероризъм и после викат: "Хайде всички заедно да се борим с тероризма."

27

Калеко Алеко

преди 6 години

Прав е товарищ путин, антитерористичния фронт в Сирия продължава да включва останалите части от ИД, както и войските на нелегитимното правителство на диктатора Асад .... Другия антитерористичен фронт е опасал цялата западна граница на раССия, за да пази суверенните държави от сепаратистките действия на Матушката русь, и тези в Крим, Донецк и Луганск, и в Приднестровието, и в Прибалтийските републики, от рушките общности които се намират там и хибридните им войни. Застрашено е и нашето Черноморие

26

Анонимен

преди 6 години

Какъв антитерористичен фронт като запада постоянно финансира и въоръжава джихадисти, чрез марионетки като нас?!?!?Миналата седмица се оказа, че заедно с блокирани джихадисти в район на Сирия има и френски командоси. Онзи ден арабски медии отразиха спасителна операция с 3 американски хеликоптера по долината на Ефрат, които са евакуирали техни агенти сред Ислямска Държава, пред настъплението на сирийската армия. Но тези новини никога няма да ги чуете в нашите медии. Няма нужда да казвам защо!

25

Боби

преди 6 години

До Анонимен 20Ехх АНО УМНИ НАУЧИ ИСТОРИЯТАДА МИЛОШЕВИЧ ГО УБИХА В ЗАТВОРА КАТО МУ ДАДОХА ОПРЕДЕЛЕНО НЕПОДХОДЯЩИ ЗА ЗАБОЛЯВАНЕТО МУ ЛЕКАРСТВА10 ГОДИНИ ПО-КЪСНО ТОЙ Е ОПРАВДАН ПО ВСИЧКИ ОБВИНЕНИЯ ЗАДОЧНО И ПОСМЪРТНО

24

Дръндер

преди 6 години

Леле колко Путънски *** има тук цели 20 минуса! Абе тролчета що не се ....Ще спестя останалото питайте Путън какво да направите щото сами не можете да мислите! До Факт 15, Михаил некой си 16 и Да 17 да ви попитам вие зомбита *** на стероиди ли сте? Специално за вас ще измисля машина на времето и ще ви върнае назад във времето в Москва при сифилистичния Ленин. Или я чакайте като толкова обичате Путън защо не изчезнете за Москва а? Писна ми от вас!

23

Напусто

преди 6 години

До Анонимен 22Никой не се хваща на професионалните платени ***-русофоби, слуги на нашите колонизатори. Дерзайте. Напусто! само смях предизвиквате.

22

Анонимен

преди 6 години

никой не му се хваща на селските тарикатлъци.

21

2015

преди 6 години

Владимир Владимирович предложи това преди 2 години публично, в речта си на Червения площад, по случай годишнината от победата във Втората световна война, Всеки може да види видеото и да чуе думите му. Той каза "Предлагам широка извънблокова коалиция срещу тероризма". Но никой не обърна внимание на това предложение на човека, командващ най-мощната армия в света.... Извънблокова коалиция срещу тероризма можеше да предотврати много смърт на мирни граждани в Европа. Аз питам Защо? ....

20

Анонимен

преди 6 години

следва пинокио в килията на милошевич

19

Анонимен

преди 6 години

Българските селяни неграмотни искат Путин да ги управлява и ЗАСЛУЖАВАТ именно Путин да ги управлява.Дано желанието им да се сбъдне !

18

Who thefuck is Putan

преди 6 години

Ако това е Путън, Тръмп е Тромб Офлебит.

17

Да

преди 6 години

Путин е новия лидер на свободния свят.

16

МИХАИЛ СТРОГОВ

преди 6 години

Владимир размаха ли ти пръст така по-добре се закопавай някъде сам.

15

Факт

преди 6 години

Прав е,както винаги.....

14

читател

преди 6 години

Е тука го оправихте, ама по линковете си стои с това Ъ. Айде още малко усилия.

13

Анонимен

преди 6 години

До 10 АнонименАма ти от цивилизования свят ли са имаш ?

12

Дръндер

преди 6 години

"Путън" e точно казано много точно!

11

Анонимен

преди 6 години

софииските евроатлантически наркомани рано днес са се надрусали и като сипят евроатлантимчески бисери на кило.