11

Mimoza

преди 6 години

Господин министър, вижте си началниците в мвр! Вижте си ги. *** са. Хеле пък Илко-дебилко, така го наричат подчинените му в криминална полиция.

10

Анонимен

преди 6 години

не можах да разбера какви пари им изплащат-нали според КТ работно облекло не може да се заменя с паричната му равностойност и какво излиза -баш полицията нарушава законите

9

Спиридон

преди 6 години

'Ми направете нещо бе господа милиционери, не само да ви плащаме напразно осигуровките и данъците, дяволите да ви вземат.Разложихте се да се оправдавате от безпаричие и какво ли не, а дори и да ви инжектират финансово пак нищо не можете или едва-едва го вършите.

8

Анонимен

преди 6 години

Па нали преди време ни казаха, че престъпноста силно е намалела и даже е нема. Как стана така ся, че изнасилванията са с 20% повече. Ами неща за отвличанията , пак се появиха нещо, нелегалните мигранти чак по магистралата ги хващат вече и в особено количества по 20 -40 - 50 парчета - оградката на границата ?

7

Анонимен

преди 6 години

А може би на хората им е ясно, че МВР само си бъркат в дупките и една елементара кражба не могат да разкрият, та защо да си купят времето хората и да сигнализират.

6

Фуфи

преди 6 години

20 % Повече изнасилвания, повече престъпления, повече жертви по пътищата....... Не е ли време да започнем да се преструваме на цивилизована страна и да поискаме оставката на г-н Радев? ? . И не е ли време той да я подаде ?

5

Анонимен

преди 6 години

20% увеличаване на изнасилванията?! Значи с 20% са се увеличили престъпленията против личната неприкосновеност на гражданите-ако не броим тези,които не са се оплакали!Абе Радев,само заради това трябва да си подадеш оставката или да ти вземат скалпа!

4

Анонимен

преди 6 години

Защо ни съобщава всички събития в конкретни цифри, а само изнасилванията в проценти?

3

Анонимен

преди 6 години

До Запознат Кражбите не са намалели но в тази графа не влизат тези при които стойността се определя под 500 лева, като малозначителна.. Сиреч,купуваш телевизор за 700 лева ,след един ,два месеца го открадват и той вече не струва 700 а 400 лева . И започва преписка ,предупреждение и чао.Пак лъжат !

2

1

преди 6 години

Важното е пиле да не прехвръкне докато еврог.ейчетата са тук,на банкет.Българските граждани могат да бъдат бити,ограбвани,изнасилвани и убивани.

1

Запознат

преди 6 години

Кражбите не са намелели, просто никой не вярва в МВР и не ги обявява, защото няма смисъл. Хората разбраха - държава няма ***! Мен в районното са ме убеждавали да не пускам жалба, защото им разваляло рахата!