72

Анонимен

преди 6 години

Успяло дете може да се нарече Крисия, а в световен план- малките звезди на Дисни, изобщо всеки, който вече печели тлъсти хонорари и уважение за работата си. Всеки останал, колкото и добър старт да има трябва тепърва да се доказва, иначе мамини синчета много.

71

до 57 nerealist

преди 6 години

Виж за историята се обърка, в родните учебици се подменя от 70+ години. Явно не е точна наука според МОН.

70

nerealist

преди 6 години

До АнонименНяма какво да ти доказват. Науката си е наука, няма как да пишат различни неща в учебниците. Техническото оформление може да е различно, стилът, изказът може да са различни, но основната база информация няма как да е различна. Учебниците се пишат според методическите указания, изискванията отпуснати от МОН. Пример- никой НЯМА да напише, че Бг е създадена през 754г, никой НЯМА да напише, че автор на Под игото е Елин Пелин, 2 и 2 е 8 или че Алпите се намират в Япония.

69

Анонимен

преди 6 години

Напечатайте ги с картинки за оцветяване.Така може и да понаучат нещо.

68

до 69

преди 6 години

Е щом критерия за успех в живота са ти марковите дрехи и айфона - евала. И съседка живее в гарсониера смъжа детето и свекърва си (жилището е на свекървата), но носи маркови дрехи и айфон. Ще я преместя към графа успели в този случай

67

въпросчИ

преди 6 години

Какво значение има какъв цвят са учебниците и каква цена като нито бедни , нито богати деца ги четат?

66

Анонимен

преди 6 години

Изтеглете типовия хляб, това е дискриминация!Изтеглете опелите и фолксвагените, оставете само мерцедесите!Кюстендилската *** кога ще порасне?Вечно ли ще е на 15 години ментално?

65

Успял в животе

преди 6 години

До До успелия в животаМоите деца вече са успели в живота не защото носят марковите дрехи и айфон последен модел който го отличава от децата на неудачниците, ами точно обратното - децата ми са облечени с маркови дрехи и носят айфон последне модел защото вече СА успели в живота.

64

Анонимен

преди 6 години

Черно-бели учебници ще напечатаме, а черно-бели монитори от къде ще вземем?Няма такива самозабравили се хора.

63

Анонимен

преди 6 години

Мутрите не ни искат вече и в училище, пречим им.

62

nerealist

преди 6 години

До АнонименПо- ниския данък няма да направи учебниците по- евтини. Доставчици и търговци веднага ще намерят начин и причина да оскъпят учебника. Държавата позволи на търговците да слагат каквито си искат надценки и да обират народа както си искат.

61

Това са глупости

преди 6 години

Има хора с финансови трудности. Не виждам проблем да има и черно-бели по-евтини учебници. А и какво значение има учебника? Живеем в 21 век и децата са 24/7 в Интернет, а там инфо колкото поискаш!

60

Анонимен

преди 6 години

Утре ще пуснат "ВИП столове" - който си плаща по 2лв на ден ще седи на меки столове...

59

Анонимен

преди 6 години

Със сигурност марковите дрехи и айфона, които купуваш не ти правят детето успяло в живота. Тъпо е дори да коментирам защо. Не смятам, че успял в живота човек, може да си мисли, че това ще помогне на детето му да успее. Звучиш като получил наследство от някоя баба и ще слезеш на земята, като го опукаш за глупости. И да, аз също съм добре материално, не завиждам на никого, че може да има повече, защото изкарвам достатъчно, че да не ми пука.

58

Анонимен

преди 6 години

Очаквах, че за последните 10- ина години, откакто съм завършила училище нещата поне малко са мръднали, и че споровете ще са за таблети и по технически въпроси, а не за хартия! Ама то и администрацията ни не е много по- различна...

57

Анонимен

преди 6 години

Искам да ви питам, КАК след като има близо 90 учебника и всяко училище си решава от кой учебник да се учи, КАК на зрелостните изпити всички да са еднакво подготвени.Тогава какъв е смисълът и дали изобщо са "различни" тези учебници, след като се покриват едни и същи изисквания за обравателна степен?Докажеуте ми, че не е чисто печалбарсто и този вой не е смешен плач.А 15 септември наближава. Друга година вече сме купили всичко за осми клас.Аман от вашите интриги..

56

учЕник

преди 6 години

Няма ли , най-накрая някой да поеме отговорност за поредицата глушпости на МОН ?! Само питам ...

55

До успелия в живота

преди 6 години

... от другия успял в живота- разбира се, че става въпрос за твоите деца защото с марковите дрехи и айфоните не може "вече да са успели в живота" защото дрешките и телефончетата които спомена по- предишния си пост се броят за децата до 8ми клас примерно... а в 8ми клас няма как вече да са успели. Дори не можеш да си измисляш достоверно. Както казах- помпозен ама глупчо. Поздрави и довиждане и следващия път - малко по логично и подредено да лъжеш.

54

Анонимен

преди 6 години

Сега ще се изкаже ББ и ще реши проблема.

53

nerealist

преди 6 години

До Ау бау мяуТова са типични ученически оправдания- питаха ме неща, които ги няма в учебника или дадоха въпросите от др. учебник. Математиката е една наука, която е еднаква във всички учебници- смятане, изваждане, умножение, деление, неизвестни, ъгли, окръжности и т.н. Биология- амебата е амеба, кучето е куче, човешките органи са еднакви- няма как да пише различни неща за растенията, животните и човека. Същото е и с географията, историята и всичко. Това са наивни оправдания.